Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
Holnap lesz szerverleállás 9.30-tól 3 óra 2 Manning bugot meg egy xbox telepítős problemet írtak aztàn majd elöjönnek újabbak. A Mityulásbácsi hozta a mottó.

-
Köszi!
Tehát akkor itt is minden cucc beszerezhető mint pl R6-ba.
-
Megvettem
Ha van PS4-en akikhez be lehet majd csatlakozni akkor szívesen mennék. 
Egyébként a season pass ebben a játékban mit takar?
-
infectedmann
őstag
-
arnikusz
veterán
válasz
infectedmann
üzenetére
Hát én ahányszor elmegyek a 1040 safehouseba és kimegy balra az udvarban a teherautó mögött ott van Stich és kiírja 1000 óra és bedobja Cassiet. Az RNG nagyon veri ezt a játékot.
-
arnikusz
veterán
válasz
infectedmann
üzenetére
20. Körül leszek nálam megvan épp délután shoppingoltam.
-
infectedmann
őstag
Tuti én vagyok ennyire szerencsétlen béna. Gondoltam végre egyszer felkutatom és feloldom Cassie Mendoza-t, de hiába olvastam el és néztem meg az össze létező guide-ot, hogy miként lehet az NPC-t megtalálni, amelyik feloldja Cassie aktuális helyzetét, egy csomó helyet felkerestem, ahol már többen megtalálták, másfél órát kergettem Unknown Activity-ket, de feladtam. Ott pusztuljon meg, ahol spawn-ol
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Az lett volna a következő kérdésem.
-
Anonymus23
veterán
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Igen. Van ilyen táblázatod, hogy miből mi a max?
Pl egy netes, szokták frissíteni is. -
s4hu|SyD^
addikt
Ha jól értem újrakalibrálásnál mindig kell egy felszerelés amiről cserélek és csak egyet lehet? Szóval akkor lehet raktározni a jó talent és stat-os cuccokat.
-
regener
veterán
-
-
tiger10
tag
válasz
xyvalaki
üzenetére
Valószínűleg ennyi hazard nem fog kelleni, de most én is úgy érzem néha, hogy kellene valamennyi a felszerelésbe. Kb. 20% van nálam ami igen kevés,mert néha úgy betalálnak valamivel, amitől csak állok és pislogok, vagy szénné égek, vagy éppen a páncélom helyett az életemet viszi le ami 100k körül van. Csak olyan maszk nem akar esni ami nekem kéne.
-
Sziasztok!
Most egész jó áron beszerezhető a játék (PS 4 alap kiadás). Kérdésem az lenne, hogy érdemes még beruházni rá? Nem olyan rég volt free wek és akkor nagyon megtetszett. Máshol azt olvastam, hogy egyedül nem az igazi.
-
marky1970
tag
Napi leértékelés a Uplay-en!
Gold:20 euro/-20%/
Ultimate:24 euro/-20%/ -
válasz
Tredail011
üzenetére
akkor most megvagy 2 hétre előre.
-
arnikusz
veterán
válasz
Tredail011
üzenetére
Idézet:
the division 1 no one's coming
-
válasz
Tredail011
üzenetére
ezt ugye nem akarod minden nap ide beírni?
-
Tredail011
csendes tag
#TheDivision2 (PC)
Sziasztok srácok! Embereket keresnénk klánunkba, PVE orientált téren, kezdőket profikat egyaránt. Van egy Akadémia klánunk is, ez a gyüjtő klán, először ide kerül mindenki s aztán mehet a nagyba. Akit esetleg érdekelne, szóljon bátran. A kezdőket betanítjuk felgeareljük ha szükséges. A lényeg hogy aktív befogadó képes legyél. #TheDivision2 (PC) HUG klán. ;)
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Ahogy látom fel is kell oldanom őket, 1 megvan még 2 DZ hátra. Szerencsére LZ-ben is jönnek már a nagyobb GS itemek. De persze ha hétvégén nagyon unatkozol este/éjszaka nem baj ha dobálsz 500-as cuccokat.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
1 óra múlva leszek online kb. De akkor benézek DZ-be, mert nem is voltam még.
-
Anonymus23
veterán
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Gyere be hozzám, és dobok neked 500-as Geart, és akkor pikk-pakk feljebb lépsz

Felesleges (tényleg) WT5 alatt bármit is farmolni, mert nem leszel vele előrébb.
Vagy ha mindenképpen farmolni akarsz, akkor meg nincs erre szabály, azt mondjuk nem tudom, hogy ott már van-e loot specifikus térkép, mert akkor esetleg farmolhatsz specifikus itemeket, de kb ennyi.
Illetve elvileg DZ-ben hamarabb esnek magasabb GS-el cuccok. -
s4hu|SyD^
addikt
Tier 3-ba kerültem és van még 2 invaded hátra de csak 350 a GS-em. 375 az alap azokra most. Van valami módszer cuccot farmolni és gyorsan Tier-t lépni? Egyébként miket csináljak? CP-t gondolom lehet hanyagolni. Bounty-kat, project-eket csinálgatom. Farmoljam a főküldetéseket vagy a már megcsinált invaded küldetéseket?
-
pilipi
aktív tag
80 %-al csökkent a playerek száma az elmúlt időszakban(nem véletlenül).
Sajnos a div 1 miatt én is előrendeltem(mentségemre szolgáljon, hogy szept 15-én töröltem a játékot) a játékosok nem hülyék ez a játék sem nem szép, sem nem bug mentes ((mondhatnám azt is , hogy csúnya, de legalább sz*r)) véleményem szerint nem is kell és nem is akarják javítani ezt a "bughalmazt"
(#14347) Anonymus23 egy példa az Assassin's Creed Origins 2017-es és csak ámulok- bámulok, hogy mennyire szép a világ ami él és lélegzik összehasonlíthatatlan ezzel a .... -
Anonymus23
veterán
válasz
pilipi
üzenetére
Bugosnak bugos, de azt mondani rá, hogy nem szép, az kissé mellélövés.
Egy dologba nem nagyon tudtunk belekötni, a pálya és a terület kialakításba. Az kb nagyon ott van
Nincs olyan hangulata mint a Div1 Survival-nek, amikor este hóviharban egy szál pisztollyal nekiindulsz New Yorknak, de akkor is hangulatos és szép. Szerintem. -
pilipi
aktív tag
válasz
Tredail011
üzenetére
Picit vicces a naivitásod, hogy az országban van egy klán-ra való Division 2 gamer

Halott game minimális gamer-rel, így van ez jól meg is érdemli a Massive.
U.I. Nem szép a játék, de legalább bugos

-
Nagus
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Úgy néz ki ez beválik.
-
Tredail011
csendes tag
Sziasztok srácok! Embereket keresnénk klánunkba, PVE orientált téren, kezdőket profikat egyaránt. Van egy Akadémia klánunk is, ez a gyüjtő klán, először ide kerül mindenki s aztán mehet a nagyba. Akit esetleg érdekelne, szóljon bátran. A kezdőket betanítjuk felgeareljük ha szükséges. A lényeg hogy aktív befogadó képes legyél. #The Division2 (PC) HUG klán. ;)
-
Garsza
veterán
Helló Az exotic térdvédőt hol lehet beszerezni?
-
axlfsi
veterán
Ma volt valami erdekes TD-nel?
-
LucentTwo
tag
Sziasztok,
Nemrég kezdtük el a játékot testvéremmel PS4-en. Kérdésem esetleg van ps4-es klán, ahová lehetne csatlakozni?
-
arnikusz
veterán
Jön valami holiday apparel event ládagyűjtős cuccos. December 4. 140 State és gözerővel dolgoznak az Episode 3-on. Lesz Santa sicska amit ezen mutatnak be.
-
Pferi
senior tag
Ha valaki most venné a játékot, akciós az Epic Games-en, 14.99€.
[link] -
Nundee K.
tag
Köszi Néktek! :)
-
Nundee K.
tag
Sziasztok! Bocs, ha láma a kérdés. 
Szóval, bizonyos talent-eknél, pld a berserk-nél látom a feltételek között, hogy bizonyos fegyvertípusokat "drawn-olni" kell az aktíváláshoz. Mi is ez a drawn-olás? Köszönöm előre is! 
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
infectedmann
üzenetére
Esetleg a fontosabbakat elfoglalhatod, ha pl oda szeretnél gyorsan utazni arra a területre. Én csak azért szoktam őket. WT2-3-ban.
-
infectedmann
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Köszi
Így már minden világos 
Ha jól olvasom egy angol nyelvű írásba, akkor WT4 után lehet a Control Point-ok alert leveljét növelni, szóval addig tényleg nem kell foglalkoznom velük ha nem vagyok időmilliomos. Utána meg mehet a hentelés. -
Anonymus23
veterán
válasz
infectedmann
üzenetére
Nem! Legalábbis addig nem, amíg ki nem szedted a tervrajzokat.
Utána is van értelme ha éppen projekthez kellenek dolgok.
Pl lvl4 CP-hez kötődik egy exo térdvédő.
Illetve pl ha projekthez nevesített frakciós eliteket kell lelőni, akkor ha nem akarsz DZ-be menni (itt a leggyorsabb egyébként) landmarkot takarítani, akkor ha felviszed lvl4-re a CP-t, akkor a CP támadásánál és védésénél is lesz 1-1 nevesített elit az éppen a CP-t felügyelő frakcióból. -
Pferi
senior tag
válasz
infectedmann
üzenetére
Nem tudom hogy változott-e, de ha felviszed a CP szintjét 3-ra vagy az fölé, az elfoglalásakor kaphatsz blueprintet. Azért éri meg elfoglalni. A többi loot ugyanolyan sz.r mint a többi talált cucc... 😕
-
infectedmann
őstag
Sziasztok! Ostoba kérdés következik. Nem rég sikerül hozzájutnom a játékhoz, és eljutottam odáig, hogy a Black Tusk megszállta a várost. Érdemes most foglalkozni a Control Pointokkal, amiket folyamat elfoglal valamelyik frakció, vagy "jól van az úgy"? Elkezdtem őket kipucolni, de úgy érzem kicsit túl sok felesleges idő megy el ezeknek megtartására. Csak a mai nap legalább annyi Control Pointot foglaltam vissza, mint amennyit kipucoltam az invázió után és volt amelyiket kétszer :-/ -
regener
veterán
válasz
LeonAran
üzenetére
Úgy tünik csak bekapcsolták még a devek a gépet idénre, egy dolgot sikerült javítaniuk...:
The servers will shut down for maintenance on Tuesday, November 26th at 9:30 AM CET / 3:30 AM EST / 12:30 AM PST. Estimated downtime is approximately 3 hours.Maintenance notes:
- Fixed an issue that caused Specializations to unequip under certain conditions. -
LeonAran
tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Köszönöm a választ!
Kiváltottam egy Bountyt mire megcsináltam, el tűnt a Specializáció, nem is kaptam pontot, ráadásul Heroic szintű volt.
-
Anonymus23
veterán
válasz
LeonAran
üzenetére
ITT összeírtam már korábban, hogy honnan lehet spec pontokat szerezni.
Ha csak alap verziójú játék van megvéve, akkor viszont elég 1x feloldani a specializációt, az már minden karakterre érvényes lesz.
DE! Minden karakteren KÜLÖN ki kell maxolni a speciaklizációkat, az egyik karakteren gyűjtött pontok NEM kalkulálódnak bele a másik karakter pontjaiba. Igazából ha kimaxoltál egy specializációt, akkor amíg specet nem váltasz az adott karakterrel addig nem is fog adni újabb pontokat, mindig csak ahhoz ad pontot, amelyik specializációban vagy éppen, és csak akkor ha még nem gyűlt ki az adott spechez a 165 pont. -
-
LeonAran
tag
Hali!
Srácok,lenne egy kérdésem.
Specializációt fejlesztő pontot hol tudok szerezni/farmolni?
Feloldottam az 5 lépéses elektronikai specializációt, és sem a küldetések sem a Bountik nem adnak ilyen pontot.
Átváltottam a Kisebbik karakteremre , az tier 1-es ott tudtam még tegnap farmolni 25 pontot . Ma már ott sem kínál fel semmi ilyen spicializáció pontot.
What!???
-
törölt tag
Sziasztok. Esetleg Ps re nem keres valaki társat? Xbox on már játszottam vele csak eladtam a gépet. Division 1 be van kB ezer órám. Div 2 öt most kezdtem és esetleg segítene valaki? Természetesen nem helyettem kell farmolni csak egy kezdő lökés kellene h ne 20-30 XP fejlődjek mert katasztrófa. Ha valaki nagyon ráér. Köszi.
-
Nagus
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Loadoutot már mentettem sok-sok set változtatás miatt az utolsó nagy update óta, mert az elite sebzás nem stackelődik, de váltani még nem próbáltam miután eldobta. Megpróbálom, köszi a tippet, hátha.

-
Nagus
senior tag
Van hír róla, hogy mikor javítják azt a bugot, hogy gyorsutazásnál a karakter eldobja az aktív specializációt? Gyakorlatilag hetek óta specializáció nélkül tolom, mert hiába aktiválok bármit a sikeres MM és gyorsutazás után már nem aktív... Gyakorlatilag kedvem nincs játszani az utolsó update óta....
-
regener
veterán
2db Pentagon Challange run, Target loot: Wyvern Wear...
11db WW item, abból 6db térdvédő, mind kis értékkel, a többi pedig random használhatatlan item
17db murakami item
4badger és pár richter"Target loot"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- PLC programozás
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Crimson Desert
- Elektronikus zene topic
- Fujifilm X
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Utolsó! MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - Garancia - 0428AB
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha van PS4-en akikhez be lehet majd csatlakozni akkor szívesen mennék. 
Nem tudom milyen feltételeknek kell teljesülni, hogy a 1040 safehouse-nál bukkanjon fel azon a bizonyos helyen.