Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
VikMorroHun
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Tényleg, ezt a TAB-ot át lehet állítani valahol? Mert azt engedi a játék, hogy beállítsam rá a térképet, de akkor is beadja a térképet, amikor a boltosnál adnám el nagy tételben a szemetet...
-
ForRedGlory
félisten
válasz
FireKeeper
üzenetére
Néha én nem tudom letenni. Előveszi és ennyi. Semmit nem lehet vele kezdeni. Ez a patch óta van így. Előtte tökéletes volt. Kellett nekik belenyúlniuk..
Ezen felúl megvan a 15 másodperces bug is. -
FireKeeper
nagyúr
írták hogy nem teljeskörű még a javítás, de legtöbb esetben jó lehet.
a tüzes torony lehet azért nem megy, mert be kéne kapcsolni?
amúgy a bug eddig sem az volt hogy nem csinált semmit hanem hogy leraktad, de eltűnt rögtön, a skill pedig 15seces CD-re ment.én kipróbáltam nagy hirtelen, hive, sima turret, seeker mine egyelőre jó, de megvárom a hétvégét addigra talán teljesen kigyomlálják a dolgot.
kérdés: a specializációból kapott pisztolyt lehet valahogy fejleszteni? lvl30as alap pisztolyt kapok ami WT2-ben elég piskóta...
-
zseko
veterán
Akkor ezért nem ment mikor hazajöttem
Pont main story közben voltam, majdnem a végénél, amikor már mindenképp indulnom kellett itthonról délelőtt, így megszokásból altatásba nyomtam a gépet, és most hogy bekapcsoltam azt gondoltam, hogy azt nem bírta elviselni (egyébként lehet tényleg nem bírta volna). Így most kezdhetem előlről...
Offline játék előnye, az ilyeneket kibírja... volt, hogy egy hétig nem léptem ki a játékból, hanem mindig csak altatásba tettem a gépet, ha nem ültem előtte
-
malacka87
őstag
Onlány! :-)
-
Gubu0101
veterán
Bementem DZ-be most este,gondoltam kicsit tisztogatok.Jött suply odaszaladtam,ott volt egy ficak,kilőttük enemy,dobozt kinyitom(semmi értelmes cucc) visszanézek,ott állnak 4en erre berugóztak,szaladtam volna fedezékbe de már szét is lőttek
Mostanában nem megyek dézébee,főleg egyedül ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zseko
veterán
Nem tudom más hogy van vele, de nekem a leghangulatosabb rész, mikor zuhog az eső, vihar van, dörög az ég, és sz@rt se látni...
Igaz én élőben is imádom az ilyeneket és lenyűgöz, szóval... 
-
GAbre
veterán
Ahhoz képes,h 15 perc,már lassan fél órája tart az állás... :/
-
pzstm
titán
válasz
Rison77
üzenetére
The team is continuing their work to resolve all the remaining issues on this topic with a future patch later this week. Until then you can try to avoid the talents EXTRA and OVERLAP which seem to be the culprit and can cause skills to act up even after maintenance, albeit still much less often.
-
Dani79
tag
-
törölt tag
még sose figyeltem, ma viszont feltűnt. a spec fegyverek lőszereit minden alkalommal újra kell gyűjteni vagy valami oka, hogy akárhányszor beléptem lenullázta az előzőleg összeszedett mennyiséget?
-
RazoR
veterán
Leállás 30 perc múlva, tudja valaki meddig tart?
-
TXT
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
Lehet lama kerdes, de hogyan lehet “lebontani” az eszkozoket es/vagy fegyvereket?
En eddig eladogattam oket jobb hijan..... -
Dani79
tag
válasz
ScomComputer
üzenetére
Ez király ötlet volt...mediumon mentem eddig mert valamiért darabos volt, ezt beállítottam és very high DX12-ön 1000x szebb és jobb az fps
-
válasz
GamerQueen
üzenetére
gg. a statokat is majd posztold ide!
-
GamerQueen
kezdő
válasz
micafighter
üzenetére
Köszi, alig várom hogy ki lootolhassam

-
micafighter
nagyúr
válasz
GamerQueen
üzenetére
Gratula a táskához

-
FireKeeper
nagyúr
válasz
micafighter
üzenetére
igen, arany is eshet. egyedül a nagy aranyszínű láda nem termelődik újra - viszont ha az NPCk visszafoglalják a helyet, majd te tőlük, az is megint nyitható egyszer

-
GamerQueen
kezdő
-
GAbre
veterán
Cryengine raytracing
A videót elnézve csak az jutott eszembe,hogy vajon hogy nézne ki ezzel a division?
Biztos odabaszna
-
-=Jam=-
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
A hunter maszkokhoz van valami előfeltétel,
mert elmegyek east mall-ban a kávézóba és nem tudom meghúzni a kart 
szerk:
Most azt olvasom, hogy csak ha éjjel van, akkor lehet? Na ne bassz 
Ja és nem válasz akart lenni, bocs micafighter.
-
micafighter
nagyúr
Akinek nyersanyag kell, érdemes körbemenni az elfoglalt control pontokon, a nyersanyagos szoba kistáskái/ládái is "újratermelődnek" lootal, nem tudom milyen időközönként, de naponta egyszer biztos ki lehet öket szedni
Általában van egy fegyver meg egy gear láda is, azok is ujratermelődnek, ugyhogy felszerelést is lehet belőle kilootlni, eshet belőle lila is
(arany nem tudom esik e ezekből a ládákból) -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Igen erre köszönöm, este megcsinálom
-
Hunner
senior tag
válasz
üzenetére
10-15 try volt négyen, hárman elsőre lement. Nekem megvolt minden a rifle/ar-hez persze nem minmaxolva legjobb talentekkel, a demonk is kirakott gearben volt, a survi-n meg megvolt minden egy ar/smg buildhez csillio armorral, szóval mondhatom hogy simán mennie kellett volna. Mutatja ezt az is, hogy hárman mint kés a vajon haladunk át mindenen amit a játék elénk rak, négyen a legtöbb helyen boldogultunk a randommal kiegészülve, de vannak helyek ahol garantálom hogy el van cseszodve a scaling/density. Alapvetően kellőképp kihívás a challenging, nem mondom hogy túl nehéz, szerintem ideális, legalábbis amennyire meg tudom ítélni, de vannak pakkok amik egyszerűen el vannak mérve. Szvsz
-
hunvarlan
aktív tag
Na ma én is beállok az új ügynökök közé kíváncsian várom milyen lesz lett a game bár picit hiányolom a magyar nyelvet benne de sebaj meglátjuk!
-
Hunner
senior tag
válasz
üzenetére
Annak idején div1-ben 205-ös GS-ban csináltunk falcon lost challenginget, hidd el itt nem volt pozicionálási baki.(ezt csak azért írom le, mert ott is a taktikán állt vagy bukott minden) Alapvetően a terem egy zárt téglalap az egyik hosszabb oldalán az emeleten a laptoppal amit védeni kell, körbe van egy rács az egész teremben ami ad magassági előnyt, a laptoppal szemben az alsó szinten ömlenek be a mobok két ajtón, e fölött szintén van cover. Egyébként 1 sharpshooter, 1 survi és 1 demo az alap felállásunk és a randomok jellemzően demot hoztak plusszba. Survink sztem 90%-ban eltalálja a targetet, de mondom ez nem lényeg. Ha megnézed a mobok mennyiségét és rarity-jét egyértelműen látszik, hogy ez így nem lehet oké.
-
berzerk op. pls nerf.
-
törölt tag
Mik voltak a specializációk?
Szerintem ez is olyan, mint anno mikor bejöttek a legendary küldik első részben. A végére már meghalni is nehéz volt, úgy kitapasztalták az emberek.Választotta valaki nyílpuskást? Kicsit vegyes érzéseim vannak vele kapcsolatban. Se nem, sniper se nem demo. Ha lenne olyan fegyver talent, ami effektet ad (tüzes lenne a legjobb), akkor nagyon jó támogató lehetne belőle, mivel elég szép buffokat ad.
Én amennyit eddig tier-ben játszottam az feltűnt, hogy az emberek szinte nem is használják a gránátokat. Pedig a tüzes is... nagy területen kb teljesen lebénítja a mobokat, így azok nem csinálnak semmit és lőhetőek lesznek. -
Hunner
senior tag
válasz
elmunkas
üzenetére
Hányan voltatok? Mi azt vettük észre, hogy nagyon sok helyen a 4 fős mob scaling nevetségesen erős. Alapvetően hárman játszottunk együtt, és missionökre hívtunk matchmakinggel negyediket. Challenging-re hardra is. Volt köztük tényleg fabatkát nem érő szerencsétlen, de olyan is aki nálunk jobban játszott, mégsem tudtuk pl a chellenging (meg nem mondom melyik mssionben) a szerver szobát megvédeni.
4fős scaling -
Wave 1 - 4 elit botos csaj, 1 elit minigunos batár, 2 elit gránátos, 2 elit sima
Wave2 - (ekkor még él a minigunos) 3 elit botos csaj, 2 elit teches csávó, 1 elit grántos
Eddig birtuk, és feküdtünk. Két randomot elfogyasztottunk itt, majd megprobáltuk hárman.
Wave 1 - 1 elit minigunos batár, 2 veteran botos csaj, 2 veteran gránátos csávó, 3 piros random
Wave 2 - 2 veteran techie, 1 veteran gránátos, 2 pirosEz így mi?
GS-ünk 440 körül volt.
Szóval ha nem négyen vagytok a legjobb barátok, akkor javaslom a parti 3 főre redukálását.
-
elmunkas
csendes tag
Srácok Tier 4 Rooseveltet Challenging nehézségen milyen gearben tudtátok lenyomni?
Mi tegnap 420 körüli gearscoreban mentünk rá és a legvégén amikor a hajóból jönnek ki a mobok mindig elfeküdtünk, aztán 2 óra próbálkozás után feladtuk.
Érdekes, hogy az American History Museum simán lement Challengingben előtte... -
sagem
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
A LoL a kínai Tencent érdekeltségébe tartozik (mint ahogyan az Epic és így az EAC is), szóval érdekük, hogy védjék a befektetésüket, a magam részéről én nem szeretném ha az UBi-ba is bevásárolna magát Kína, lehet hogy kínai csaló kevesebb lenne de..

De egyébként a LoL-ban egyébként sem jelentenek nagy gondot a csalók tudtommal, inkább azért kérik el az adatokat, mert a fiataloknak korlátozva van a játékra fordítható ideje, nem?

-
zseko
veterán
válasz
üzenetére
Köszi, nagyjából érthető
Nem sorozatosan lövök, mert ugye ahogy írtad, akkor össze-vissza mászik, hanem egy-két lövésenként elengedem a gombot (kvázi 'nyomogatom'. Ha csúnyát akarnék írni azt mondanám, hogy makrózható egerem van, így akár le is lehetne programozni rá az automata visszarántást, sőt, még az egylövetűből is sorozatlövőt csinál (vannak videók youtubon), de az csak megölné a játékélményt).
Scope-ból úgy találom a négyszeres elég, ebbe nem néz bele automatikusan (sőt, először nem is értettem hogy négyszeres), kb. annyit nagyít amennyi nekem pont jó, csak az az irdatlan nagy 'piros pötty' ne lenne ott
Na majd ránézek azokra a fegyverekre amiket írsz.Anonymus23 Köszi! így kicsit érthetőbb.
-
Anonymus23
veterán
Egy kis infó azoknak, akik előrendelték a játékot, de már mindhárom ajándék játék megvolt, mint nekem is, és valami speciális ajándékot ígért az Ubi (mondjuk az extra stash után nem is tudom, mire számítsak
)Nagyon el lehetnek havazva ezzel a skill buggal, mert fortyog az egész ubi fórum, megy az adok-kapok, de olyanokért sírnak az emberek, hogy túl erősek a mobok, túl gyorsak meg minden

De pl Irán IP bant-t kapott (írták is a fórumban, hogy kismillió csíter volt onnan
), azaz onnan nem is tudnak játszani. Azt tudom, hogy pl a konzolon lévő Striker bugot is arab országokból találták ki, szóval lehet megunta az Ubi, és letiltott pár országot (tudom nem ez a hivatalos, de akkor is
) -
törölt tag
válasz
micafighter
üzenetére
Attól függ, ha egy gombnyomásra kettőt nyomsz le, akkor igazából csalsz. Anno starcraftban azért már járt a banán.

-
-=Jam=-
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
A béta beállításokat áthozta ja, csak a hangerőt meg sens-t kellett úja állítani, és a heal nekem is az egér oldal gombján van

-
Anonymus23
veterán
válasz
micafighter
üzenetére
Nekem is ott van, de érdekes módon áthozta a beállításokat vagy a Div1-ből vagy a bétákból, mert nem kellett semmit sem átbindelni

-
RazoR
veterán
APEX Easy AC hardveresen bannolnak! Akit bannoltak az nem játszik többet a játékkal, nem tud új accountot csinálni!!!!

-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Most én is AR elsődleges és SMG-Vector másodlagossal vagyok 29. szint, de este csak 1 órám van és még kell 300000 a 30 -hoz utána meg a maszkokat és két exo fegyver printet vadászom az endgame Capitolium csak pénteken leghamarabb, nem sietek ráérek, majd Tier 4 után DZ.
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz
üzenetére
Sokat lőttem vele, lvl30-ig LMG+AR párossal mentem, de jelenleg átálltam Sniper+AR-re, nagyon adja mindkettő.
Amikor közvetlen melletted berugóznak ketten, akkor ott nem sok esélyed van egy LMG-vel, mert mire sebzést vinnél be azzal az RPM-el, addig már a kontaktlencsédet keresed a földön.Tegnap volt két gyerek, rugóztak folyamatosan, de leginkább 2v1-ben tolták, láttam, hogy szívatnak egy playert, odautaztam,. és az egyiket lelőttem, míg a másik lőtt, és a másodiknak is lelőttem még a páncélját, de őt már a második player fejezte be, mert addigra csak lelőtt. Itt még egyelőre messze nincs az, ami a Div1-ben, de legalább nincs chicken dance, de van 1 hit sniper, és nincs mese taktikázni kell

Viszont hiába akartam szervert váltani, mindig ugyanoda rakott vissza.
Ami mondjuk muris sztori volt, 3v1-ben betámadtak, lelőttek, nem messze a CP-től, visszamentem rájuk, az egyiket lelőttem, és vissza ugrottam a CP-re, de már kb. nulla élettel, ezek a barmok mint a birkák jöttek utánam, és feküdtek is szépen a turrettől azonnal

-
Anonymus23
veterán
Mivel még közelében sem vagyok a T4-nek, így nem látom, hogy az adott módosítók mit és mennyit adnak, nagyon várom már, hogy valahol legyen fenn egy datamining adatbázis, hogy rá lehessen nézni, hogy mi merre mennyi.
Mivel jelenleg csak szedett vedett gearben vagyok, hogy a GS minél hamarabb menjen feljebb (persze azért csak értelmes fegyvert és geart rakok be, de arra a pár órára majdnem mindegy, többet számít jelenleg a skill), a végén eleinte úgyis az lesz a lényeg, hogy mi esik azokból a cuccokból, amit kinéz magának az ember.Ha te már GS450-460 körül jársz, akkor persze ezek már sokkal fontosabbak lehetnek adott esetben, de jelenleg túl sok jelentősége nincs (ha jól rémlik GS300 körül járok).
-
törölt tag
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
LMG kell az arcukba 100-as tárral és feküdnek.

Erre a P90 SMG-re vagyok még kíváncsi, meg az exo változatára 60-as tárral.
Én tegnap déleőtt simán kiszedtem 2 supplyt sehol senki.
Eddig a legfelső DZ tetszik a legjobban. -
fuvi
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
én arra akartam igazából reflektálni h kb sztem ezek a szettbónuszok elég gyengusok, az itemeken lévő sima statok fontosabbak
-
Anonymus23
veterán
"általad preferált lassabb rpm-es"
Hol olvastál tőlem preferált lassabb RPM-es fegyvert?
PvE addig használok én is ilyet, amíg nem esik CTAR vagy magasabb sebzésű másik használható RPM-el (750 alá nem megyek ott sem).
PvP ha AR, akkor leginkább CTAR jelenleg.Ott a CTAR, az is 900 RPM (-10% ha 60-as tár, de erre is van +10%-os tálent), szóval el lehet érni ugyanazt az RPM-et mint ennél.
Az eddigi tapasztalat (bár leginkább bétában PvPztünk, hogy sok esetben kevés volt a 30 golyó a playerbe (már ha mind eltalálta egyáltalán). És amíg ő tárazott, az alatt 90%-ban le lehetett lőni.Persze ez még sokat fog változni, mivel csillió lehetőség van, és ahogy visszajön a jó kis D3 feeling is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Hmmm, akkor ezt benéztem, csak akkor a +30-as tár nem mehet rá (ahogy Ghio írta), de mindegy, csak azt konstatáltam mielőtt eladtam, hogy nem lehet 60 lőszer benne. Jó lesz ezeket is megjegyezni.
Ha nem lesz neten táblázat, ha majd lesz fles időm, akkor meg fogom csinálni, hogy melyik fegyverhez milyen kiegeket lehet felrakni (egy ilyen crosscheck táblázatot), bár szerintem már lehet van is ilyen, de ezek olvasgatása helyett inkább játszottam én is.
-
Hunner
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Azért majd menj le a lőtérre és nézd meg hogy a Famas mondjuk kis újratöltés gyorsítással - hirtelen nem tudom melyik mod sloton van - mennyi effektiv dps-t tud, meg az általad preferált lassabb rpm-es nagyobb assault fegyverek mit mutatnak. Pve-re nyilván ez számít, pvpben pedig a 30-as tár elvileg elég mindenkibe, és egyáltalán nem mindegy hogy azt a 30 golyódat 650rpm-mel vagy 1.1k-val tolod ki a másikra. Persze egyéni preferencia nyilván számít, csak nem gondolom hogy valami egyből kuka mert nincs rá +30 töltény. Ez már nem a div1. ki kell próbálni.

-
Anonymus23
veterán
De pl van olyan fegyver tálent (First Blood), hogy az első golyó az fejlövéses sebzésnek minősül, függetlenül attól, hogy hol találod el. Ez pont az egyik 1 hites sniper buildhez kell, csak sűrűbben kell tárazni

Szóval nem hülyeség az, csak át kell gondolni, és azzal, hogymsáik fegyverről teszed át a tálentet, csak találni/craftolni kell egyet, amin van ilyen. -
micafighter
nagyúr
válasz
Anonymus23
üzenetére
+1 Ezt akár én is irhattam volna

-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Még mindig inkább a délelőtti időszakot preferálom, ha szabad a hétvége akkor max esténként is. Amúgy az F2000-re mehet tármódosító, első markolatot vagy lézert nem lehet rátenni.
-
válasz
Anonymus23
üzenetére
250 rugó kill a heti clan target, szóval jöhetnek.
-
fuvi
senior tag
válasz
arnikusz
üzenetére
és ezekból a szettekből összvissz egy stat érdekes, a 10% MMR dmg, (esetleg a 10% headshot,) nézzétek inkább a statokat amik magukon az itemeken vannak: 6.5% weapon dmg, 10% MMR dmg, 6% weapon dmg+9.5% headshot+10.5% CHD
a headshotról mondja is h 200% felett annyira nem izgul már rá -
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz
üzenetére
Ha megnézed a módosítókat, akkor azonnal látszik, hogy csak 3 fér bele, szóval semmilyen tár módsító nem jó hozzá sajna. Ezért felejtős ez is, és a Famas is...
Tegnap bementem a 2. alttal DZzni, és volt két gyerek akik rugóztak és lelőttek párszor.
Megmérgesedtem, mert meguntam őket, megnéztem és csak lvl 26-28-as cuccaim voltak, de hirtelen összeraktam ami esett közben DZ-ből lvl 30 arany cuccok + esett egy CTAR is, lett is 3 rugókillem
Pedig megint csak farmolni mentem be a DZ-be, de itt is mindig belekötnek az emberbe.
Itt az a baj, hogy kb. esélyed sincs 1v2-ben, mert ahogy bekezdenek, max 1-et tudsz lelőni ha mindketten lőnek.
Meg olyat csináltak, hogy fedezékben volt mindenki, az egyik elkezdett rám futni, elkezdtem lőni, addig a másik 1 hitelt sniperrel, persze amikor ez megvolt, akkor ráfutva meg esélye sem volt, mert célozni csak álló célpontra tudott
(#4910) Snip3r_HUN
De úgy általában? -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
A héten esélytelen, 6 napot megyek éjjelre.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
A light extended magazine nem megy bele, csak mondám a C-Tarba igen és 60-72 lehet a befogadóképessége.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Pedig rohadt jól szintez a játék.
Ha jól tudom, a mobok úgy sebződnek, amikor alacsonyabb szintű valakivel játszok, hogy %-osan sebez, azaz az alacsonyabb társam az ő szintjének megfelelő sebzés százalékot vesz le az ellenből, míg nálam is ugyanaz, és sebzést kapni is hasonló, azaz a mobok e szerint kapják és adják a sebzést.
Igaz mi csak lvl30+lvl23 próbáltuk, de semmi oplyan nem volt mint anno a Div1-nél, hogy egy kósza golyó megfektette az alacsony szintűt (ott ugye 5 szint elég volt a halálfejhez).Te továbbra sem játszol este?
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Reggel Bombival mentünk egy Roosevelt island-et, ő akkor még Lv14-es volt, én meg T1-ben voltam, nem volt egyszerű.

-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Tegnap én is kaptam egyet, de csak 30 lőszer, szóval felejtős

A másik meg, hogy ezeket felesleges most gyűjteni, majd a T4-et mutogassad, ha megkaptad a fullos geareket és CTar-t
-
nmy1212
tag
Sziasztok!
Nem tudom ki hogy van vele, de jelenleg hasznalhatatlanok a drone skilljeim.
Kidobom a a turretet vagy a quadcoptert es par masodperc utan eltunnek, 15sec-es cooldown-al.Elvileg van egy ilyen bug, de meg nem jott volna erre javitas?
Ja es a skill powerem is 0...
LVL 17
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Amazon
- Kedvenc zene a mai napra
- Bittorrent topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Interactive Brokers társalgó
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- DDR5 Mini Gamer PC - i5 12400f, RTX 3070 Fe, 512 gb SSD
- Iphone 16 Pro Max, 1 TB. Független.
- Iphone 17 Pro Max 256gb,bontatlan,független,Eu
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezen felúl megvan a 15 másodperces bug is.
amúgy a bug eddig sem az volt hogy nem csinált semmit hanem hogy leraktad, de eltűnt rögtön, a skill pedig 15seces CD-re ment.

Mostanában nem megyek dézébee,főleg egyedül ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Azaz
Ha sikerül jól elkapni,mikor előterem a semmiből már akkor el kell kapni,amúgy véged,vagy kicsalogatni utcára,akkor besegítenek az arra járó npc-k

(arany nem tudom esik e ezekből a ládákból)
![[link] [link]](http://cdn.rios.hu/dl/upc/2019-03/18/429691_x7schqjm5kqz2rku_tom_clancy_s_the_division_r_22019-3-18-16-0-37.jpg/800)

![[link] [link]](http://cdn.rios.hu/dl/upc/2019-03/18/429691_m2yglenosl5mk9bt_tom_clancy_s_the_division_r_22019-3-18-13-30-22.jpg/800)