- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zho-lee #17039 üzenetére
Na, nálad sem lett nagybetűs.
De ahogy látom Adamis kollégánál is ez a widget van, és nála is kisbetűs. Majd írok a fejlesztőnek, hogy tegye bele, hátha.. Akkor lenne a legjobb számomra, ha pluszban még az egészet középre is lehetne igazítani.
Egyébként jó lett a HS-ed.
-
qamu74
őstag
válasz
zho-lee #16874 üzenetére
Pac az jó rom,sok mindent lehet benne állítani...
Én és Logren, már nagyon várjuk a telefonunkra a hivatalos gyári 4,3-at!
Tegnap volt rom frissítés , de még csak 4,1,2,-nél járunk!
Főzött romok még nincsenek a telefonra, csak lecsupaszított gyári romok.
Most csinálják a CM 10,2 a telefonunkra....Ja és az hogy stabilan müxi legyen a Zooper nem rom kérdése szerintem,hanem launcher,de ne legyen igazam....
-
Tyer
őstag
válasz
zho-lee #16496 üzenetére
Köszönöm, hogy kifejtetted, már ez jol jön, és hálás vagyok érte.
Ha jül emlékszem irtam, hgoy páromnak kéne, mert nőből van, és kell az ujdonság (szerencsére pasiban megmarad a jol megszokottnál) SGSA-a van. 4.1 gyári ROM.
Szerk: Ja, és épp Go-t használ, mert az volt az elözö telonkon is, és azt már nagyjábol kiismertünk.
Egy ideig elég volt neki a TW, mert ujat mutatott 3.6-on, aztán a 4.1 is változást hozott, de igy 9 honap után eljött az ideje, hogy ujra uj külseje legyen az Advance-ének... -
Tyer
őstag
válasz
zho-lee #16492 üzenetére
Köszönöm mindenkinek!!!!
Szoval MIND
Párom szeretne valami uj kinézetet a telojára, és nem nagoyn értek hozzá, hogy tudnám neki megcsinálni jóra?
Mármint a folyamatra vagyok kiváncsi.
Ha kinézzük milyen tetszene el tudjátok mondani, hgoy lehet megcsinálni?
Vagy hogy megy ez? -
zho-lee
addikt
-
válasz
zho-lee #16336 üzenetére
Igen, ezzel én is küzdöttem. A megoldás: Egyből akkora widgetet kell kirakni amekkorára tervezed, szóval még az elején kell átméretezni. A másik megoldás, hogy mikor a widget szerkesztőben vagy kicsit lejjebb van egy olyan, hogy Scalling. Azzal tudod nagyítani, hogy kitöltse a helyet.
-
válasz
zho-lee #16333 üzenetére
Én is azt hittem, de lehet mindenre külön állítani valamit. Először kapcsold ki a globálisat. Aztán Felület -> és itt amik vannak elemek, bármelyikre tudsz állítani külön érintési viselkedést. Rányomsz az egyikre, majd lejjebb van egy olyan menüpont, hogy: Modul érintése. Itt be tudod állítani az adott progit/beállítást.
-
válasz
zho-lee #16318 üzenetére
Eddig megszállott UCCW-s voltam, de a Zooper ezerszer egyszerűbb, kezelhetőbb. Nagyon megérte azt a ~300 Ft-ot.
Egyedül a hotspot funkció hiányzik kicsit, de az is lehet, hogy csak én nem találtam még benne. Egyedül az egész widgetre globálisan tudtam beállítani 1 dolgot, hogy mi történjen, de részekre külön külön nem lehet.(#16321) bAtt001
Igazad van, vak vagyok.
Így viszont semmi nem hiányzik belőle, mérföldeket ver az UCCW-re.
-
buszospeter
tag
válasz
zho-lee #16292 üzenetére
"szerk: (#16287) buszospeter : pl. a "gyorsgombok" az egy
mappa?"
Szia, igen mappa az általam napi szinten használt appokat tartalmazza.
Tulajdonképpen csak azt használom. Nem is emlékszem már, hogy néz ki a programtár.
Egy oldalam van csak és minden fontos ebben a mappában. -
lionshamlet
senior tag
válasz
zho-lee #16237 üzenetére
És tényleg, régen használtam is, de teljesen megfeledkeztem róla.
Viszont a teljes Homescreenen csak az az egy videófálj lesz a háttér amit beállítok.
Hogy lehetne megoldani hogy esetlegesen az 5 Lap Homescreenből csak az egyik lapon legyen Video, a többi sima kép, Amit a Multipictureban beállítottam.
??Az lenne a legjobb ha Multipictureön belül lehetne állítani azt, Hogy akár mindegyik lapra külön Élő háttérkép, és ne csak kép, illetve a kettő variációja.
Akkor tökéletes lenne.
Vagy vhogy ez megoldható? -
zho-lee
addikt
válasz
zho-lee #16073 üzenetére
Sikerül dokumentálni is.
Ez lenne a skin, amit uccw-vel csináltam magamnak.
A "missed call", és az "sms" került be az ébresztő helyére, hogy ne legyen akkora szabad hely, azokat simán betudtam építeni, csak az ébresztőt nem..
Esetleg tudtok olyan oldalt, ahonnan "óra számlapot" tudok zsákmányolni? Sajnos ez valamelyik óra widgetnek az ikonja, de ettőll szebbet szeretnék.A másik a hs-em.
Mérgemben ilyenre alakítottam át, ezzel kapcsolatban meg azt kérdezném, hogy vagy "aranyos" (színű) uccw órát tudtok-e, vagy az ikonoknak ezüst (színű) változatát ismeritek-e? -
-
punky10
addikt
válasz
zho-lee #16059 üzenetére
Ez így nagyon jo lett!
Csak egy kérdés:tényleg a Firefoxot használod böngészőnek,vagy csak tetszik az ikonja?És igen,nemrég kaptam egyéni arcképet.Valamelyik topicban(lehet,hogy pont itt)hivták fel rá a figyelmemet,hogy jogosult lettem rá.Igy utólag is(ismeretlenül) kszönöm neki...
-
punky10
addikt
válasz
zho-lee #16054 üzenetére
Az előző jobb volt...
Itt "szétszórtak"a színek:
A felső kapcsoló widgetnél szürke és holo-kék.A szürke OK,több helyen feltünik(widget-körök széle,dock feletti sáv)de a kékkel máshol nem találkozunk.Van helyette lila...Ami szintén csak egy helyen bukkan elő.Pont ezek az élénk,figyelemfelkeltő szinek azok,amiket csak akkor használunk,ha valami full színes dolgot akarunk kihozni,vagy valamit ki szeretnénk emelni,hangsúlyozni a többi közül.Itt a háttér nem azt mutatja,hogy egy szivárványszínű téma jönne,hangsulyozni pedig a szürkében elég egy árnyalat.
De ez csak egy vélemény... -
balewi
aktív tag
válasz
zho-lee #15590 üzenetére
system/media/theme
Mondjuk én csak ikonokat szoktam módosítani, de nem témával, hanem bemásolom ide: system/media/theme/miui_mod_icons őket, aztán a témakezelőben kiválasztom a default ikonokat és már látszanak is a módosított ikonok. Nekem ez azért jó, mert így nem vagyok egy témához kötve, úgy módosítom az ikonokat ahogy akarom. Mást meg nem szoktam variálni.
-
balewi
aktív tag
válasz
zho-lee #15567 üzenetére
A miui nagyon kötött???
Hol élsz, ember? Nem ezen a bolygón az biztos ...
Attól, hogy még nem jöttél rá hogyan működik benne ez vagy az, attól még nem kötött.
A legjobban testre szabható rom az összes android alapú ui közül és ez szerintem tény, nem vélemény.
Ha viszont a kötöttségnél a miui launcher-re gondoltál, akkor igazad van. -
qamu74
őstag
válasz
zho-lee #15460 üzenetére
3.6.28 verzió megjelent,igaz kínai,és angol nyelven!
Én amúgy is az angolt használom(betű moding miatt,nem kellenek ékezetes betűk)balewi:persze hogy tudok, de ez egy téma része!!!!
Hú,de most nem találom....
Le van töltve,majd feltöltöm a drive-ra és megosztom veled! -
qamu74
őstag
válasz
zho-lee #15415 üzenetére
letöltöttem, de nekem az kínai(persze angol is)
weeman:
Hogy?
Kicsomagolom és csak bemásolom az uccw hez, vagy mi
Van egy faintos téma 89mb mtz.zip formátumban....zho-lee:"Épp ezzel szemezgetek"- faintos, de modolta a miuit, hogy tudja a 4*6?
4*6-ban több minden elfér , mint 4*5 ben -
qamu74
őstag
válasz
zho-lee #15411 üzenetére
Itt töltöttem le, ez a téma része, de a miui jóvoltábol össze mixelheted a statusbart más témával,stb
A betűt rom toolbox pro-val módosítottam.
Online is vannak f&sza free témák,most onnan töltögetek. -
qamu74
őstag
válasz
zho-lee #15403 üzenetére
Kicsúsztam a szerkesztésből, bocs!
Ja és a fentebb belinkelt MOD-ot is használd nyugottan.
Cella rácsok egészen 9*9 -ig, eltuntetheted az ikon feliratokat és a dockot (ha a dockot akarod eltüntetni,előbb húzd le róla az ikonokat, mert azok is el fognak tünni-telefon sms stb) -
qamu74
őstag
válasz
zho-lee #15403 üzenetére
Én is beleszerettem a MIUI-ba, de mindenféle szir-sz@rt ne tegyél fel
Pár jó .hasznos link!
Lockscreenek
Témák,icon packok,egyebek(regisztrálni kell,és kell a hozzászólásod is, mert csak így tudsz letölteni) -
qamu74
őstag
válasz
zho-lee #15401 üzenetére
HIvatalos MIUI romot keress, itt van ni
Ezt töltsd le, van sensationban is!!!!
Ne valami buherált sz@rt töltsél le!!!! -
qamu74
őstag
válasz
zho-lee #15085 üzenetére
Pedig nekem is volt Sensation XE, és ment rajta az UCCW!
Akkor próbáld ki a One More Clock app-ot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest