- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Netfone
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az vagy te.
Erről beszéltem.
Akkor még egyszer.
Stílusodon meg bőven van mit faragni.
Ilyen formában nem nagyon lesz ebből beszélgetés,és nem rajtam múlik azt elhiheted.Személyeskedést abba lehet fejezni,bármi problémád van privátban személyesen bármikor beszélgethetünk.
Ne flémelj és ne offold a topikot !
Itt már sajnos nem fogom látni amit írsz (elkerülvén a topik megölését) sajnálom,hogy így alakult,nem rajtam múlt.
-
nyilván nem játszottál még a Div2vel
Mellé ment.
Xbox és PC is megy nálam.
Persze minden játékban van bug,de nem ennyi.
Balance,meg abszolút felejtős.Lehet div funboy-t játszani (mindenki más troll),de az sokkal rosszab,mintha vki leírja azt ami valóban van.
Engem nem zavar,ha vki imádja ezt,tőlem mindenki azt csinál amit akar.Viszont akkor nem kell beszólni másoknak akik nem annyira imádják jelen formájában.
Stílusodon meg bőven van mit faragni.
Ilyen formában nem nagyon lesz ebből beszélgetés,és nem rajtam múlik azt elhiheted. -
malystryx
senior tag
Köszi a gyors választ, az Urban a hangja miatt kellett volna az első részben, de nem dobta, itt remélem hasonlóan fog puffogni mert kegyetlen jó volt hallgatni.
Akkor jó eséllyel nekem is fog, bár még messze vagyok a 30-tól, de haladok majd.
A CTAR milyen fegyver? Mert a wiki-t nézem és nincs semelyik class-ban sem. Lehet hiányosan van töltve. Remélem assault rifleAkkor nagyjából meg is van mire kell gyúrjak, rettenetesen bejön így külsőre.
Haverék fikázzák kb. minden játékban az AK-47-et nekem meg szinte mindehol azzal megy, nem tehetek róla, de most is így van@Xyvalaki, köszi neked is, igen, a könnyű M4-en én is meglepődtem, de más fegyókon is hogy mennyire megváltoztatták az első rész óta
-
malystryx
senior tag
-
TXT
őstag
Hat, en speciel orulnek egy-ket tapasztalatnak, hogy mik lennenek ezek, mert kb most jatszom eloszor ilyen loot-olos jatekkal (sosem erdekelt, de ez vhogy bejott) es nem ertem-erzem a cuccok (ruha, talent meg a tobbi) valodi eredmenyet. En eddig kb arra figyeltem, hogy a felszereles minel tobb armort es health-et adjon es lehetoleg kiadja a plusszokat, amit tobb kiegeszito egyideju hasznalata ad, de nyilvan ettol tobbrol van szo! Na ezt nem igazan vagom...
Melyik brandbol (es azon belul melyikbol mennyit es melyiket) kellene felrakni egy eros buildet, ha szamitana az is, hogy lehetoleg serulesek eseten mielobb vissza tudjon toltodni a szett es az sem lenne baj, ha segitene a tamadas erosseget is ez a build! Van ilyen?
Mondjuk most meg “csak” lvl30 vagyok, ha ez szamit.
-
arnikusz
veterán
Annyira azért nem, ahogy látod fentebb a 4 True Patriot mellett 1 Fenris 1 Murakami -Berserk-healing 10%- és 20% armos regeneráció és armor heal weapon damage modokkal és megfelelő fegyverekkel használható és még nincs maxra húzva.
Widdz pedig a sniperes 3 darabját pakolta egybe az is okés.
A képen látható 58/102 kis pöttös alapanyagot hol lehetne a leghatékonyabban gyűjteni.
Köszönöm.Vzarmo akkor este eszt meg is lesem, mert ezeknél újra nagyobb az esély az új szettelemekre.
-
Kiscsőke
aktív tag
Mi a klánnal szedtük eddig az összes huntert mind a 13-at, nekem a 12-ig maszkot a 13-ik hunter dobta(amelyik elvileg a 7-ik kulcsot adja), viszont ivory key nincs csak 6, sőt a sniper srácnak meg csak 5 kulcsa van(ő csinálta az 1 shot-os huntereket amelyeknél az egyiknél nem voltam ott), tehát a maszk is random jön meg a kulcs is. Valószínűleg módszeresen kétnaponta le kellene szedni az összes huntert és akkor előbb utóbb meg lesz az összes maszk, és kulcs is.
Nekem se D50, se CTAR nem esett, de M44-et kb már 100-at eladtam
(#6301) arnikusz
"ami 45 acp 9mm tárat ad," ezt most így nem értem ez acp lőszerhez van vagy 9mm-hez?
Assault rifle-höz van +30-as táram így 61 lőszert tudok bepakolni az ACR-be s az Mk16-ba -
Ra's al Ghul
senior tag
Hali!
Én Sharpshooter specen játszok, arra építettem egy rifle / marksmen rifle buildet (mivel nem néztem semmilyen guide-ot ezért nem gondolom, hogy teljesen jó lenne viszont nekem nagyon bejön). Anélkül, hogy észre vett volna sikerült kiiktatnom egy fejlövéssel. A specről még hiányzik pár talent viszont azok szerintem nem olyan fontosak vagy legalábbis nem illenek bele a játékstílusomba. Pontokat meg a 2 napi küldiből kapni illetve ha jól tudom akkor küldik hard és challenge (lehet csak az utóbbin) szinten való teljesítése után is kapni.
-
-
-
törölt tag
Kiválasztod amit fejleszteni szeretnél. Majd kivalasztod amiről át akarsz valamit emelni. És átteszed. Utóbbi megsemmisül. Ez működik mind talent mind attribute esetén.
Brand tulajdonsággal nem, illetve piros attri csak pirosra, kék kékre, sárga sárgára cserélhető. Ahogy néztem azonban sajnos csak 1 tulajdonság módosítható, vagyis majdnem ott vagyunk mint első részben. Közel tökéletes cuccot kell farmolni, ezúttal azonban lehet 1 “hibája”.
Ha nem az a fajta az ember, aki csak pakolja a minél nagyobb gs-t (vagy hibátlan lootja van), akkor már tier2 környékén el lehet vele szórakozni, hogy picit jobb cucca legyen az embernek. -
törölt tag
Nem szoktam ilyenek miatt szólni, de ezúttal nem lehet őket spoiler tag alá rakni?
Csak nagy vonalakban leírni hogy mi van. Nem érdekel milyen maszkot ad, mi a neve, hol találom. Elég lett volna csak annyi info hogy az egyik “rejtett boss”.
A tököm kivan, hogy már most ömlik az ilyen info a netről a sok kattintásvadász youtuber miatt, akik rohannak mint az őrült (vagy nincs életük és csak ezt tolják), hogy ilyen tartalmakat minél előbb megosszák a világgal. -
törölt tag
muszáj ezt?
teszed mindezt úgy, hogy fingod sincs az illető anyagi hátteréről, játékokhoz és gépfejlesztéshez való hozzáállásáról.
(#3868) micafighter: patch notes van valahol? hogy hangon kivül mit javitanak még. jó lenne tudni, hogy ezt az fps drop dolgot is orvosolják e.
-
Mondjuk
1, nem biztos, hogy mindenki 2000 dollárt költ a gépére
2, nem veszel gépet annyiszor, mint játékot, de előbbinél tudod, mit veszel, utóbbinál lassan már lutri, ezért tök felesleges szórni a pénzt, ha van olcsóbb, megbízható forrásból.Szóval hagyjuk ezt a béna összehasonlítást
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Linux kezdőknek
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- PlayStation 1 / 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EAFC 25
- Medence topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged