Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• FireKeeper

nagyúr

válasz 5150head #15587 üzenetére

szerintem azt sehol senki nem mondta hogy nem fog gyengülni a build-ed, tekintve hogy a teljes talent rendszer át lesz dolgozva, és a jelenlegi metában minden build egy vagy néhány talent szinergiájára épít. ha jól emlékszem, azt valóban mondták, hogy ha most van egy magas stat roll valamilyen cuccodon, az a gear 2.0-ban is egy magas roll lesz - még ha nem is ugyanaz a statroll (pl DTE a maszkokon, gondolom az át lesz rakva egy másik piros rollra).
    de teljes build-re senki nem mondta hogy nem lesz gyengébb, mert tudják hogy egy ilyen kijelentés úgyis tarthatatlan.

a nevesített gear cuccok elvileg erősebbek lesznek majd az új rendszerben mint az ugyanolyan, nevesített cuccok, hogy ezt végül mivel érik el (magasabb statroll, több stat?) egyelőre nem tudni. el kell hinni nekik.

ami meg a farmolást illeti, az kb elkerülhetetlen, ha az új gear rendszerrel új gear score plafon is érkezik.

lehet megint farmolni mindent, ami nem lenne gond, ha olyan tartalom lenne amit érdemes újrajátszani...
    ez meg elég szubjektív, szerintem a sztori missziók elég válgozatosak, a probléma inkább csak azzal van, hogy ha te valamelyiket specifikusan akarnád csinálni, mert épp olyanod van, de aznap épp nincs vele napi projekt, vagy népszerű targeted loot, akkor elég sokáig várhatsz mire bead valakit a matchmaking. nyilván a skálázáson lehet mit csiszolni, de szerintem a PvE felhozatal még így is erősebb mint a Div1-ben valaha volt.

Új hozzászólás Aktív témák