- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
válasz
zho-lee #24939 üzenetére
Az óramutató is shape és annál nekem felajánlja a shadow és texture menüket
Viszont valami nem jó, mert ha rányomok a shadowra jelen esetben a percmutatónál akkor azt mondja hogy leáll és kilépIlyet eddig még nem láttam...
de most se hiányzottÚgy látom csak az óramutató shadowra érzékeny, mert más shape-ek esetében engedi
De amúgy vannak olyan feature-ök, hogy kép esetén kijelölöd a bitmap-ot és a fent ahol menteni lehet megjelenik egy számológép, és akkor már nem képet lehet berakni hanem képletet, pl hogy az a kép jelenjen meg ami az éppen szóló zeneszám borítója...
Én megcsináltam egy darabig azt (csak nem tetszett, csak bizonyos borítókkal nézett ki jól) hogy az óra számlap háttere volt az aktuális zeneszám borítója
-
lcee79
addikt
válasz
zho-lee #24937 üzenetére
Igen az lehet, mert függ attól is hogy milyen elem
Pl egy óramutatónál van ilyen(én annaál néztem)
Meg több helyen is, de lehet hogy képek esetében nincs
Meg a videóban is volt ahhoz amihez épp csinálták
De majd megnézem még a videót otthon (itt munkahelyen nincs youtube)
-
lcee79
addikt
válasz
zho-lee #24934 üzenetére
Az fx menüben van shadow,
kiválasztod az outer-t, és megjelennek a beállítások is hozzáVannak kész skinek Főleg az ALEX T csinál jókat lasing néven, de az szinte mind fizetős, amiket letöltve, végignézve a listát
mi mindenből áll...
neki sem tudnék állni -
lcee79
addikt
válasz
zho-lee #24932 üzenetére
Én azt még nem csináltam meg, de lehet hogy csak valami nincs bekapcsolva/beállítva, hogy menjen...
Én sem mindent értek, nem mindig tudom melyik mit jelent, vagyis hogy miért azt jelenti amit látok?
A google plus közösségi oldalán rakosgatnak ki mindig újdonságokat, meg mag a program kb 1 héten 2x frissül
pl az hogy a kirakott widget hátterét lehet homályosítani, az tegnap óta van, amióta megvettem elég sok változás volt benne, ahogy indult, úgy nem is tudtam semmit kihozni belőleÉn mindig leellenőriztem előbb hogy biztos megvan-e mielőtt visszakértem a pénzt
De amúgy az is érdekes hogy kiírt 15 percet, hogy addig adja vissza, és volt hogy fél óra v még több is eltelt (munka miatt el kellett mennem, és simán visszakaptam azután is a pénzt... nem lehet tudni hogy mennyi ideje van az embernek erre)
-
gipsztigris
addikt
válasz
zho-lee #24922 üzenetére
Kalandvágyból én is megvettem ma a Kustomot, de egyelőre a letölthető témákon kívül nem igazán boldogulok vele.
Bár, már egy háttérképet sikerült kicserélnem az egyik skinben.
Nem igazán értem, hogy egyik képet miért lehet, és a másik (méretre ugyanolyan) képet pedig miért nem lehet kiválasztani benne backgroundnak.....de ez csak az első kérdésem!
-
qamu74
őstag
válasz
zho-lee #24867 üzenetére
Szia HAVER!
Forto - CM12 Theme része
-
Probert75
addikt
válasz
zho-lee #24831 üzenetére
"Az alábbi screenen a navi gombok felett is ilyen png van a gombok alatt.
Mint egy ívelt téglalap, térben..."
Na szóval itt megint nem látszik semmi, aminek alant kellene látszani sem Firefoxon és sem Explorerben.(#24833) zho-lee Itt már látszik!
Az egy fotóbóttal készített árnyék. Olyan mintha egy szalag domborodna ki és azon ülnének az ikonok. -
Probert75
addikt
válasz
zho-lee #24816 üzenetére
Nem értem, hogy ezzel az "alkotásokat" kifejezéssel mire célzol, de van egy sejtésem. Talán erre?
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
zho-lee #24252 üzenetére
Egy .jpg képet szúrtál be, annak meg nincs átlátszó tulajdonsága. Legközelebb .png-be mentsd!
Erre senkinek nincs ötlete?
Vagy nem érdemes vele szórakozni, mert ha összerakok valamit, és elfordul a telefon, úgyis minden szétcsúszik?(feltéve, hogy egymáshoz illeszkedő képeket használok)
-
kertsa
senior tag
válasz
zho-lee #23892 üzenetére
Azt nem tudtam megoldani még e-robottal, hogy egy gomb legyen a ki-be kapcsolás, ezért most még külön van mindenre ki és bekapcsoló gomb. Létrehoztam egy csoportot, készült neki egy ikon az asztalon, és egy felugró ablakban nyílik meg a csoport tartalma.
Hogy lehet egy gombra beállítani a kapcsolókat?
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
zho-lee #23775 üzenetére
Én máshonnan közelítettem meg ezt a navi gombos kérdést, de hasonló végeredményre jutottam; nem kell az !
Csak én nem nem raktam ki, hanem el tudtam tüntetni !
Ja, találtam neked valamit: [link]
Csak hogy egyszer mintha azt mondtad volna, hogy nincs több gesztus a launcher-edben... Hát, ebben van egy pár.
-
Orf3usz
tag
válasz
zho-lee #23749 üzenetére
Mert a transparency az nincs a rendes (6 jegyű) hex kódban. Itt a színét a szín alatt tudod beállítani, az átlátszóságát pedig az átl. menedzsment alatt a csúszkával. Az átlátszóság frissítéséhez mindig (soft) reboot kell, az oldotta meg nálad is
Visszateheted a pipát a GB mellé.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
zho-lee #23521 üzenetére
csinálsz egy screenshotot, felrakod a color picker-t, betallózod, ráböksz a megfelelő színre, megkapod a színkódot és zooperbe már csak be kell írni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest