Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
ja hat hallgattak a jatekosokra. en emlekszem mekkora orom volt ez a jatekosoknak (aki valszeg a hangos kisebbseg volt) ez a feldarabolt dz. nezd meg mi lett az eredemenye.
anno az elso resz rengeteg kritikat kapott amiert nem jottek kuldetesek es nem vittek tovabb a tortenetet. hallgattak a jatekosokra es nezd meg mi lett az eredmenye. egy halom uj kuldetes, de ez se jo. pedig ilyen tartalom teren sokkal tobb van, mint elso reszben.
sirtak a jatekosok a nehezseg miatt, annak is lathatod az eredmenyet. semmi kihivas, mert minden tok egyszeru.
a nyilvanvaloan op skill buildeket mostansag latom, hogy vegre nem kuldik el a fenebe, aki szova teszi. amiota bejottek vmelyik javitassal es valaki le merte irni, hogy unalmas lesz tole a jatek plusz op a seeker, folyamatosan kapta a savat.
lehetne tovabb sorolni. a legnagyobb baj, hogy hallgattak redditre es ubi forumra, ahelyett hogy ok vittek volna tovabb a amit kitalaltak es elterveztek.
-
arnikusz
veterán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
The End ezt írtam a Clan társaknak mindhárom DZ ben megfordultunk de kong a csendtöl, vagy szembefutsz a csalókkal.
Be is írtam a tegnapi states alá, hogy csináljanak valamit a csalókkal, de fülük botját se mozdítják. Arra van eszük, hogy a Perfekt Berserket leváltsák a Tolvajveremből. -
5150head
senior tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Reméljük h jó lesz a változás, ebben a hónapban kiderül -ha nem lesznek akkora balfaszok h csúszik valami maitt
-
A heroicra meg menj rá nyugodtan easy peasy. Pont most toltuk le a Jeffersont még 2 másik randommal 3-an. Az elektros buildemmel többet sebeztem mint a másik kettő együtt
amit valljuk be ha jól lenne balanszolva a játék akkor nem lehetne
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
5150head
üzenetére
én ezért (is) várom nagyon a 2.0-át, mert elvileg a rendszer egyik bevallott célja, ha a buildek sokszínűségét visszahozza. valljuk be, jelenleg a tonnányi talent miatt elég sok olyan build van, ami sokat sebez, de tankos is, jó skill dmg és jó fegyver dmg stb. nekem hiányzik kicsit a kő-papír-olló ami az első részben egy kicsit megvolt, hogy az egyes aspektusokat (dmg, heal, tank) jobban ki lehessen minmaxolni a többi kárára.
-
5150head
senior tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Nem csak neked
Itt kb a sniper kutyák hozzák azt a szintet. A pálya másik feléből szájbalő a rohadék.
A div1-ben valóban volt kihívás és az egyes szettek között is volt szinergia. Kellett a csapatba healer, dps, sniper attól függően h mit mentél. Itt a 2-ben jelenleg egy elektroval röhögve lehoz az ember bármit ha használja a fejét is játék közben és nem agyatlanul rushol. Nincs az az érzésem mint pl a Div1-ben amikor a Falcon Lost küldin lent "rettegtünk" az alagútban h mikor ugranak ránk a shotisok vagy talál el az APC gránátja... good old times
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Anonymus23
üzenetére
jaj azoktól a sotisoktól mai napig rémálmaim vannak

mondjuk a heroic nehézséget itt nem próbáltam még, a Div1-ben a legendary is gázosabb tudott lenni, 4 random összevissza gear-ekkel nem igazán tudta megcsinálni, ha más nem is, legalább egy jó reclaimer mindig kellett hogy ne legyen kínszenvedés az egész.
nekem inkább az hiányzik, vagyis nem tetszik, hogy a heroic nehézségnek jelenleg kb semmi értelme. anno a legendary legalább adott exot/classified-ot a végén, de most meg egy-két kivételtől eltekintve a random open world cuccok is dobálhatnak bármilyen lootot.
-
5150head
senior tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Értem, köszönöm, eddig ez nem volt tiszta nekem. Csak az maradt meg valahogy, h nem fognak gyengülni a cuccok.
-
Anonymus23
veterán
válasz
pilipi
üzenetére
Illetve azt se felejtsük el, hogy a Div 1 azért sokkal nagyobb kihívás volt, pl lvl35 LMB shotisokra még mindig emlékszem
Akár az Undergroundban, akár a Falcon Lost ban.
De az orosz nagykövetség is igazi kihívás volt eleinte.
Itt a Div2ben ez nagyon hamar kifújt.
Volt olyan Tidal, ahol a "skill és" szettel 500 millió sebzést csináltam, lehet bug volt, és abban a körben a többi random nem sokat sebzett, de nagyon el van szúrva a skálázás és a hozzá kapcsolódó loot. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
5150head
üzenetére
szerintem azt sehol senki nem mondta hogy nem fog gyengülni a build-ed, tekintve hogy a teljes talent rendszer át lesz dolgozva, és a jelenlegi metában minden build egy vagy néhány talent szinergiájára épít. ha jól emlékszem, azt valóban mondták, hogy ha most van egy magas stat roll valamilyen cuccodon, az a gear 2.0-ban is egy magas roll lesz - még ha nem is ugyanaz a statroll (pl DTE a maszkokon, gondolom az át lesz rakva egy másik piros rollra).
de teljes build-re senki nem mondta hogy nem lesz gyengébb, mert tudják hogy egy ilyen kijelentés úgyis tarthatatlan.a nevesített gear cuccok elvileg erősebbek lesznek majd az új rendszerben mint az ugyanolyan, nevesített cuccok, hogy ezt végül mivel érik el (magasabb statroll, több stat?) egyelőre nem tudni. el kell hinni nekik.
ami meg a farmolást illeti, az kb elkerülhetetlen, ha az új gear rendszerrel új gear score plafon is érkezik.
lehet megint farmolni mindent, ami nem lenne gond, ha olyan tartalom lenne amit érdemes újrajátszani...
ez meg elég szubjektív, szerintem a sztori missziók elég válgozatosak, a probléma inkább csak azzal van, hogy ha te valamelyiket specifikusan akarnád csinálni, mert épp olyanod van, de aznap épp nincs vele napi projekt, vagy népszerű targeted loot, akkor elég sokáig várhatsz mire bead valakit a matchmaking. nyilván a skálázáson lehet mit csiszolni, de szerintem a PvE felhozatal még így is erősebb mint a Div1-ben valaha volt. -
5150head
senior tag
válasz
pilipi
üzenetére
Nem biztos, h ő írja a csalást. Neki csak elég egyszerűen kiszivárogtatni a kódokat, infokat és hogy miért? Hát pénzért! Rohadt nagy biznisz van a csalásokban, rengeteg lóvét kaszálnak vele. Egy kis utolsó fejlesztő meg valszeg pont leszarja h mi történik a game-el, nem a head fogja kitolni az ilyen infokat. Szval ráció van benne, az h meg is történik-e az meg megint más kérdés.
MÁS: Ugye azt ígérik, h a Gear2.0-val senkinek se fog gyengülni a jelenlegi buildje. A kérdésem az, h hogyan fogják azt megoldani, ha kesztyűmön vagy a maszkomon egy perfect talent van, az hogy fog utána megjelenni az item attribútumai között? pl gondolok egy Clutchra. Ne legyen igazam, de ez szerintem egy nagy kamu, és szerintem a legtöbb cucc kuka lesz, lehet megint farmolni mindent, ami nem lenne gond, ha olyan tartalom lenne amit érdemes újrajátszani...
Én is kb azt látom mint a div1-ben, olyan mintha azt tolnám, csak nem tél van. -
Bluerainbow
Közösségépítő
Nem vagyok hardcoore játékos , de azért van benne vagy 400+ órám. Ebből vagy 250-et a feleségemmel coop-ban toltuk. gyakorlatilag mindent (azt hiszem) kijátszottunk , többször is a játékban. Próbálkoztunk időközönként a DZ-al is. Mindig ugyanaz volt a vége. Akármilyen build-al is mentünk , kinyirtak 1-2 lövéssel. Volt olyan hogy konkrétan 5x visszamentünk egymás után és mindig ugyanaz a tag lőtt le hobbiból. Eredmény az lett,nem megyünk DZ-be egyáltalán , de már a játékot se nagyon játszuk. Elkönyveltük,hogy ennyi volt és kész. Számunkra az nem szórakozás , ha valaki hobbiból kinyir.
-
pilipi
aktív tag
válasz
soo277
üzenetére
Negative, egy halott, bukott játéknál mi értelme lenne a fejlesztőknek hergelni a megmaradt maroknyi gamert? Ebben nem sok fantázia van.
(#15578) Anonymus23 Csak ilyenkor már bőven túl voltunk a Underground és Survival módokon ezt ne felejtsük el, a második résznél pedig ott tartanak, hogy megjelenéskor is gáz lenne ennyi bug és grafikai hiba az új tartalmak teljes hiánya mellett.

-
persil
nagyúr
válasz
soo277
üzenetére
Meg a gyikemeberek, a laposfold es a chemtrail.
A fel karomban fogadnek, hogy egy netto baromsag.Ne erts felre, nem ellened szol, ha ugy jonne at. :)
De valljuk be, nem sok haszna van a fejlesztoknek abbol, hogy nehany moslek csalo miatt a jatekosbazis nagyobb resze egyszer megunja es soha tobbet nem inditja el a jatekot. -
i@lex
őstag
Szomorú ilyeneket olvasni.
Tényleg az, mert engem hosszútávon csak az ilyen típusú játékok kötnek le.Division halott, Destiny kifogyóban, a pvp még szórakoztat, Anthem kiherélte magát, pedig uramatyám milyen potenciál van abban is...
Valamelyik IP igazán megemberelhetné magát.
-
soo277
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Ez a probléma, vagyis a csalás, minden multis játékot tönkrevág, de sajna ez ellen tenni semmit nem lehet.
Néztem 1x egy stream et, a csávó azt hajtogatta, hogy a fejlesztők csinálják suttyomba a hack eket, hááát, van benne valami -
Gigant20
tag
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Tetszik ez az optimista hozzáállás de tényleg.
Csinálhatnak itt a GEAR 2.0-t, de ha nincs ( és nincs) új tartalom a játékban akkor ennek vége.
A PvP a div2-ben az elejétől több sebtől vérzik. Ha ez a Gear 2.0 megoldja az még talán pár játékost még megtart de ha nincs új PvE tartalom akkor mivel fogják eladni a YP2-t?Ha a RAID 2 YP2 exclusive lesz akkor beka......!
Mert ami idén volt az több mint nevetséges. Még az Episode 1 az talán ok, de a többi!
Itt még azt az esélyt se látom, hogy 1 év múlva lenne értelme visszatérni. -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Mozgás is át lesz dolgozva. Skillek pl. Hamarabb fognak aktívak lenni. Deploy. Nem tudom a magyar jelentését.
EasyAC meg hát. Mindenhol vannak csalók ezrével. Mindet nem lehet kiszűrni sosem. Meg csak egy ideig véd az anti-cheat frissítés.Ha Year 2-vel nem hoznak semmit akkor biztos, hogy vége. Casual-ok, mint én simán maradnak. Meg azért a Gear 2.0 is kitolja majd sokáig még a játékidőt.
-
Anonymus23
veterán
válasz
soo277
üzenetére
Ugyanaz, mint a Div1, iszonyatos potenciál lenne benne, amit sorra kihagytak ott is és itt meg nagy a baj (lásd a nevetséges árat kevesebb mint 1 év alatt).
Illetve ami egyre nagyobb probléma, hogy itt is egyre sűrűbben megjelennek a nyilvánvalóan csalók, azaz az EasyAC nem működik, vagy nem jól, mert tegnap is volt olyan, hogy lelőttünk egy csapatot 2x, haramadjára már aimbottal jött ki egy gyerek közülük és fekvés volt a vége.
Vagy a glitchek (itt is működik a csikkendensz, nincs hitreg), a macro-huszárok, a totál harmonizálatlan gearek, stb stb.
Ha itt is az lesz mint ami a Div1-ben, akkor vége ennek a játéknak is. -
dvd24
senior tag
válasz
arnikusz
üzenetére
Szerintem ezt a specializációt már a loot 2.0 gondolatával a fejükben optimalizálták. Ott ugye majd csak a testpáncélon és a hátizsákon lesz talent, és azok is tök újak lesznek (vagy legalábbis lesz köztük rengeteg új és a mostaniak is valószínűleg átalakítva maradnak meg).
Ha majd teljes kontextusában látjuk a dolgokat, akkor lehet nem is lesz annyira imba. Vagy pár új talentnek köszönhetően brutálisak lesznek majd más specializációk is.
Persze amíg az új rendszer kijön addig durva lesz.
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz
üzenetére
Ez így elég beteg egy specializáció, szerintem PvP-re eléggé húzós lesz.
Pl a shotis elnyom egy armor kitet támadás előtt + chicken dance, lelőhetetlen lesz, eddig is, de így meg 1 v server lehozza aki szereti ezt a fajta glitchet...
Ha ez így marad, akkor nagyon nagyot kell durantani az Ubinak, hogy YP2-t vegyek. -
regener
veterán
Tegnapi Shit of the Game stream:

"Nem ehéten, de nem is az utolsón"
[link] <- játéktörténet -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Ő Gyíno alias Gyíovanni Trappatone.
Tetszett tegnap a szettje nekem csak egy kezdő változat van megpróbálom fejleszteni a hátralévő időben.
Ill. egy Liberty Exo holsteres langyos szettet gondolok az új specializációhoz. -
Anonymus23
veterán
válasz
Gigant20
üzenetére
Azzal nem volt gond, mert le volt lőve mindig, csak 1x lőtt le, amikor menüben voltam
Nem szereti a Clutchos szettet, mert szerinte noob, és seeker+hive-al játszik, mert az nem noob
Nagyon komoly problémái vannak, nem tudom feltalálták-e már azt a gyógyszert, ami segíthet neki.
Egyébként milyen nemzetiségű, mert alpári módon szidta a magyarokat is, amikor rákérdeztünk, hogy akkor mi a HuN nála, akkor meg azt mondta, hogy csak tud magyarul, de nem magyar.
Ötletem mondjuk volna rá, hogy milyen származású
nem osztom meg, mert az nem PH kompatibilis
-
Gigant20
tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Ezt adom. Who I Am -el együtt ez a st4lk3r egy oltári b@rom. De ők sem halhatatlanok szerencsére, csak a stílusuk igazán alpári. Tiszta szégyen mind a kettő.
-
arnikusz
veterán
válasz
ÍzÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
üzenetére
Hát akkor löttek a nemzetközi hírnévnek.
-
ÍzÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
csendes tag
tejesen jó set lehet összerakom

-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Hát nem látod, hogy megvette a fullos AUG AR- t a többi meg nem téma na.
Ez is sok youtubert nézhet. -
válasz
Anonymus23
üzenetére
27k hp-val... biztos szereti a kihívásokat.
-
Hublot
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Jujj!
-
Hublot
őstag
válasz
ÍzÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
üzenetére
15 perc és leszek kb.
-
Hublot
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Sajnos beteg a pail de olyan jól esett 1v1-be agyonlőni tegnap.
Mondta, hogy csicska a szettem erre én lehet de ezzel legalább célozni is tudni kell.
Utána nagy csend lett és elkullogott a Bélám.
-
regener
veterán
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Az csak ahoz kell ha azzal akarod tolni vagy ha androidos eszközről használnád, asztali gépen ugyanúgy bill+egér kombó is megy vele.
(#15551) Anonymus23
Tegnap engem is lelőtt a késesben, bár nem ment vele semmire sem, mert nem volt nálam semmi. Ezt szóvá is tettem local chaten amire közölte, hogy nem a lootért öli a playereket.
Bár miután eltűnt nekiálltunk többen farmolni és lett egy üres DZ szerverünk
-
Hublot
őstag
Akkor este mindenki jöhet OC dz-be.
Ui: aki meghal az a....
-
arnikusz
veterán
Kis pisztollyal lődd először a sleppet takarítsd le.
Alulról felfelé haladva a térdvédő, derék környéke 2 kar a vállain is van a mellény és végére a sisak.Nekem se kell Oma, most annyi maradt HC-ben, hogy District Union a Nemesis darabja miatt ill. következő héten a blueprint.
Hétvégén kipróbálok egy Techniciant 500K Armor 3000 skill hive /seeker.
De Mellény és Hátizsák spájzolás magas statokkal.
Meg amit írtam korábban ha összejönnénk 8-an DZ -be egy kis móka ha van rá igény. -
JenciHUN
aktív tag
Sziasztok,
Új játékosként Xbox One-on keresnék egy klánt. Ha van esetleg ahova csatlakozhatnék, kérlek keressetek privátban!

-
s4hu|SyD^
addikt
Geforce NOW-val lehet játszani telefonon vagy tableten is a Division 2-őt. Talán 1 órát lehet folyamatosan az ingyenessel max.
Asszony nem fog örülni.
-
arnikusz
veterán
válasz
Hublot
üzenetére
Tegnap olvastam, hogy Div.1-ben a DZ üresedik, ide jönnek át mert az Easy AC tapasztaltátok , tapasztaltam semmit nem ér. Lesz majd nagy sírás Gear 2.0 bevezetése után, ha jobb és perfektes cuccok pl. Berserk marad DZ only és bedarálják a csalók a farmereket.
Ott viszont tényleg ki kellene próbálni amiről korábban is beszélgettünk, hogy egy 8-as csapattal összehozni a farmot és még így is lutri lesz a maradék 4.
-
Hublot
őstag
Tegnap OC dz-ben egy ruszki pali macro SVD Aimbot kombóval tolta kb 1sec/játékos.
-
atyca
senior tag
Sziasztok!
A specializációkra hogy a bánatban ad pontokat?
Mert nekem egy darabig adott, aztán egyszercsak már nem..... -
dvd24
senior tag
A Fehér Ház vendorja árul +5%-os AR dmg modokat.
Nem a legjobbak, de aki mostanában kezdte a játékot annak jól jöhet amíg nem esik jobb. (vagy amíg el nem jön a nagy gear revamp és meg nem változtatnak minden modot
) -
5150head
senior tag
Srácok, mi a pletyka, mikor jön az Episode 3?
-
-
Gigant20
tag
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Az tényleg sokkal jobba lenne ha minden rögtön esne? De most komolyan ez egy looter-shooter game!
Szar a loot, igen de az hogy ez a gaer 2.0 lesz a megoldás azt kötve hiszem. De legyen igazad és legyen nagyon jó!
De szerintem ez sem fog sokáig tartani, majd megy a redditen a sírás, hogy jobb volt a régi, kellenek a talentek!
Azt jöhet majd a gear 3.0 ! -
-
arnikusz
veterán
-
s4hu|SyD^
addikt
Látom, hogy mekkora hulladék a drop még így is, hogy van targeted loot. Mostanában ha időm engedi Exo-t vadászok meg a build-eket próbálom javítani + specializációkat húzok szóval még a farm sem olyan élvezetes, mert nem optimális karakterrel teszem. Konkrétan, amit 4-5 napja farmolok az szinte mind hulladék, nem is csodálom, hogy jön ez a Gear 2.0. Elveszi az ember kedvét az hogy lassan minden mob dob valamit, de mind kuka.
Igen úgy értettem a full drop-pot, mint pl. Nemesis-nél meg a többinél, hogy először kell a blueprint vagy össze kell rakni egyet és utána hozzáadódik a drop pool-hoz. Akkor Aces hátizsák az eshet a blueprint megléte nélkül is.
-
need
addikt
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
ezt mondjuk nem értem "akkor jöhetnek full drop-ban is már?"
Vannak olyan szerencsések akiknek raiden már dob egy normális Aces 4 piros 25%HH táskát megnyugtatlak nem te leszel az
. Nekem 6 vagy 7 raiden dobta a blueprintet. Ezt csak a Boss dobja..És akkor elkezded gyártani persze addigra már meg lesz a 100 DB Base Material. Természetesen itt sem fogsz normális táskát legyártani én a 18 tartok de még mindig xar! Raiden gyűjtöd a heti 40 BM vagy megvárod hogy 100 legyen vagy apránként teszed. Ja és ne gondold hogy táskát dobott egyszer is! Legalább is nekem nem. Sőt még EB-se dobot azzal mákom volt márt a 2 raiden a klán társam dobta nekem..
De maga a raiden a drop is valami elképesztően xar! És ezzel szembesülni egy jó szenvedős másfél óra után amikor várod a na most.. mindenhová köptem csak nem a földre

-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Gigant20
üzenetére
Semmi bajom azzal ha néha kis szenvedés árán kell megtanulni a dolgokat. Jobban rögződik. Meg én is úgy tanulok. Kell a tapasztalat. Persze néha mehet a sima is pl. mikor reset van.
Dobja nekem az Aces backpack blueprintet most az a legnagyobb bajom. Ha az EB jön mellé egye fene, a falra felfér. Gear 2.0-ban még lehet építek is hozzá build-et.
Egyébként ha megvannak a raid blueprint-ek akkor jöhetnek full drop-ban is már? Vagy blueprint nélkül is?
-
Gigant20
tag
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Emlékszek, mert én mondtam a reptéren, hogy csak lőjed az npc-ket és ne halj meg ha lehet!

Ha jól emlékszek 3-an voltatok nem túl tapasztalt RAID-esek és ezért olyan gyorsan csináltuk amilyen gyorsan csak lehet. De ha azt veszed simán lement így is elég hamar!
De nem árt ha megtapasztalod, hogy milyen egy igazán szenvedős RAID-is. Mert ha mindig olyan csapattal mész akik mindent megcsinálnak akkor nem tapasztalod meg a RAID úgy ahogy annak idején mi is.

-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Gigant20
üzenetére
Amúgy vicces volt első raid-em csak lőjek valamit az volt a parancs. Boomer talán az én oldalamra sem ért már meghalt. Hangárnál alapból rossz oldalra mentem, de azt mondták mindegy aztán talán 4-et lőttem a bossba. Kutyák kb 10 mp volt, Razor-nál is csak lőjek le 2 mobot meg a dagit talán ha ott lesz. Az is meg volt pillanatok alatt. Kb. a 2. is ugyanéz csak kicsit hosszabb. 3. ugye ahol másokkal voltam és végigszenvedtük és mindenhol rám szakadt, hogy ezt is csinálni kell meg amazt is. Razor-nál generátor(nyilván először csináltam, ki is léptem 1x), gránát(amit nem is mondtak nekem, még jó, hogy néztem videót), drónok, mobok, dagi. Ja kicsit mókás volt.
-
Repiv
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Oldgames, avagy minden idők legjobb játékai
- Indul a ChatGPT Health
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrotik routerek
- PlayStation 5
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- További aktív témák...
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Msi Nvidia Gtx 590 ( dual gpu) ritka
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független mint az új 100% akku
- Eladó gamer pc, Intel i7, GTX 1660 TI 6gb
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- PNY XLR8 CS3140 M.2 NVMe 4.Gen 1TB SSD
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

nem lett volna szabad felszeletelniük
amit valljuk be ha jól lenne balanszolva a játék akkor nem lehetne
Akár az Undergroundban, akár a Falcon Lost ban.

Ez is sok youtubert nézhet.