Hirdetés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvd24
senior tag
válasz
regener
üzenetére
Belőlem most csak a fanboy beszél, de k*rva nagy lenne ha bejelentenék, hogy a year 2 pass keretein belül egész New York bejárható lenne újra.
Az assetek és a map megvannak nekik, csak a téliről kellene átalakítani nyárira a környezetet, szóval lenne vele meló, de nem annyira hatalmas.
Nah, abba is hagyom a fantáziálást, mert csak csalódni fogok holnap

-
regener
veterán
Visszaszámlálás indul, holnap valami lesz!
Jó vagy rossz, majd kiderül, de nagy bejelentésre készülnek élő közvetítéssel.YouTube link az eseményre:
Tom Clancy's The Division 2: World Premiere Livestream | Ubisoft [NA](#15694) arnikusz
Egy sima fekete MP5, aminek az első talentje a Perfectly Measured:
Top half of magazine grants +20% fire rate & -10% damage. Bottom half +30% damage & -15% fire rateLejjebb linkeltem, de ittvan ismét: Nevesített tárgyak listája
Lehetséges skill módok és értékeik felsorolva: [link] -
válasz
FireKeeper
üzenetére
akkor valamikor változott ez is, és world loot lett.
-
regener
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ezekszerint world loot lett

-
FireKeeper
nagyúr
válasz
velizare
üzenetére
és #15686
ez tuti? nekem pl múlt hétvégén esett egy pestilence Roosevelt Island-en, pedig tuti hogy korábban nem volt meg, alig jártam DZ-ben.
válasz #15688-re:
igen, szerintem ez már nem aktuális, gondolom sokan sírtak hogy miért van DZ exkluzív loot és a devek kiszedték a limitációt.
-
regener
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Perfect Cluch 511 kesztyű, Perfect Berserk Fenris mellény meg a Perfect Measured-es MP5 The Apartman néven amik még DZ only dolgok tudtommal az említett LMG-n kívül. Ami eshet azután ha már kihoztad egyszer. LMG Heroic invaded küldetésen erőszeretettel dobja is a boss.
Továbbá Black Friday lmg, Orbit revolver, Pinprick sniper... teljes lista: [link]
-
Pferi
senior tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
A Pestilence sem DZ-exkluzív már?
-
törölt tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
-
Lgabor007
csendes tag
válasz
üzenetére
Csak az együtt farmolt (csapatban) cuccokat tudod egy órán belöl kidobni neki. (xbox-on hosszan kell nyomni az L-t (pc nem tudom
) )
Néha lehet jó cuccokat venni vendornál pl: most a klán vendornál a fenris térdes jó lehet rápörgetve chc-attribútumot.Megelőztek többen is

-
FireKeeper
nagyúr
válasz
üzenetére
azokat a cuccokat tudod megosztani amik csapatos tevékenység esetén esnek, azokkal, akikkel az adott valamit csináltátok. ergo ha mész valakikkel egy küldetést, és ott esik valami, azt egy bizonyos ideig meg tudod osztani a csapattársakkal (menüben keresd a share opciót). tehát nem dobhatsz ki csak úgy akármit, és amit tudsz azt is csak egy ideig.
szoktak lenni értelmes cuccok vendornál, szóval nem árt ha van némi kessed, de nem kell túlizgulni a dolgot. amíg még esik belőle crafting cucc, addig törd be őket nyugodtan, de ha már tele a craft-szatyor, akkor inkább vendornak add el őket.
van pár youtube-er, akik minden reset után végigmennek a vendorokon, és összeszedik, mik a jó cuccok, érdemes rákeresni ha nem akarsz rohangálni. normál vendornál ritka mondjuk a GS500 cucc, szóval ha maximalista vagy, és nem járod a DZ-t, akkor a klán vendornál, és Cassie Mendoza-nál érdemes nézelődni.
-
törölt tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
"dobjon ki neked GS490+ cuccokat"
Ezt pontosan hogyan lehet? Tegnap végignéztem inventory-n belül az összes opciót, de nem találtam item drop lehetőséget (törés, szemétként megjelöl). Haver is játszik a játékkal, csak nagyon lemaradt. Akkor neki is tudok dobálni itemeket? Gyűjtögettem kisebb szintű cuccokat neki, de nagyon nem találom ezt az opciót.
A pénznek van jelentősége? Még nagyon az elején vettem és adtam is el pár itemet, de craftolás miatt inkább török minden fölös dolgot. Viszont azóta nem vettem semmit. Van értelme járni a vendorokat? -
FireKeeper
nagyúr
válasz
üzenetére
magasabb tier = erősebb ellenfelek és jobb (vagy legalábbis magasabb gear score) loot.
minden tier ugrásnál megnő a gear score követelmény hogy mehess tovább, ergo jobb cuccokat kell keresned. ha van ismerősöd aki már tier5, menjetek együtt valamit és dobjon ki neked GS490+ cuccokat, hogy jobban haladj.a DZ mindig PvEvP övezet, ez a lényege, tehát vannak NPC-k és játékosok is ott. de opcionális része a játéknak, ha nem akarsz odamenni, nem mész oda, (tudtommal már) nincs DZ-exkluzív loot a játékban.
-
törölt tag
Meddig lehet szólózni a játékot?
Tier 2-nél járok, alapvetően a kampányt tolnám végig, de nem teljesen értem ezt a tier dolgot.
Mutatta piros ikonnal a főküldetéseket, amik unlock-olták a szigeteket. Tegnap nagy lendülettel meg akartam csinálni a 3 zárolt részt (2 szélső sziget+valami), és a "valamivel" kezdtem (nem ugrik be a neve). Váltott tier-t, és nem engedte a szigeteket, amiket előtte oldottam fel.
Diablo-hoz viszonyítva hogyan kell elképzelni ezeket a tier-eket?
PvP-t nem erőltetném kontrollerrel pc-n, szóval inkább PvE / kampány rész érdekel, viszont van egy halom DZ kulcsom. Lesznek még PvE pályák a DZ-n, ahol ezeket elhasználhatom? -
Anonymus23
veterán
válasz
Janusz001
üzenetére
Kellene szerezni egy ismerőst, aki már GS500-on vagy környékén van, és dobjon neked bármilyne GS500-as cuccokat, mert ha azok lesznek nálad (akár csak a tatyóban), akkor GS490+ illetve GS500-as cuccokat fogsz kapni.
Ennek (mármint a GS-nek) nem feltétlenül van sok jelentősége, mert kisebb GS cuccok lehetnek sokkal jobb statokkal akár semmint egy GS500-as.
Inkább fegyvernél lesz fontos a GS500 (azaz GS490+), mert azoknak effektíve nagyobb lesz a sebzése. -
Janusz001
őstag
Xone -on játszik valaki? DZ -k mennyire gázosak, ahogy tapasztalom a White House, Safe House -ok eléggé kihaltak. Most léptem át wt5 -be, még 450 ről feljebb kéne tornásznom magam. lvl4 cp -k elég esélytelennek látom egyelőre, már wt4 -en is nyögvenyelősök voltak. Szóval hirtelen nem is tudom mihez kellene fogni. Farmoljam a cp -ket alacsonyabb alert szinten, DZ -k, bounty -k?
-
arnikusz
veterán
válasz
Gigant20
üzenetére
Ezt köszönöm nekem Vigilance van a mellényen, majd benézek sima Alttal az OC DZ-be érte. Nemesisből már csak a blueprint hiányzik az a héten meglesz.
Amint kifarmolják az új AR-t a DZ-megint népes lesz és ha van egy kis eszük rövid PTS után március 17.-én behozzák a Gear2-t.dvd24- még nincs csak elkapott infók Invaded Pentagon és Darpa hasonló metodika mint a Nemesisnél.
-
dvd24
senior tag
Arról van már bármi info, hogy az új exotic AR-t hogy lehet majd megszerezni?
-
Gigant20
tag
válasz
arnikusz
üzenetére
Nem lesz túl nagy követelmény.
3 vagy 4 Aces + 2-3 Gila + Vigilance. Olyan 300K Armor és 100K+ HP 80K+ SVD damage elég kell legyen. HA közben van a DZ-ben MM akkor érdemes megpróbálni a NEMESIS-t farmolni.
Ha megvan a csapat elötte megyünk nyilván egy Normál raidet gyakorlásképpen a sima karikon butitott aces buildekkel, hogy mindenki tudja majd hol lesz a HC-n és mit kell csinálnia.
Az enyém most kb. így néz ki: (ui. azóta van hozzá Nemesis)
-
Gigant20
tag
válasz
arnikusz
üzenetére
Szerintem az EP3 max. egy ideig fogja vonzani a régi playereket. Végigtolják az új küldiket, kihúzzák az új speckót aztán megint lerakják. Nem lesz elegendő tartalom. De ne legyen igazam. Tegnap volt, hogy egyedül voltam az OC DZ-ben! Ilyen is rég volt, ha volt egyáltalán!
-
arnikusz
veterán
válasz
regener
üzenetére
Más kérdés, hogy az Episode 3 vissza csábítja -e a játékosokat. Tegnap Clan TS-n hallom és tapasztaltam délelőtt, hogy kong az ürességtől a DZ és a mobok olyan veszettek, ha pedig van valaki az Hero ügyesjátékos mindenkit fektet. Conflict ugyanaz, ha nagy nehez összeválogatja a csapatot ott is a Rus-ok tarolnak one hit Sniper, 600.000 armor 3000 skilpower Technicianok a Hive/Seeker párossal zúznak porrá. Ja és Clutch, de 200.000 armor, 222.000. healel szintén féltárból fektet.
-
regener
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Értem

Addig élvezd ki amíg nem tosszák el, mert ha jön az ep3 kitudja milyen bugokat és meg sem említett változtatásokat kapunk
-
Anonymus23
veterán
válasz
regener
üzenetére
Ez még a régi Ongoing mellény, +explosive dmg van rajta (+13,5%). A térdvédőn lévő +SP% nélkül (Providence+tálent) meg nem adná ki a 3000-et.
Perfect Alps táskám van, nemrég váltottam le erre a Skilledre, nagyon sokszor beadja a CD resetet, így meg azonnal tudom dobni a golyót.
Gondolkoztam összerakni máshogy, de nincs értelme, csapatban vígan elvagyok, heroic szóló is megy vele, és így legalább izgalmas.
Túl sok mindennek kellene megint klappolnia, hogy próbálgassam, mellényt / maszkot / térdvédőt cserélni, mert pl Providence-t nem dobál nekem aktív tálenttel, eredetileg csak passzív tálentes eshetett, nem tudom a TU6-al ezen változtattak-e.
Amikor négyen vagyunk, akkor elég ritka, hogy sebzésben valaki többet sebezzen. -
regener
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Térdvédőn próbáld ki a Calculated talentet, akkor mehet a perfekt Alps táska is (Perfect Tech Support - Kills by skills & explosions grant 30% skill damage for 10s (6+U)), úgy nő a sebzése a skilleknek ahogy ölnek, egymást váltva kb folyatosan +30% sebzés így.
-
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
-
Hublot
őstag
Dz-be fontos a megjelenés. Pl: ha így mentek be az minimum +2 kill.
[link] -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Várhatóan ez változni fog.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Anonymus23
üzenetére
mármint úgy értem hogy full skill build (sticky+seeker) taktikussal volt csak igazán jó. itt meg kis túlzással bármilyen szemétből lehet egész használható skill buildet csinálni.
-
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ez a szett egy minimum armoros/HP-s cuccos, még a TU5-ből megmaradt build lett egy picit átépítve, alkalmazkodva a TU6 1 tálentes szabályához.
A Div1-ben azért a Striker is működött rendesen. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Anonymus23
üzenetére
de div1-ben ez igazán csak Tactician settel működött, itt kb bármilyen szemétből úgy össze tudod rakni, hogy darál. és minimal effort.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
A skill-les build-em sosem tudta senki lenyomni ölés, sebzés téren. Talán csapatban nem fer viszont egyedül nagyon szórakoztató.
-
Anonymus23
veterán
-
s4hu|SyD^
addikt
Volt ma jó kis raid, srácnak 2. raid-en kiesett az EB és egy másik játékosnak meglett az első raid.
-
arnikusz
veterán
Deffensive mód slotos holster a Negotiators D- kívül melyik Brand?
Köszönöm
-
persil
nagyúr
válasz
Aciduzzu
üzenetére
En kezdeskor probaltam bele, akkor hamar letettem, mert keves volt a kontent, de olyan szinten bovul "naprol-napra" hogy az valami elkepeszto.
Egy par honapja ujrakezdtem es alig tudtam letenni.(nem azert, mert eluntam, hanem massal is akartam jatszani)Elkepeszto mennyisegu tartalom van benne, free jatekok kozt nem igen van a mufajban hasonloan osszetett/igenyes alkotas.
Mindenkepp erdemes belekezdeni, ha a mufaj tetszik, mindenre masodpercek alatt van jatekos, a gunplay meg kb semmi masban nincs ilyen szorakoztato. Az anthem ehhez kepest egy indie fercmu.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
persil
üzenetére
Én a Div1-ről az Elder Scrolls Online-ra váltottam. Kemény £5 sokszor, DLC-ket meg mindent megtudsz jelenleg venni akár játékbeli pénzért is ha azt eladod játékosnak vagy cseréled valami gift-telhető cuccért. 3000 órám van benne. Hatalmas, rengeteg terület, sok raid, sok dungeon, küldetések több 100 órányi, legtöbbje izgalmas fordulatokkal stb. stb. Rengeteg dolgot meg sem csináltam vagy nem is jártam ott.
De mégsem egy Division féle looter shooter. És ugyanúgy kiégsz ha sok órát tolsz bele meg a rossz dolgok is jobban szúrják az ember szemét. Mindent próbáltam ott pedig még a PvP-t is. De ott is sokszor ötlettelenek, rossz balance meg össze-vissza kapkodás.De ahogy mondtam élvezem a nyitott világokat meg az MMO/RPG-ket. Persze azért nem játszottam mindennel, de párat kipróbáltam.
-
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
van, amikor 15 percig se, van, amikor másnap is zöld a cp.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Invaded küldetések hetente váltakoznak. Tidal Basin az mindig köztük lesz. De ha kipucolod az Invaded részét akkor újrajátszhatod őket normálisan is. Kellenek az Invaded küldetések pl. a Nemesis kiszedéséhez.
-
ImpersonatoR
addikt
A capitolium visszafoglalása után átrajzolta a térképet nekem. Igazából visszafoglaltak mindent piros lett hiába takarítottam ki előtte.
Ez szezonális dolog vagy csak megnyújtja a single részét ?
Ha megint elkezdem visszafoglalni őket meddig marad így ? -
Gigant20
tag
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Én a 126. Raid-em -én nyitottam magamnak EB-t kb. a 19. ládanyitásra! Igaz akkor még heti 1 ládát nyithattál!
Szóval most csak menni kell 5 raidet és nyithatod!
őszinte leszek, én már nem nagyon szeretem a nyögvenyelős raideket. De ha nem vagytok meg beugrok. Láttam, hogy tegnap is meglettetek 8-an így nem ugrottam át!
De ha kellek segîtek! 
Most a hardcore Raid felkészűlés miatt farmolunk, jövőhéten letoljuk azt is!
Utána ha lesz rá igény majd szervezzük a HC Raideket is. Persze ott build követelmény lesz, mert ugye a wipe az nem jöhet szóba!
-
holczy
aktív tag
Sziasztok. 2 lelkes amatőrnek van valahol hely? Esti órákban szoktunk aktívak lenni, és inkább magyarul kommunikálnánk mint angolul, vagy klingoniul.
-
Hublot
őstag
Vicces volt tegnap este, hogy a Lengyel Div1 herokat összecsuktuk.
Ui: Neshuke vagy kicsodát nem látni már egy ideje. Lehet, hogy kirakta az EAC?
-
s4hu|SyD^
addikt
3. sikeres raid-en vagyok túl és se EB se Aces backpack. Mi ez kéremszépen?
Exo sem esik egyébként akárhogy is farmolom, utál a térdvédő meg a sörétes is...
-
Anonymus23
veterán
Az érzés, amikor leszólózod heroicon a Jeffersont, és a bossnak már csak kb 1mm élete van és kivág Deltával a játék, hát az kb megfizethetetlen
Igen, ebben a történetben én vagyok a vadász, és a medve az Ubi
-
5150head
senior tag
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Egyáltalán nem pay to win. A pénzért vehető dolgokkal max időt tudsz spórolni, meg lehet fizetős skineket venni és kész. Minden kifarmolható aztán eladható platért ami a pénzért vehető fizetőeszköz. Ez kb olyan mintha lenne div-ben egy mellény ami nagyon fasza, és azt premium creditért eladnád más playernek és abból a creditből tudnál venni magadnak skint amit amúgy csak rendes pénzért tudnál megvenni.
Amúgy meg voltak/vannak gondok de nagyon gyorsan reagálnak/javítják a hibákat. És ezek is inkább kis kellemetlenségek. Bár van a játékban PvP, teljesen halott (gondolom a csalók miatt) és nem is akarták a fejlesztők h nagy hangsúly legyen rajta. Egyébként tudnék most nagyon sok dolgot írni h miért kellene a nagy fejlesztőknek meg kiadóknak tanulni tőlük. Pl ahogy a frissítések jönnek, az is zseniális. Látszik h szerelem gyerek az a játék és a devstreameken a fejlesztőkön is látszik, h szeretik csinálni, szeretik a közösséget és időről időre kedveskednek is valamivel a playereknek. (ingyen skin, vicces tartalmak, játékmódok stbstb) Nah de befejezem, a többit privben ha érdekel, mert kiraknak innen
-
Gigant20
tag
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Nálam azért nem kötelező vétel a YP2 mert amit idén műveltek az nevetséges!
Hiába lesz wt6 és gear score emelés ha nincs új tartalom. Ebben a tartalomban nem hiszem hogy újra farmolok mindent, ahhoz nagyon jónak kell lennie az új GEAR 2.0-nak, de még akkor sem látom nagyon értelmét. Erősebbek nem lehetnek a buildek ennyi talent minuszban, még ha csapat buff-ok lesznek is akkor sem. Tehát nem tudom a Pve rész mitől lenne ettől jobb. Nehezebb lesz letolni a Tidal-t Heroicon 1000x-re, és? Akkor is meglesz max 20 percel később még randomokkal is.
De legalább igérnének valami baszó tartalmat(kat) a YP2-be, de még azt sem teszik. A RAID 2-t is húzzák már fél éve.
A YP2-ről sincs semmi hír pedig itt a YP1 vége.Imádom ezt a játékot, de lassan nincs kedvem elindítani.
Ha a Gear 2.0 legelább a PvP-t rendberakja akkor legalább az jó írány lenne, de csak az nem menti meg ezt a játékot.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
5150head
üzenetére
Nem pay to win véletlen?
De ott is volt sok probléma egyébként ha jól tudom meg van is. Massive is gatyába tudná rázni a Div2-őt, de ha az Ubi azt mondja nem, meg elvesznek tőlük embereket meg támogatást akkor nem sokat tehetnek 20 emberrel. Ez megy manapság. Csinálják százakkal majd kiadják, addigra talán a DLC-k is elkészülnek és csak csiszolják őket. Marad egy marék ember elvinni a balhét.
-
5150head
senior tag
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Erre pl jó ellenpélda a Warframe. Kb fényesre van nyalva a játékosok segge és mivel free ezért nem kötelező senkinek se pénzt beleölnie. Ennek ellenére megélnek a fejlesztők évek óta, rengeteg tartalom van benne és értsd ezt úgy, h pl nekem van 1100 órám a warframe-ben de van rengeteg dolog amivel még alig játszottam, vagy nem sikerült kiszedni és folyamatosan jönnek az új contentek, játékmódok, fegyverek, framek, modok stb és nemsokára egy bazi nagy story frissítés is. Odafigyelnek a játékosokra, nerfelnek/buffolnak ott ahol kell és nem ész nélkül... Egy ilyen gárdának az ember örömmel ad pénzt még ha nem is kötelező. Lassan hét éves játék, de bárhova mész mindig lesz játékos aki becsatlakozik melléd kb másodpercek alatt... nah ez hogy lehet?
hol lesz a div1 vagy a div2 5 év múlva?
-
5150head
senior tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Mivel náluk a pénz az elsődleges és utána jön kb minden más, erős a gyanúm, h a Gear2.0 a year2-vel fog csak jönni, Gear emeléssel meg minden nagyobb újítással...
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
azt mondták hogy a gear 2.0 az episode 3 után "Soon™" jön. na most azt nem tudom ezt hogy kell értelmezni játékfejlesztői viszonylatban, de nem hinném hogy a rákövetkező héten.
én arra tippelek, hogy az EP3 február közepén rajtol, a gear2.0 pedig 3-6 héttel utána, de én már azt sem gondolnám hogy májusig elhúznák.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Gigant20
üzenetére
Nem tudom elképzelni, hogy addig húzzák. Azt sem tudom elképzelni, hogy ne készülnének valami nagy dobással. Div1-nél is ott volt a sok kihagyott ziccer, itt jó lenne ha valamerre vinnék az egészet, mert végtelenségig lehetne bővíteni a Division univerzumot.
Február Ep3 aztán május szerintem 2. szezon a Gear 2.0-val. A június nagyon rizikós már, de lehetséges. Legtöbb ember amúgy is belepakolt több 100 órát vagy 1000+. Year 2 meglesz véve mindenkinél. Nincs másik hasonló játék. Én imádom a fegyverharcokat itt. Az egész környezetet, AI stb. Néha unalmas igaz, kicsit le kell lassulni.
Azt sosem mondták szerintem, hogy bukott a játék csak, hogy nem hozta a vártat. Thylander szerint a PvP az endgame úgyhogy gyanítom nagy DZ átakakítások lesznek.
-
-
Gigant20
tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
A gera 2.0-nál csak az a kérdés, hogy pl. Tip of Spear mellényen amin alapból van mondjuk 1000 skill power pont és tekertem rá 15.5% wd azt hogy fogják átkonvertálni.
De sorolhatnám a példákat.
Sok itt még a kérdés. A bevezetés dátuma is. Még az EP3.nak sincs meg.
Azt, hogy ekkora változtatást PTS nélkül bevezessenek el sem tudom képzelni.
Egy twitch streamerenél tegnap azt láttam kiírva, hogy gear 2.0 csak júniusban jön de lehet július eleje is?! Nem tudom honnan szedte az infót. De ha addig elhúzzák akkor nem értem miért kellett ezt január elején már megszellőztetni? -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
üzenetére
Thylander azt írta, hogy a DZ feldarabolásának technikai okai is voltak. A konzolok nem tudnak megjeleníteni elég karaktert egyszerre, ami talán jogos.
Szerintem nagyon jó, hogy ilyen sok a küldetés, csak még mindig értelmetlen őket csinálni ha nem napik vagy targeted. Mivel 99.9% drop úgyis az árusnál köt ki.
Challenging-en ugye több az Elit mob így több is a sárga meg GS500-as drop, meg nekem tegnap jött Named rendesen challenging-en. Míg ugyanaz a küldetés Hard fokozaton alig dobott valamit és minimálisan volt gyorsabb. Mivel ott a sok DTE így hullik az összes sárga gyorsan.Tegnap volt jó kis mókám csináltam Bounty-t és hát özönlöttek a mob-ok oda. Volt elit járőr, elit resource bande, sima resource meg mittudomén mi. Kutya minden. Meg is haltam, hívtam segítséget és az is csak esett kelt amíg fel nem tudott szedni aztán nagy nehezen megöltünk mindenkit. Jó móka volt. Legalább kimaxoltam a Survivalist-ot végre. Mehet a Gunner.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) )