- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
simonl #29352 üzenetére
A lényeg, hogy ne egyedül játsz, mert elég lehet egy CTD és máris mehet a levesbe a karaktered.
Ha mégis egyedül, akkor Hard, vagy ha úgy érzed, akkor challange.
De open world sokkal jobban lehet szinteződni, semmint küldetésekkel, a loot is sokkal több.
Egyébként rohadt jó feelingje van a HC karakternek amikor egyedül játszol, van tétje a dolgoknak -
PETEE78
senior tag
válasz
simonl #26695 üzenetére
nyilván össze se lehet hasonlítani, de ha ez megnyugtat a mai nap nekem is szívás volt:
1. raid solo közben 20 perc után kis ablakra váltott, majd kifagyott
2. fegyverváltás bug miatt éppen megúsztam, de rá pár percre jött a gls át kellett vennem a csomagot....
a végén már sírtam a röhögéstől -
Anonymus23
veterán
válasz
simonl #26693 üzenetére
Sajnos most nem szabad egyedül HC-zni, mivel ha fagysz, akkor semmi sem működik, se a hive, se az armor regen, hanem ott állsz a semmi közepén.
Én úgy voltam vele, hogy addig nem indítok megint HC karaktert, amíg nem javítják ezt a fagyást, de ahogy jelenleg kinéz, már nem fogok több HC karaktert indítani.Teljes mértékben megértem a mérgedet, nekem is egy CTD vitte el a 2. HC karakteremet...
-
axlfsi
veterán
válasz
simonl #25307 üzenetére
Ezzel csak nyerhetsz... Közel 2000 órám van benne és nagyon csalódtam az idő előrehaladtával, főleg az elmúlt fél évben, ahogy egyre több glitch és hiba jött elő a játékban és konrketsn egyikkel sem foglalkoztak...(PVP részéről beszélek elsősorban).
Ez ugye megvan mindenkinek?!
link -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
simonl #25264 üzenetére
Az a poén, hogy ez az egy hiba javítása 2.7GB?
Reméltem, hogy pár bugot azért javítanak....
Többek között a faból kisétáló vagy azon át közlekedő NPC, Beragadó NPC-k... tegnap pl. CP foglalásnàl 10percet kellett várni az utolsó hullám után, hogy beadja, hogy el lett foglalva.És még hasonlók.
-
Anonymus23
veterán
válasz
simonl #25236 üzenetére
Először is GRAT!
Darpa+Pentagon és Coney Island:
Ezeknél meg kell csinálni azt a kis küldetést, amivel kinyitod az adott terült Safe House-t és utána mint a többinél is, először story módban le kell tolni a küldetéseket, és utána tudod normál és felette is tolni.
Kell lenni egy kis küldetés ikonnak a két helyen, azokra tudsz gyorsutazni. -
Elims
veterán
válasz
simonl #24655 üzenetére
Szia!
Kicsit én is így érzem.A capitol hill küldetésnek tegnap kb.4-5-ödjére fogtam bele és nem jött össze (legendáson az egzotikus láda miatt).Jó csapattársak voltak mégsem sikerült.
Ugyanúgy mentem,de mintha kicsit erősebbek lettek volna.
Ma még teszek rá egy kísérletet..majd kiderül,hogy összejön e.Alibiman: Pár héttel ezelőtt a roosevelt island küldetésben voltunk,legendáson.Már az elején éreztem,hogy baj lesz,mert mki nagyon ment előre.Úgyis lett..kb. az első harmadánál feküdtünk,kivéve egy sniper-t.Már nem emlékszem,hogy milyen szettben volt -talán elmentettem-,de szépen szedegette az ellenséget.Amikor egyedül maradt nagyon visszaszaladt és bevárta távolról az ellenséget.Neki is,egy lövés,egy sárga.Nagyon lassan,de leszedett egyedül mkit.
Este megnézem,hogy mentettem e a szettjét.Arnikusz: A vasmacskás szettelem benne van ebben a sárga szettedben. :-/ Számítógépen biztos jó lehet ((sasszemmel..)).Konzolon,joystick-kal nem annyira adná. :-(
Az a 7155 nagyon szépen mutat!!Van a két szárny közötti 7-es szám a karakterlapon.Tudom,hogy mit jelent csak nem értem,hogy nekem miért nem mutatja a 8-at.Ha vkivel találkozom ő csak 3-at lát pedig 8 van kész.A survivalist teljesen megvan+a sniper-ből (ha jól emlékszem) is megvan 3.Igaz,azt nem használom.
Vajon miért mutat nekem másnak 3-at amikor 8 van kész? -
Anonymus23
veterán
válasz
simonl #24655 üzenetére
Nem csavartak semmit.
Ha be van kapcsolva az event, akkor azt érzed, mert előbb le kell venni róluk a védelmet, hogy normálisan sebezz. A sebvzés számoknál mutatja is, hogy csökkentett sebzést viszel be addig amíg a pajzs rajtuk van.
Ha nincs bekapcsolva, akkor meg csak simán a szokásos különböző szerver lagok. -
granini
őstag
válasz
simonl #24005 üzenetére
A Recalibration Library-ban idővel érdemes mindent kimaxolni, mert nem tudhatod mikor mi kell belőle.. ugye ezeket a maxos / maxos közeli sorokat praktikusan 1x kell megtanítani / betenni a librarybe és onnantól mindig elérhető.
A mellényen ugye 1 main attributum van, kettő sima attributum és egy talent. HA a talent rendben van akkor azt a sort rekalibráld amelyik a leginkább arra szorul, vagy esetleg cserélni kell.
Innentől, ha az item még nem maxos akkor marad az optimalizálás, a fennmaradó sorokat, hiányzó statokat feljebb tudod húzni később.. Nemtom ez így választ ad-e..
-
Anonymus23
veterán
válasz
simonl #24005 üzenetére
Ha egy itemen a CHD nem maxos, akkor azt az optimalizáló állomáson tudod feltölteni, írja is, hogy miből mennyi az igény.
Ha rollolni akarod (átkalibrálni - aka recalibration), akkor ahhoz előbb a Recalibration Library-t kell feltöltened minél magasabb illetve maxos értékekkel, tálentekkel.
Itt érdemes mindent IS kimaxolni, ha hosszútávon terveezel a játékkal.
Ha csak rövid távon, akkro sokat nem érdemes ezzel foglalkozni, az a legegyszeűbb, ha van olyan cuccos, ami nem kell, de maxos érték van benne bármi is, akkor azt berakod a libraryba.
Ezt az értéket tudod utána rákalibrálni az adott cuccosra. -
granini
őstag
válasz
simonl #23094 üzenetére
Szia,
elvileg úgy állítod be a nehézséget ahogy neked tetszik, tehát én attól tenném függővé hogy milyen builded van, és azzal milyen fokozaton tudsz még relative gyorsan haladni..
Mostmár asszem emeletenként van checkpoint, tehát amelyik floort utoljára clearelted később onnan tudod folytatni. 3 szintenként van kulcsos nyithato loot láda, és minden 10. szinten van floor boss.
Az exo mellényhez a material is esik random, már az sem szintfüggő, 5 kell belőle és kész..Ha hetente 1x végigcsinálod a Summitot akkor van project ami ad 1 exo cache-t. Hogy mit jelent a "végigcsinálni" az nekem se világos, de elvileg ha floor 99-re belépsz valakihez és levered a huntereket a 100.-on akkor végigcsináltad, csak ezt hetente account szinten resetelik.. tehát aki eljut 100-ig és huntert öl az biztos lehet benne hogy következő héten nulláról kezdheti.
De ha nem csinálod meg a 100. szintet lehet akkor is hetente kedden resetelik a progressed, ezt jó lenne ha leírná valaki végül is hogyan működik a summit mechanizmusa.. köszi!
-
Gigant20
tag
válasz
simonl #20245 üzenetére
Sajnos a Raid hez nincs matchmaking, f@szom tudja miért...
Talán mert kommunikáció nélkül nem lehet megcsinálni, főleg ha 8 ember még nem is volt RAID-en (5 ember meg pláne nem fogja letolni az új Lv40-est) vagy mindenféle érdekes buildben indulnak neki. A készítők a redit sírás miatt csinálták meg a Discovery RAID-et (ami ráadásul egy agyon butított változat) amihez van matchmaking, de ha ott elindulsz is láthatod milyen kálvária van már az első Bossnál ha nincs legalább 3-4 tapasztalt RAID-es.
Be kell lépni egy klánba, használni valami kommukációs szoftver és akkor menni fog a RAID. Lehet, hogy az EB-t nem használják sokan PvE területen, de PvP-ben még mindig elég népszerű. Az egyik legjobb AR még mindig mér csak a 2 talent és a 60-as tár miatt is. Persze kinek mi!
-
-=Jam=-
őstag
válasz
simonl #20245 üzenetére
Nekem sem volt, mert egy 4 fős baráti társasággal játszottam leginkább, aztán csatlakoztam egy itteni klánhoz, akikkel azóta mondhatom nyugodtan, hogy baráti viszonyban vagyunk, jókat dumálunk, játszunk minden este. De ott van pl. a VGC Discordja, ahol több, mint ezer ember van, ott is lehet csapatot találni a RAID-hez, úgyhogy aki akarja már rég lenyomta 8 fős baráti társaság nélkül is.
(#20248) velizare: Én használom, mert nekem nagyon bejön, imádom
-
alibiman
aktív tag
válasz
simonl #18335 üzenetére
És Gubu0101: szintén zenész. A Raid-et is azért adtam fel, mert vagy 30 próbálkozás után csak szemetet kaptam, és NULLA EB-t. És azért ott soxor állt össze olyan dream-team, hogy 4 órát szoptunk.
Valahogy nagyon szemét módon van a random generátor megírva. Ez már a DIV1-re is igaz volt. Az ismerőseim közül nekem lett meg utoljára a Bullfrog, aztán meg dobálta, mint állat. -
-
Warzoz
senior tag
válasz
simonl #17839 üzenetére
Amikor 2 klántársammal csináltuk meg Heroicon a Rooseveltet, kb 3-4 perc ment el arra, hogy az egyikőjüket 2x, a másikat 1x dobta ki a játék, valamint jöttek a rogue agentek is amik természetesen lemészároltak minket. A timer nem állt meg, nem resetelődött, mégis maradt 2 percünk a 25-ből. Jótanács: semmiképp ne menjetek 4 fős csoportban, kizárólag 2 vagy 3 fősben.
-
용 Bob
senior tag
válasz
simonl #17147 üzenetére
Én is most végeztem 40-es szinttel. Challenge egész izzasztós, mondhatni tényleg kihívás. Fedezék harc és hátrálás meg néhány tigrisbukfenc kell, hogy le ne daráljanak 2 mp alatt. Ebből 1 mp amíg lelövik rólad a 850K armort
És a loot minősége is jobb persze, de azt írja is a nehézség választásnál.
-
ZiD
tag
-
törölt tag
-
arnikusz
veterán
válasz
simonl #14046 üzenetére
Ma lecseréltem police m4-re ranger alllegro 935 rpm a 2. Alton Survivalist speckó mellett folyamatosan adja a Spark talen 15%-os sebzését. Most egy China light zsákra vadászok amin van perfect spark 20%-ot ad. a 15% helyett, de a perfekt berserk miatt kell a heal ott még csak 210.000 nél tartok, de 250.000 felé kéne menni. Az 1. Alton az EB-s 273.000 heal melllett 28.6K jó lenne a 30K, de nincs egy 6% AR módom se, csak 4% ak. Majd idővel.
-
Anonymus23
veterán
válasz
simonl #13932 üzenetére
Sima BT-s járőrök szokott lenni közöttük ez a lánctalpas, lelövöd kb 10%-ig a HP-ját úgy, hogy először a lánctalpat lövöd, mert akkor mozgásképtelen lesz, közel mész hozzá fedezékben, és EMP pulse mehet rá (vigyázz mert elég kicsi a hatótávja), és EMP hatás alatt szétlövöd.
Kb, ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Formula-1 humoros
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest