- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
- = Zk = - #16527 üzenetére
nekem még mai napig megvan a phenomos gépem. vettem helyette ryzent, azt meg el akartam adni, de nem kellett a kutyának se, gondoltam megtartom tartaléknak. mostanában viszont sokat ingázok, szóval kéne egy B-gép, úgyhogy reménykedek hogy valahogy még elkocog rajta a div2 (az első részt simán vitte).
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
- = Zk = - #16281 üzenetére
lvl30 alatti.
-
Padlás
senior tag
válasz
- = Zk = - #16204 üzenetére
Játékon belül szeretné megadni a kódot, mert ott 9000 Ft a DLC, a 29,99 € pedig több jelenleg. De azt nem lehet.
-
BRABUS113
aktív tag
válasz
- = Zk = - #16199 üzenetére
Játékon kívül, az Uplayben 30 euró a DLC
Játékon belül is meglehet vásárolni, ott 9000 forint a DLCde sehogy nem jövök rá hogyan tudom a 9000 forintosra a 20%-t rátenni
-
arnikusz
veterán
válasz
- = Zk = - #16122 üzenetére
Inkább a Warlord DLC, ha megvan az alapjátékod, a Pass semmi többet nem ad csak a classified assigmenteket, de azok 0-àk.
-
Maxxy10
addikt
válasz
- = Zk = - #16037 üzenetére
Anno èn is ezt mondtam...
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
- = Zk = - #16027 üzenetére
Mivel úgyis mindig oda-vissza foglalgatják mindegy, hogy donate-elsz vagy nem. Ha kell buff, hogy láss mindent vagy kell project-hez én csak akkor szoktam.
Egyébként kieg. után már ugye nem lesz world tier és gyakorlatilag lehet a world nehézségét állítani, nem kell majd mindig felhúzni őket. Mondjuk az majd csúnya lesz mikor a propaganda is Heroic-on fog futni meg a sima járókalő mobok is aztán már az utcán elvérzek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest