Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Netfone
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4M13N
aktív tag
The Division 2 Exotic fegyver és gear lista. (Google docs) [link]
The Bighorn elég érdekesnek tűnik -
válasz
Mr.Franczy
üzenetére
nem lehet felvinni, heroicon minden cp lvl4.
-
i@lex
őstag
Mondom megnézek egy CP-t heroicon soloba, mekkora kihívás. Hát nem kicsit, 30 perc volt.
Fasza, van benne kihívás, a loot kiábrándító volt. De hát nyilván nem egyből szórja a jó cuccot.
Tetszik, hogy soloban sem lehetetlen a cucc.
-
s4hu|SyD^
addikt
Gyanítom reszelve lesz még ez rendesen. A gear leírásokat sem mutatja a menüben néha. Bár még csak tegnap fejeztem be az Ep3-at, de eddig még nem volt gondom. Kicsit nehezebb szedett vedett cuccokkal, igaz megpróbáltam AR-re menni, de majd később jobban belemerülök a talent-ekbe. Végre a piros meg a lila hullik normálisan az elite meg named meg lassabban ahogy kell.
Jó lesz ez ha már benne leszünk pár hónapot. Nem tudom mi ez a háborgás 1-2 nap után. Tiszta gyerekes.
Majd 40-en normális cuccal kell megnézni a nehézségeket.
-
persil
nagyúr
Vertikalis szinkronizacio.
A kepfrissitest es kepkockaszamot igyekszik szinkronizalni. Ugye az optimalis eset, hogy (mondjuk) 60 hz-es monitoron 60 fps-sel megy a jatek.
Ha tul gyorsan megy a jatek(magas fps) a kepfrissiteshez kepest, akkor "szakad" a kep. Szal egy reszet kesobb latod, mint kene.(a kep mondjuk also resze mar egy kov kepkockat mutat, mig a felso meg az elozot)
Na, ezt hivatott a vsync javitani. De, ha eleve nem megy ehhez megfelelo sebesseggel a jatekod, akkor csak ront a helyzeten, nem is keveset.Kapcsold ki es, ha nincs zavaro kepszakadas, akkor hagyd ugy. Ha meg eromuved van es megy, mint az istennyila, akkor nezd meg bekapcsolva, folyamatosabb kepet ad(hat).
A szuperintelligens megmondoembereknek: igen tudom, szandekosan probaltam laikus szamara is erthetobb modon leirni.
-
szucstom
őstag
válasz
Csoffadalom
üzenetére
Hali!
Ez a topik sajnos főképp pécés társaság. Teljesen kezdő vagy?
Hétvégére megleszek 40, utána ha kell, szívesen segítek. Psn ID az aláírásomban. -
Bird
addikt
Felvettem a kapcsolatot a supporttal, xboxon a dlc nem homeolható! Eddig ilyet nem láttam, kapnak is hideget melege érte, de úgy néz ki pont lesz@rják vastagon....
-
arnikusz
veterán
-
-
Habugi
veterán
válasz
üzenetére
Pech, semmi több.
A loot rendszer egy kalap sz@r volt, sőt, egy perverz vicc.
Nyilván 90óra után ez nem biztos hogy átlátható.A nehézség szintén egy rossz vicc volt, nemcsak a fillért nem érő lootpool miatt nem érte meg geart fejleszteni de semmi más miatt sem.
Októberben bő 600 óra után leraktam a játékot, értelme nem volt, látszólag szartak mindenre és mindenkire, a saját játékukra is. A társaságot sajnáltam itt hagyni de ez minden.
Elkezdtek jönni a hírek.., őszintén, engem semmi nem érdekelt csak a lootrendszer rendberakása kb., plusz bugok & nehézség.
Fájlaljátok a geareteket, oké ez érthető de nekem 4 karakterem van/volt a RAID kedvéért, mindegyiken több gearset, el lehet hinni h nekem sem esett jól h minden ment tegnap a kukába..DE..!
Lett nehézségre is skálázódó loot, átdolgozott gear/attrib/talent/recalibration rendszer, végre kihívást jelentő nehézségi fokozatok, új pályarész, global eventek és kutyafüle.
Az első karakterem meglett 40es, world tiert felcsaptam challengre/heroicra és mentünk tesztelni.., mit, nehézséget és hogy tényleg különb loot esik-e?! IGEN!!!
Egyszerűen baromira élvezetes lett, iszonyat messze vagyok még egy HC geartől de nem zavar. A recalibration pool is jópofa lett. Bárcsak így jelent volna meg a játék egy éve!
Azt a részét a témának.., miszerint miért a hétvégi játékos 3euros emberek heteken át tartó felszivattyúzását követően került sor a Gear 2.0 behozatalára és miért az egyébként 30euros DLC-vel együtt.. (egy ingyenes hétvége után
), nos ezt már "párszor kitárgyaltuk".Kettő típusú ember nem értheti, a vak és az aki nem akarja, harmadik pedig nincs.
Még egyszer.., peched volt de elnézést.., ha egy pillanatra is azt hiszed neked/nektek rossz, kérdezz meg valakit aki Gold editiont vett tavaly 50+ ért milyen feeling volt végignéznie ahogy 10-ig majd 3-ra csökken miközben még szét is esik a játék.(Vagyunk egy páran..)
Komolyan.., kérdezd meg pl tőlem milyen volt most megvenni a DLC-t olyasmi miatt ami tök alap kellett vna legyen már a megjelenéskor, azzal szimultán h "mindössze" 4 karakter fullos inventoryja megy a kukába..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nyilván mindenkinek a saját problémája a legnagyobb de na, lazuljatok már le egy kicsit pls, fogalmatok nincs, elhiszed nekem?
Sem arról h milyen volt a játék, sem arról h mit jelentett jelen esetben az igazi szívás..Nem csak neked szól.., csak már kikívánkozott..
Tudd, nem a Massiveot védem, szó nincs róla, sőt..
Most szerintem rohadt jó lett, nyilván teljesen szubjektív de elégedett vagyok, sőt megleptek és ez hatalmas szó mert nagyon a bögyömben voltak. A tavalyi évet úgy hazudták végig h gyakorlatilag akkor sem mondtak igazat amikor kérdeztek.^^
Engedjétek el azt a qrva 30as pre-geart & belefektetett időt és játszatok inkább, most olyan a játék ahogyan az első rész után helyből jönnie kellett volna.
-
törölt tag
válasz
holczy
üzenetére
December végén vettük meg ismerőssel epic kuponnal 10€-ért a gold verziót, 20. szint körül ismerős visszament seige-ezni, én meg folytattam singleplayer játékként.
Nem néztem utána, nem youtube-oztam spoiler miatt, csak játszogattam saját tempómban és stílusomban. Végre eljutok odáig, hogy saját kis szintemen lecraftoltam minden általam használt fegyvert max közeli sebzéssel, a "sorokat" kicserélgettem, örültem a jó kis elit sebzésnek, buksi sebzésnek és a karakteremnél sokkal erősebb turret-nek. Akkor most már neki lehet állni játszani címszóval esnék neki, de a játék egy halamas fákkot mutatott egy még nagyobb insert coin felirat mellé, és utóbbit nagyon gusztustalanul tolja a képembe minden létező módon.
Félreértés ne essék, 10€-ért bőven jó single playert kaptam, még azt is elfogadnám, hogy rosszkor "végeztem" a játékkal (vagyis kezdeném el). Csak ez a fejlesztői/kiadói hozzáállás nálam kivágta a biztosítékot, amiért szándékosan rontja a játékélményt "némi" aprópénz reményében (az eredeti ár közel háromszorosa).
Ezért is kérdeztem, hogy milyen lázadások voltak, ddos, székház gyújtogatás, stb, mert ilyennel még nem találkoztam 20 évnyi pc-s pályafutásom alatt.
Tudom skipelni a témát, nem dőlök a kardomba, és azért ránézek még pár alkalommal, de első benyomás nálam az instant del volt. -
holczy
aktív tag
válasz
üzenetére
Szerintem ezzel a rendszerrel hamarabb tudsz normális gear-t csinálni. Nem veszel el a részletekben. Az első fél órában furcsa volt. Ha viszont tudod milyen fegyverrel akarsz menni, hamar használható geart lehet összelegózni. Annyi előnyöd van, hogy nem kell 0-30-ig karaktert húzni.
-
törölt tag
A napokban maxoltam ki a karaktert (a magam noob szintjén) nagyjából 90 órányi játék után. Aztán ma teljesen nullázták a karaktert (szándékosan rontva a játékélményt nemfizetés esetén), és mindenhol kéretlen insert coin feliratokat "látok", mindezt még a régi ablock nélküli időket idéző popup ablakban is megteszik kilépés után.
Felgyújtották már a székházukat és szerverparkjaikat a lázadók?
-
loptam a képet

-
arnikusz
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Kb 3 óra semmi gond, még a 30-as altra is átmentem.
Viszont nem tudtam 515-re upgradelni a craft brenchet, ill megvettem az 515 Chameleon és exo tok blueprintet. Chameleont gyártottam 515- st. Az 500-as Aces gyengus és a dead mens hand se olyan mint volt. Tank Gunner kell. A Clan boltban a Badger mellény ajánlott hozzá meg 3Gila. -
NagyonTitok
tag
Engem is a leárazás vonzott be, de már belepakoltam 27 órát.
Ettől eltekintve még újoncnak számítok???
A Friend Referral Program hivatalos leírásában ennyi szerepel:
"How do I become a Recruit?
Be invited by a Veteran before you start to play Tom Clancy’s The Division 2, or within seven days of your first login to the game."
Van esetleg itt olyan bátor, veterán vállalkozó, aki a skinek és a bosst reményében letesztelné velem?
A "vagy" szócskába kapaszkodva kérdem.
-
válasz
BoneDragon
üzenetére
patch óta fut nekem a játék, kb egy órás szünettel, gond nélkül.
-
Maxxy10
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nálam ma jó volt kb másfél óráig amíg nyomtam.
-
BoneDragon
veterán
Masnal is crashel a jatek? Patch ota most probaltam eloszor es 3x is kivagott 1 oran belul.
-
D4M13N
aktív tag
Csodálom, hogy még egy új Huntert nem találtak meg a dataminerek. Lvl37 vagyok, van egy sanda gyanúm, hogy 40 után lehet kezdeni keresni a hunter puzzle-öket. De egy két csatornában megint vannak vicces dolgok
-
persil
nagyúr
válasz
Lifer092
üzenetére
Nezd, valahol benneteket is meg lehet erteni, nyilvan bosszanto es benne van az emberben a szar, hogy "ezert fizettem?".
De egy "live service" jateknal ez egyszeruen benne van, barmikor. Ha holnap kitalaljak, hogy a pusztakez a meta, akkor az lesz, ez ilyen.Ilyenkor probald ugy felfogni, hogy hetekig remekul szorakoztal x ezer forintbol(nem tudom mennyiert vetted), ami meg mindig fenyevekkel olcsobb, mint egy mozi peldaul.
De, ha mar valaki a beleolt idejerol beszel, akkor az nem jatek es kikapcsolodas, hanem "munka", marpedig azert jatszik az ember, hogy szorakozzon, kikapcsolodjon mondjuk pont munka utan.
Akinek ez nem fer bele a felfogasaba, az egyszeruen ne kezdjen bele, mert utana csak az agyergorcs van. Ha szar, tovabb kell allni(akar BF5, mint irtad is) es ennyi.
Mondom ezt ugy, hogy a kedvenc mufajom az mmo(rpg) es n+1 jatek elszarasat/bezarasat "megeltem" mar. A div 1 is tele van olyan dolgokkal, amiket utalok, pedig a jo eg tudja hany oram van benne, a diablo 3 is egy anyatlan gyerek a fejlesztok reszerol, stb. stb. Megsem ugy elem meg, hogy elbasztam az idomet, mert amig jo volt, addig nagyon jo volt.
Egy folyamatosan frissulo jateknal ennek tudataban kell elkezdeni. Barmikor elkurhatjak a build-ed, kikerulhet a kedvenc modod, bejohet egy uj mechanika, ami igazi szar es igy tovabb.
-
Lifer092
senior tag
Offba rakom, akit érdekel elolvassa, akit nem az átlép rajta.
Konzolon játszom, jó ideje lekötött már a játék, mással nem is játszottam már hetek óta. 2-3 hét alatt összetettem egy ütős PVE szettet, sárga moboknak esélye sem volt, nevesített fél tárból megvolt. Erre jött ez a varázslatos "patch", amivel olyan szépen sikerült szétszarni az egészet hogy arra nincsenek szavak. Az ütős PVE szettemből egy olyan szett lett, amivel open world nem állom meg a helyem, nem hogy challenge nehézségű küldiken. Heroic-ra rá sem merek gondolni. Jelenleg olyan harcértékem van mint a Debreceni Asszonykórusnak. Közel 3 heti folyamatos farmolás, kalibrálás, módosító kukázás, nyersanyag szerzés stb. ment a levesbe úgy ahogy van. Azért az számomra rohadt kiábrándító hogy ezt az egészet így elbaszták. Értem, módosították a szetteket, fegyvereket, mindent. De nem arról volt szó, hogy hé, hülyére nerfelünk mindent aztán főzzél belőle hülyegyerek'. Meg még adtak mellé egy pofont, aztán megfordítottak és még seggbe is rúgtak. A loot minősége a nehézségi szinttel együtt "javul", cukik, csak kérdezem én, hogy a f.szomba menjek végig egy challenge küldit a 10.0k sebzésű fegyveremmel (ami előtte 19k volt), 0% DTE nélkül (80-ról), ja meg úgy, hogy minden módosítómból lett HS damage, meg cserébe mindenen lett skill haste, meg shotgun damage, mert hát az ugye k.rva fontos. Mindenki puskával megy, és fejrelő.
Hát bocsánat, de nekem nincs napi 8 órám megint konkrétan újra farmolni egy megint értelmes szettet, amibe, ne adj isten fél év múlva megint beleszarnak, mert jön a GS 985 meg a gear 5.1.
Irány vissza a BF5 ahogy tettem ezt előtte is. Ez meg marad bohóckodni néhanapján ha elkap a "vágy". -
Nagus
senior tag
Valaki tudja hogy lehet megölni Keedert? Négyen kezdtük de már a foglalós résznél kilépkedtek, egyedül leküzdöttem elsőre, de Keener nem megy. Biztosan van valami trükk amit nem vettem észre.
-
pilipi
aktív tag
válasz
NagyonTitok
üzenetére
Azt hiszem éppen most fogalmaztad meg a választ a saját kérdésedre.
Igen lehetséges, hogy mis is másképpen állnánk a kérdéses játékhoz, ha 2,4 euroért (807 forintért ) jutottunk volna hozzá, de mi sajnos voltunk olyan hiszékeny barmok, hogy 18-25 ezer forintért vettük meg.
Visszatérve az elejére, nem véletlen, hogy még 1 éves sincs és 800 forintért hozzá lehet jutni.
Szerencsére látszik, hogy New York nem húzza ki a mocsárból ezt a hulladékot, megérdemli a Massive, hogy belebukjon ebbe az undorító szemétségbe. -
dvd24
senior tag
És mi a véleményetek az átdolgozott exoticokról?
Jah, amúgy holstered fegyver talenteket szerintem megtarthatták volna, szerintem azok az elejétől fogva jók voltak, nem kellett volna bolygatni.
-
simonl
tag
Sziasztok Srácok, gyors segítség kellene: tud nekem valaki egy kódot a "Warlords of New York" DLC hez
Természetesen a fizetési részleteket privátban beszéljük meg.
Köszi -
Maxxy10
addikt
Jött ma valami patch ami az NPC hibákat javítja?
-
Csoffadalom
tag
Helló, ismét kérdezném, volna valaki PS4-en aki segítene húzni a karakterem? Előre is köszi.
-
persil
nagyúr
-
persil
nagyúr
Ez nagyjabol az a hiba, ami szoftveres kavarodastol elkezdve a csillagok allasaig barmitol elofordulhat.
Elso korben ilyen alapveto dolgokkal probalkoznek, hogy jatek reinstall, driveres utkozesek stb. es, ha semmi nem segit, akkor ismerostol csere alkatreszek, ilyesmi.
De ez igy nagyon keplekeny sajnos, mar azt onmagaban nagyon nehez kiszurni, hogy a jatektol van.(Az, hogy elotte nem csinalta, semmit sem jelent.)
Probald meg "tesztelni" par napig, hogy div 2 nelkul elo tudod e idezni a hibat.(ne csak ne inditsd, de a gepen se legyen, alaposan legyalulva minden visszamaradt szemetevel egyutt)
-
Snike
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek van tippje, hogy mi okozhatja az alábbi hibát?
- A program majdnem max beállításokkal működik (sapphire 5700xt 60Hz őskövület monitoron játszom)
- döccenés nélkül, simán működik.
- játék végén kikapcsolom a gépet (nem egyből, előtte még net,zene stb), majd a következő újraindításkor konkrétan be se bootol a gép elsőre...
Köszönöm a segítséget -
sittes79
addikt
Uh core game ota nem toltam van guide a változásokról valahol?
-
- = Zk = -
félisten
am ez a pecselés érinti a PvE részt (sztori módot) bármiben is?!
-
holczy
aktív tag
válasz
5150head
üzenetére
Kíváncsi lennék a megoldásodra. Mit tettél volna, ha már kint van a dlc, páran meglépték a lvl 40-et, neadj isten valakiknek már komplett szett is összeáll.
Elcseszték, beismerték, jelezték, hogy javítják.Ez így dlc előtt egy huszáros vágással sokkal tisztább megoldás. Később nagyobb felháborodás lenne, mint így. -
NagyonTitok
tag
Én csak most vettem meg potom pénzért, s a felét sem értem amin háborognak. ...de jól van ez így.
Mindazonáltal, irigylésre méltó, hogy egyesek legnagyobb problémája csupán annyi, mekkorát "pukkan" egy virtuális puska. -
törölt tag
válasz
5150head
üzenetére
A talentek nagy része szimpla dmg buff volt (hs, dte, szimpla fegyver sebzés vagy vmi által felizgatott talent aminek az eredménye extra sebzés volt). Ami pedig nem, azt átpakolták máshova, pl most több helyen van hzp. A legnagyobb variálás az volt benne, hogy mit dobott a gép és mivel nem stackelodott az alapján kellett a többi cuccot farmolni.
A végeredményben nincs, vagyis újra farmolás És egy szimpla buff-nerf hullám esetén is újra kell tanulni kb mindent. Illetve megtapasztalni mi a jó mi nem.Vagyis szerinted is ócska volt az előző rendszer, de a mocskos anyjukat, amiért kicserélték.
(#16730) LucentTwo: ”jónak gondolt” ennyi elég is. A játék amúgy alapból nehezebb lett minden téren (szerencsére). Benne van a patch notesban is. -
Jimbo75
tag
Én csak azért jöttem, hogy egy kis rinyálást olvassak
-
LucentTwo
tag
válasz
üzenetére
De nem random gearben voltam, hanem már közel maxosban az új szettek szerint két számomra jónak gondolt talent-tel. Szerinted hülye lennék bemenni randommal vagy ha mégis akkor nem "sírnék"!?
Lehet skálázodik, de akkor ezt nagyon elbaszták az is tuti. Nézek embereket, akik már lvl40-en játszanak nem összeszedett gear-rel és mégis könnyebben tolják a heroicot.
-
5150head
őstag
válasz
üzenetére
Hogyne lenne különbség a kettő között. A meta variálása egy meglévő és működő rendszerben történő kis változtatás, buff, nerf stb.
A másodikban, meg tanulhatod újból a játékmechanikákat.
"az ugye megvan, hogy az elozo rendszer tobb sebbol is verzett?" Az nehogymár az én hibám legyen, hogy a div1 rengeteg tapasztalatából nem tudtak tanulni és a dvi2-őt is elbaszták első nekifutásra
Butítás: Elvettek egy csomó talentet, ergo kevesebb a variálsási lehetőség. Az, hogy neked mi volt használható talent meg mi nem, meg ízlés kérdése. -
törölt tag
válasz
5150head
üzenetére
mi a kulonbseg a ketto kozott? a te esetedben mondhatod, hogy neked van igazad (mar ha letezik ilyen jelen helyzetben), mert ez valoban picit mas. a vegeredmeny azonban mindket esetben ugyanaz, amit Hublot is leirt. ujra kell farmolni mindent es megtanulni, hogy eppen mi lesz a jo.
azt pedig tovabbra is leirhatnad, hogy miert is lett "butabb" minden.

(#16820) LucentTwo: ja hogy egy szedett-vedett gearben, bementel egy challenge szintre es nem volt setagalopp? ez valoban szornyu. azt ugye tudod, hogy lvl30-on nem lvl40 mobok jonnek szembe, hanem ugyanugy skalaz ott is, mint eddig.
-
Gigicuci
senior tag
Single player szempontból mennyire tartalmas az új kiegészítő?
+a year 1 passnak van értelme plusz tartalom szempontjából?
-
LucentTwo
tag
Ahogy tegnap is mondtam sztem a gear 2.0-val nincs baj, hanem azzal, hogy jelenleg a játék lvl 40-re van optimalizálva és akik mondjuk nem szeretnék megvenni a dlc-t azok le vannak szarva. LVL30- on esélytelen egy challenge mission-t tolni, mert mire letolod megörülsz és nem erről szól a játék, legalábbis nekem nem. Div1-t és ezt is azért szeretem/szerettem, mert, ha volt kedvem csak úgy lövöldözgetni elindítottam és élveztem. Jelenleg nem lehet és azért nem mert ők így akarják megvetetni velem a dlc-t, ha még mindig ezt akarom érezni.
-
Kiscsőke
aktív tag
Azért nem a 0-ról mert ha maxos cuccai voltak akkor biztos maradt benne használható, itt a legnagyobb gond, legalábbis nekem, hogy módosítók tűntek el, attribok és talentek változtak meg teljesen random. Pl, hogy lehet egy mellényből amin van armor + Hp + 2 piros módosító armor regen+skill + 1 sárga módosító? Ez full gebasz!
-
dvd24
senior tag
Engem nem idegesít, hogy kuka a régi gear mert megvettem a kieget és új helyszínen új tartalommal mehet a farm, 35 lettem de már most le van cserélve minden, DE totál megértem azokat akik, ha nem vették meg vagy későbbre tervezték a vásárlást, akkor ki vannak borulva mert a régi contentben én tuti nem állnék neki a nulláról megint csak hogy 515-ös legyen.
-
s4hu|SyD^
addikt
Már az, hogy a töltőképernyő nem a vakító fehér már az magában megérte a frissítést...
-
holczy
aktív tag
válasz
5150head
üzenetére
Dayz standalone. Minden szerdán resi volt fénykorában. Kurva jó játék volt. Nem győztük a gili-t összelegózni. Ha meg lelőttek csütörtökön a reptéren, vagy valamelyik helikopter spawn helyen, kezdhetted elölről a lootolást. Mit volt mit tenni? Futottunk. De ugyan ez volt arma 3-ba is. Pláne, ha valaki telepakolta a bázisodat c4-el. Minden elszállt. Lehetet menni baltát keresni favágáshoz. Mindent elölről. Ott rendszeres volt. Itt meg 2 év után egyszer megesett, ami ráadásul be is volt harangozva.
-
törölt tag
válasz
5150head
üzenetére
mondod ezt a "lebutitast" mennyi jatek utan is? hany buildet raktal ossze? az ugye megvan, hogy az elozo rendszer tobb sebbol is verzett?
ahogy a korabbi talentek nagy resze se volt mas csak szimpla dmg buff, hat ezek aztan tenyleg nagyon fognak hianyozni.

(#16812) arnikusz: striker az egesz veletlenul nem a season egyik farmolhato szettje lesz?
-
arnikusz
veterán
Elérte-e már valaki a 40. szintet?
Estek -e már az új exok?
Esett-e már az új Striker?Nekem nincs gondom a játékkal, építek új buildet nem fogok a Dunának/Tiszának menni.
-
Joccc07
addikt
Én mostmár nem "bánom". Részben azért is vettem meg, hogy az egyik fórumtársnak segítsék a ref bónusz megszerzésében. Másrészt meg 3 euróért szinte ingyen volt.
Gondolkodtam rajta, hogy visszakérem a pénzt miután kész lett a feladat mert egy nagy katyvasznak éreztem az egész rendszert. Azóta játszottam vele 24 órát.
Erre mire megszoktam mi hogy van és végre elértem a 30-as szintet erre felborították az egészet. Most megint tanulhatom meg újra az egészet.
Most ott tartok, hogy csinálom a hátramaradt küldetéseket mert még csak kicsivel több mint a felével végeztem. Addigra kiteljesedik bennem (és bennetek is), hogy megéri-e az új DLC. Aztán ha úgy van akkor megveszem.
Szóval nálam teljesen máshogy alakult a Division élmény. Az első része is megvan de ott nálam valami nagyon nem jött át. Be se fejeztem.Ui: Uplayen nincs refund.
-
holczy
aktív tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Mert annak mi értelme volt, hogy heroic-on egyedül pár seeker mine-al végigfutottad a küldit. Vagy 2 ember challange szinten pisztollyal bohóckodott. Nehezebb lett. Végre. Van neki értelme. Meg nem csak a crafting bench előtt kell állni, hogy mikor pörög jobb attris/talentes gear. Ha 3 eurót sajnálsz érte ott a pubg lite.
-
5150head
őstag
Azért ezt ne írjad, h a Division ilyen volt. Ilyen még nem volt az 1-ben sem hogy a teljes rendszert vipeolták, a játékosok cuccait lenullázták. És azért ezt Te se gondolod komolyan hogy ez a normális. Nyilván a gearemeleéssel mindenki farmolhatott újra mindent, de a talentek, meták meg az addig összerakott buildek használhatóak maradtak.
Az hogy alakítják a metát az rendben van -sőt kell is-, vesznek ki talenteket, raknak be újakat az is, de az hogy a játékosok cuccait teljesen legyalulják szerintem ez totál nincs rendben. Amivel nem tudtak mit kezdeni azokat kivették. Konrkrétan most le lett butítva a játék (szinergiák) aminek nem értem hogyan örülhet bárki is... -
s4hu|SyD^
addikt
Úgy beszélünk ezekről a nagy frissítéses hibákról mintha egyedi eset lenne. Sokkal nagyobb címeknél napokig állnak a szerverek és azt sem tudják mi a baj. Fel kéne nőni végre.
Egy live szerverre feltenni egy nagy update-et nem ugyanaz, mint mikor tesztkörnyezetben csinálsz valamit, PTS sem ugyanaz. Meg kéne érteni ezt így 2020-ban.
Aki bánta a 3 eurót érte meg tegyen egy szívességet, törölje, lépjen ki ebből a topikból és ne is jöjjön vissza. Én "csak" 200 óránál vagyok és imádom a játékot. Most csinálom az Episode 3-at a WoNY előtt és hihetetlenül jó. A budget rendszer az szó szerint használhatatlan volt hosszú távon. Jól döntöttek, hogy inkább az egész rendszert újraírták, nekem tetszik 2 óra játék után, egyszerűbb, de mégis sok variáció. -
Gubu0101
veterán
Jelzem,működik most már "tökéletesen" lehet felvenni a küldiket

-
-
oneal1
senior tag
jézusom mi sírás megy a régi cuccok miatt
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Winnie The P
üzenetére
Itt mutatja napra pontosan, hogy mikor évülnek el a pontjaid megszerzési sorrendben.
-
Agents, we deployed the fix for the Community Leader NPCs not working and you should be able to continue your hunt for Aaron Keener.
We are continuing work on other issues mentioned by our players and please report any bugs or issues you might still encounter. Thank you!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), nos ezt már "párszor kitárgyaltuk".