Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szevassag
tag
Üdv.!
PS4-es klán van/lesz? Ilyen 30+ korúaknak lehetőleg. Benne lennék, esténként mehetne a csapatás akár DZ-ben is! -
Pcgamers
tag
Akik a cdkeys.com rendelték meg a játékot, azoknak elérhetőek a kódok.
-
Hunner
senior tag
válasz
pottyoske197
üzenetére
Igen így van ahogy írod. a tier3 a stash perk-ből ki van nyitva lvl1-től. Ennyi az extra. De ezt kommunikálták előre, szóval aki "ez alapján vett" az figyelmetlen volt.
-
törölt tag
válasz
pottyoske197
üzenetére
jól tudod, előbb megnyitja neked.nem a játékon belüli, elérhető maximális mérethez képest ad többet.
én megkockáztatom, hogy a játék első küldetése is már bónusz küldetés volt, mivel nem onnan kezdtük mint a bétát. erről majd holnap tudnak nyilatkozni szerintem a sima verziósok.
-
pottyoske197
tag
Kerdes: tudni velik hogy Stash + 50 aki megvette az Ultimatet-t
de ahogy nezem nem a tobbihez kepest +50 , hanem elore feloldjak a +50 helyet es nem kell felfejleszteni mint perk. JOL LATOM - TUDOM ???? mert akkor ha igy akkor eleg gaz aki ez alapjan dontott, habar en ez nelkul is megvettem volna, jobb igy egybol midnent latni
Plusz kuldik vannak alapjatekhoz kepest a gold/ultimateban mar eleve vagy kesobb jonnek, keresem meg ha van valahol leirva
Koszi
PH sok Klanja engem is erdekel, marmint csalados apukak-anyukak klanja ha lesz irjatok akar priviben is, elettarsammal jelentkezunk 2 en. mindketto PVE es PVP Ultimate verzio, es jatszunk aktivan amig idonk engedi

-
arnikusz
veterán
Rewardot hol tudom beváltani?
Meg megjelent egy supply zöld ernyő is. -
Dani79
tag
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Jogos
mellényúltam 
-
RazoR
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Kicsit föntebb írtam már, ma éjféltől....
-
FireKeeper
nagyúr
skacok a release hogy lesz? holnap napközben már játszható lesz vajon a game (ha a szerverek is bírják persze) vagy amcsi időzónában kell számolni?
-
arnikusz
veterán
válasz
GamerQueen
üzenetére
Én ezt okoskodtam PVE-re.
Badger Tuff 2db +7% Damage to Elites +15% Armor % on Kill
Gila Guard 1 db +5% Total Armor
Overlord Armaments 3 db +10% Rifle Damage +7.5% Total Armor +7% Damage to ElitesMásodlagos fegyver LMG lesz.
Meg próbálok majd egy SMG buildet ezekből:
Sokolov Concern
+10% SMG Damage
+8% Critical Hit Damage
+15% Seeker Mine Skill Power
Wyvern Wear
+7% Critical Hit Damage
+15% Drone Skill Power
+10% Critical Hit Chance
Douglas & Harding
+5% Accuracy
+10% Critical Hit Damage
+7% Critical Hit ChanceÉn is a Demolotiont választom majd ha odaérek.
PVP-re meg Petrov, Fenris 1-1db és megnézem az Accuracy hogy megy.
-
válasz
Anonymus23
üzenetére
a 12xes szkópnál nem lehet, abba mindig belenéz. a +20% headshot dmgért ezt el kell viselni.
-
VTom
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Nálam a jobb gombbal céloz, és tabbal néz az optikába. Ez volt az alap beállítás.
-
Anonymus23
veterán
Annyira lekötött a játék, hogy mindig elfelejtettem megnézni, de ugye ki lehet kapcsolni, hogy ha olyan optika van a fegyvere amit távcsőnek is használható, azt ki lehet kapcsolni, hogy nem snipernél ne nézzen bele az optikába?
-
Gubu0101
veterán
Amúgy van már Clan?
PHC ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
prokxy
veterán
AMD rewards-osak mikortól játszhatnak?
-
Lefty
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
Famas-om mar van de iszonyat elhord, nem lehet megtartani, modjaim meg nem nagyon vannak meg. M60-at majd kiprobalom, gyanitom, hogy nerfelni fogjak. Sowi koszi, majd megnezem a G36-ot is.
-
Dani79
tag
válasz
GamerQueen
üzenetére
Meg odapörköltek EA/Bioware Anthemnek, hogy na tessék csak idefigyelni mennyi tartalmat kell beletenni 60 ójróba
elég nagy fricska ez -
GamerQueen
csendes tag
válasz
arnikusz
üzenetére
Igen a Main és a Side küldiket nyomtuk ketten, am ketten egész jól haladni, jól adja az XP-t

De itt 30-as szint felet azt sem tudom milyen szettet gyűjtsek össze, elsősorban valami pve szettet szeretnék majd össze szedni csak még nem tudom melyik mire jó sajnos
De majd kialakul ahogy haladunk a játékban. Majd a kaszt választót a Skill-es emberke mellett találjátok, én a gránátvetőset választottam de mindegyik-et aktiválni lehet majd. Ezen belül is van egy csomó adottság amit fel kell majd oldani meg pontot kell szerezni hozzá. Nagyon sok minden van azt sem tudom mivel kezdjem mit csináljak 
Am szerintem úgy volt vele az Ubisoft hogy "nem kaptatok elég tartalmat az első részben? Nah majd most adunk nektek"

-
LadyLaura
csendes tag
Igen elég gyorsan lehet... kb ömlik a loot. Nálam 21 óra alatt wt4 450gs...
Valakinek van, valami ötlete miért lehet az, hogy nem menti el a graf beállításokat?
Leveszem lowra és mindig visszarakja ultrára, amikor újra belépek.
Mappa nem írásvédett configba sem látok semmi ilyesmit. Ötlet? -
válasz
Anonymus23
üzenetére
Ismert bug, a mai karbantartás alatt javítják elméletileg.
-
törölt tag
fegyverből a minél nagyobb tár vagy a minél nagyobb sebzés/lövés, hogy menjen az egy max két hit/kill. én mondjuk pont emiatt nem is használok lmg-t. túl egyszerű lenne vele a játék. kicsit olyan, mint survivalban volt anno a hunter elleni küzdelem és fegyverkészítés.
felszerelésnél inkább a tulajdonságok a mérvadóak. lehet, hogy kapsz egy brutál páncélos kesztyűt, ami nem ad semmi érdemlegeset (vagy haszontalanból nagyot), míg van egy másik, elenyésző páncél bónusszal, de pl. armor on kill van rajta.
az első rész, "mindenből a legnagyobbat" elve itt nem él, köszönhetően az új rendszernek. persze fejben összerakhatod magadnak, hogy melyik gyártótól akarsz cuccokat, de a való életben úgy se azok fognak esni.
egyébként 6-7 óra játék után, egy pillanatra se bántam meg a megvételt. eléggé húztam a számat, mint azt olvasni lehetett, de bevallom megérte. bőven van benne tartalom. a stuttering is javulóban van. készítők tudnak róla, csak nem szúrják el innentől.

-
Lefty
addikt
Ti milyen fegyvereket preferaltok most? Nekem jelenleg a Police M4 jon be elsodlegesnek, nagyon stabil lett. Masodlagosnak meg egyelore SVD van.
-
-
HKorn
veterán
Na akkor mondjátok PvE-re mi a gyilkos build.

-
Dani79
tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Biztos most izzítják a plusz szervereket a rohamra, meg pár bugfixet tesznek fel

Részemről megérte megvenni, iszonyat mennyi tartalom van benne... lesz pár hét mire végigjárom Washington dc-t
-
Anonymus23
veterán
válasz
micafighter
üzenetére
SPOILER ON
Az stim, tudom, hiszen bosszút kellett állnom. Csak furcsa volt, hogy nincs tovább semmi, de így akkor OK, de majd aki már végigvitte elmondja. De végül is ez így akár érthető is, hiszen kaptak egy vegyi mortár támadást, és nincs min újjépíteni.
SPOILER OFF -
Hublot
őstag
Meddig lesz karbantartás?
-
micafighter
nagyúr
válasz
Anonymus23
üzenetére
SPOILER SPOILER
Mikor először mész oda pont előtte lebombázták vegyi anyaggal, 7 túlélője volt a támadásnak, szerintem annak a settlementnek annyi, azért szürke.
Viszont utána megjelent a térképen bal fent egy új zöld settlement amit észre se vettem csak mikor a térképet nézegettem, pedig végig hallgatok minden szöveget, és értem is, de elkerülte a figyelmem az a szöveg ami arrol a settlementrol beszélt volna, vagy csak valami bug miatt kimaradt.
SPOILER SPOILER
-
Anonymus23
veterán
Egy kérdésem hadd legyen már, akik kicsit előrébb járnak:
Van az egyik settlement, a Castle, amikor odamegyek, akkor el kell menni megcsinálni a Jefferson Plaza küldetést, amit meg is csináltam, de a Castle továbbra is szürke maradt.
Visszamentem már párszor, de semmi, nem találok senkit, és nem is lehet küldetést felvenni
Mit hagytam ki vajon?
-
mg1992mg
őstag
Megjött a dobozos változat, meglepődtem, hogy mi volt a dobozba csomagolva... A játék mellett természetesen..

Bár kicsit szegényesnek érzem még így is, hiszen alap változatnál, olcsóbban az első résznél ilyenkor poszter, sapka, póló, a játék járt, most meg.. Hát na, nem akarok telhetetlen lenni, csak így egy picit "meh". Kezd széthasználódni a sapka, jól jött volna egy másik
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
micafighter
nagyúr
M60 tényleg baszó PVE-re. Volt pár küldetés ami nyögvenyelős volt, de esett végre egy M60, szerintem több gond nem lesz

-
Anonymus23
veterán
Ma már lesz is szerverkarbantartás a szokásos időben.
-
Bennyboy
őstag
ha vki cdkeys-ről vette meg és megkapta a kódot, írja be pls.
-
törölt tag
Nem szoktam ilyenek miatt szólni, de ezúttal nem lehet őket spoiler tag alá rakni?
Csak nagy vonalakban leírni hogy mi van. Nem érdekel milyen maszkot ad, mi a neve, hol találom. Elég lett volna csak annyi info hogy az egyik “rejtett boss”.
A tököm kivan, hogy már most ömlik az ilyen info a netről a sok kattintásvadász youtuber miatt, akik rohannak mint az őrült (vagy nincs életük és csak ezt tolják), hogy ilyen tartalmakat minél előbb megosszák a világgal. -
Dani79
tag
-
sittes79
addikt
Hi,
Sajnos nekem random elkezdett crashelni, az a baj annyi minden lehet...
Próbálok egy windows ujra telepítést!

-
Dani79
tag
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy mennyi FPS-re számíthatok egy i5 4590, 16 GB RAM és egy GTX 970 mellett?
-
bombibmw
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Hagytál, de csak a xarokat.

Srácok!
Mekkora terjedelmű a játék Standard változata? -
westlake
félisten
Pontosítva ennek a szabályait.
Az a nyertes akinek a legkevesebb a játékkal töltött idő hétfő ejfélig (18-a). 30/0-nál is és 30/30-nal is. Egy ember is megnyerheti mindkettőt, de csak két különböző karakterrel! -
LeonAran
tag
AMD Reward Division 2 aktív!
Én már töltöm is lefelé.

-
prokxy
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Nekem is alig van időm, ma este is 9 után ültem le a PC elé, most meg már leesik a fejem, de 2 óra BF V azért beleszaladt és jól esett.
BF V most nagyon bejön, mellé a Div 2 épphogy beférne, de az meg ugye looter shooter, szóval vagy csinálja normálisan a gémer vagy szarni bele
Na majd jelentkezz, h mikor és melyikre veszed meg, aztán addigra én is csatlakozom. Vagy ha már leszek, akkor boost-ollak!
-
törölt tag
a chatbe /quit parancsot beirva a játék egyből kilép és akkor nem kell a logout résszel szórakozni.
-
arnikusz
veterán
válasz
GamerQueen
üzenetére
Gratula. Csak a főküldik mentek?
Köszönöm -
modflow
veterán
Ez komoly, hogy betettem a lemezt a box-ba, erre átmásolt róla 400 Mb-ot, 42 Gb-ot meg letölt????
Minek írták ki lemezre akkor?? -
Lefty
addikt
válasz
GamerQueen
üzenetére
Az ugy massziv, en meg most 7-es szinten szuttyogok, nem megy azert pikk-pakk a szintlepes.
-
szallasi007
őstag
Sziasztok,nem tudok belépni már a kliensbe sem, tapasztalja valaki más is?megjavult
-
Redcaster
őstag
A mai nappal nekem is a fiókomban landolt a standard edition

A div1 teljesen kimaradt, úgyhogy azzal a pár órácska beta tapasztalattal vágok majd neki ennek a remélhetőleg nem rövid kalandnak
-
prokxy
veterán
válasz
GamerQueen
üzenetére
Az szép!

Nézem a twitch-et, WT4 és GS459+, de még csak 2-3 nap telt el...mit fognak ezek csinálni 1 hét után?

Ennyire durván lehet fejlődni? Nem gyors ez kicsit? -
törölt tag
válasz
Rezes Bandi
üzenetére
Nekem az extra streaming distance 0-ra vétele úgy tűnik megoldotta az fps drop problémát. A másik amit szoktak mondani a volumetric fog. Azt is vedd le low-ra.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Rezes Bandi
üzenetére
Sok mindentől lehet. Indíts egy hwinfot grafikonokkal a háttérben és futtasd ujra a bencset.
-
prokxy
veterán
válasz
GamerQueen
üzenetére
Grat!
Innen kezdődik a játék!Mennyi idő volt kb?
Kis off: PS4-en a Share Play nem megy sajna...anno Far Cry 5-öt sem tudtam megosztani, ez vmi Ubisoft fícsör? Mi értelme ennek, h tiltva van?

szerk:
#4198) Harrah: a többi részen nagyon egyenes az az FPS szám, VSYNC az ON vagy mi? Ki kéne kapcsolni!
Új driver + Win10 és 1-2 dolgot levehetsz mondjuk low-ra, shadows pl, post processing. -
Kiscsőke
aktív tag
válasz
GamerQueen
üzenetére
Grat, én meg még arra várok, hogy 15-e legyen

-
TommyS_27
senior tag
válasz
Rezes Bandi
üzenetére
16GB azért nem ártana neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Workstation bazár - Dell, Lenovo - számla, 6 hó garancia
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mivel nem sorozom
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De majd kialakul ahogy haladunk a játékban. Majd a kaszt választót a Skill-es emberke mellett találjátok, én a gránátvetőset választottam de mindegyik-et aktiválni lehet majd. Ezen belül is van egy csomó adottság amit fel kell majd oldani meg pontot kell szerezni hozzá. Nagyon sok minden van azt sem tudom mivel kezdjem mit csináljak

Új driver + Win10 és 1-2 dolgot levehetsz mondjuk low-ra, shadows pl, post processing.