- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunner
senior tag
Ne haragudj, de mit vártál egy looter-shootertől? Az egész lényege a farmolás a buildek és a godrollok. Nem is kell feltétlen lövöldét alapul venni, ha volt WoW biztos volt Diablo is. Ott is azt mondod hogy nem megyek el a 5423. greater riftemre mert minek? Persze, hogy azt, ha nem szereted ezt a játékstílust. Egyébként ajánlom a Darkzone-t amit nagy valószínűséggel kihagytál, teljesen más feeling, sokkal pörgősebb, hamarabb hal benn minden mob és ugyanúgy dől a gear. Ha meg épp tisztán pvp-zni van kedved, mehet a Conflict a maga egyedi pályáin (a pvp állapotáról nem tudok nyilatkozni, ez lehet most nagyon rák...)
a Div2 tulajdonképpen 3 féle játék egyben. De mindenhol repetitív, ellenben nagyon jól csinálja, hogy ez ne legyen fájdalmas.
Ha nem tetszik a genre, akkor várunk vissza a kövi nagyobb kontent patch-nél, belerakod a magad kis 5-10 óráját, és lerakod újra.
-
Anonymus23
veterán
Próbáld értelmezni az összefoglalót, igaz ott is van már annyi infó majdnem, mint a játékban, és hát valljuk be, ehhez képest a Div1 szett-építés faék egyszerű volt, itt sokkal több a változó, és ha ehhez hozzáveszed, hogy mi az ami ki is esik, na onnantól kezdve durva az egész.
-
arnikusz
veterán
A Demolotionist, Survivalist, Sharpshooter speci pontok jönnek filed 415.000. XP utáni ládákból - 3db.
Az Invaded küldetések 5 db -ot adnak, de vannak Bountyk is, ha ráméssz mutatja, hogy ad-e.
Mindig az adott rajtad lévő specifikációnak megfelelő pontot kapod, tehát nem csereszabatos a másik két specializációval. -
-=Jam=-
őstag
Az szépen nőni fog magától. A nálad lévő (elég az inventoryban) cuccok alapján dobálja az egyre magasabb gear-eket. Milyen talent pontokra gondolsz? A spcializációs pontok, küldetésekből, bountykért, field ládáért jönnek ha erre gondolsz. Az SHD-kat a skillek többi módozatára tudod beváltani, feltételezem még csak egyet oldottál fel mindegyikből.
-
Bird
addikt
El kell érned a Tier 5 fokozatot az invaded missziók és az erődök teljesítésével (ez lesz a gs 500). Világfokozatonként feltétel a megadott gs pontszám megléte. Anélkül nem tudod az adott világfokozaton az erőd küldetéseket felvenni. Szóval farmolj és szedd össze a minimális pontszámot!
Nem öt perc lesz elérni a tier 5 világot.
-
Anonymus23
veterán
A lvl szint hogyan fog nőni?
Magasabb gear score cuccokat kell felvenni vagy tartani a tatyóban. A GS-hez mindenképpen rajtad kell, hogy legyen, így T1-től T4-ig nem érdemes túlontúl szettet építeni, hanem ha esik valami magasabb GS cucc, akkor fel kell venni, hogy mielőbb magasabb GS-ed legyen és tud Tiert-t lépni, úgyis a cél a T5-be való jutás mielőbb, mert ott lesz értelme már szettet építeni egyáltalán.Illetve még egy kérdés, a talentekhez mi adja a pontokat?
A geareken lévő tualjdonságok adják a pontok összességét, ezeka tulajdonságok lehetnek a ruhán alapból, és olyanok is, amiket modokkal tudsz feltölteni. Ezekkel kell játszani, hogy egy adott tálenthez kijöjjön a kívánt érték.+1: Van több mint 80 SHD pontom, de már mindenre el van költve, amire csak lehetett, ezekkel mit kezdjek? Mire lehet felhasználni? Van értelme tovább gyűjteni?
A skillek többi altípusát tudod kiváltani belőle, 5 SHD-ba kerül minden altípus. -
LeonAran
tag
"a piros az élet" Nem, inkább a halál.
A piros az offensiv (támadó) tulajdonság:fegyver sebzés, fejlövés sebzés, kritikus esély és sebzés, és egyéb fegyver sebzések.
A kék a deffensiv (védekező) tulajdonságok: páncél, életerő, életerő öleskor stb.
A sárga a képzettség: skill power, colldown...
Egyes talentek mukodesenek feltétele, hogy ezekből mennyi lehet a felszereléseden. Pld: Max 5db offenzív vagy minimum 7 defenzív... -
Anonymus23
veterán
Mivel hozzád szintezi a játék az ellenfeleket így mindig tud kihívás lenni benne, felesleges elhúzni lvl30 alatt a dolgokat, mert ugyanaz a feeling van pl T4-ben mint lvl30-on.
Nekem van egy lvl30 karakterem meghagyva, amin csak ilyen DZ kihívásokat tolok egyedül alkalom adtán, folyamatosan megy a rugóság, de a kutya sem foglalkozik velem a mobokon kívül. -
warcat
veterán
Nem jön automatikusan a BT csak mert lvl 30 lettél, a 3 stronghold teljesítésekor "ér véget" a szintezős történet, csinálhatsz mindent ami kimaradt.Még a gearscore sem kerül elő, hanem szimplán level 30 tárgyakat kapsz, amik átváltanak a world tier trigger után gearscore 250-re (statok ugyanazok)
Az összes main story küldetés kell a 3 erőd megnyitásához -> letolod a 3 erődöt -> jön a Black Tusk
-
Skynet258
veterán
Ja, én azt hittem én csináltam ráérősen...
Az Xp bónuszos cuccot csináltam meg az elsők között, gondolom sokat számított.
Na meg néha volt (2-3 alkalommal), hogy becsatlakoztam random hívásokra, megjelenek, lelövök 3 ellenfelet, azt vége is lett a küldetésnek. Persze egy halom XP-t kaptam ilyenkor is.Jobban szeretek másokkal csapatban tolni küldiket vagy csak mászkálni, angolok, írek, németek, oroszok, talán még finn is volt akikkel lődöztem.
Elég kulturáltak amúgy, ordibáló gyerekekkel szerencsére még nem hozott össze a sors.
-
VikMorroHun
őstag
Sőt, olyat is láttam már, hogy egy muki azt játszotta, hogy ő most éppen halott. Mentem, mendegéltem az úton, egyszerre csak tüzet nyitott egy előttem fekvő figura...
(Ezt van, amikor harc közben játsszák el, de akkor úgyis látszik - ebben az esetben viszont még nem harcoltunk.) -
Nagus
senior tag
Nekem is beadta ezt a kék kérdőjelet 30. szint előtt. Középen fel volt koncolva egy alak, és egy elit ide oda rohangált akit nem lehetett sebezni pedig az eliteket bontja a G36-om, majd rázott az áram vagy 20 másodpercig, és eltűnt.
Elvileg a maszk farmoláshoz 35. szint kell ami WT5, nekem ez még nincs meg. Több helye kirakták a lelőhelyeket de nálam oda még sosem spawnolt hunter. -
Bird
addikt
Engem is ez a 250 gs kavart meg, írtam róla korábban. Az a 100 darab édeskevés, a 2-ről 3-ra ugrás elvisz 90-et. A 4 meg majd az 5 ehhez mértem qrva sok mati lesz.
A gs-t a fő karakterlapodon mutatja a menüben. Sárga alapon bazi nagy számmal.
Division 2 trackert is érdemes nézegetni, én most így állok, de csak pve-ben játszom: [link]
-
Bird
addikt
Azzal ne foglalkozz. Amíg nem upgradeled az asztalt, nem fogsz tudni feljebb menni a gs-el. Tier 3-ra már pl. 90 titanium kell ami elég nagy wtf. Ezt az outcastokból és barna táskákból lehet nyögvenyelősen beszerezni, pve világban nagyon- nagyon lassan megy. Persze van gyorsabb megoldás is, mert a dz-ben jóval jobb a drop rate.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen autót vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- LEGO klub
- Hálózatokról alaposan
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged