- iPhone topik
- Yettel topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Nokia 6.2 - kötelezők röviden
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vata666
tag
válasz
Imi1981 #31659 üzenetére
Szia.
Én is Tarros vagyok. Optikai kábel,bkártya a tvkben. Ez kártya nélkül is csinálta a "cirkuszt". Szóval nem a kártya miatt van a problémam Sztem alap, hogy egy tvn ne legyenek ilyen anomáliák. Ma elvitték a készüléket. Jön egy másik. Kiderül, hogy milyen lesz. 4-5 tv van itthon, de egyiknek sem volt még ilyen problémája. Sőt, ilyet még kb sosem láttam, pedig ahogy írtam van egy TCL is. Eléggé lehangoló az ilyen probléma. Függetlenül attól, hogy jó készülék lenne. Akkor inkább marad a mostani vagy az új Samsung oled 77S95D. Abból már volt egy itthon. Mondjuk jó szar hangja van, de a kép piszok jó. És nincsenek anomáliák... Ami elég fontos, hogy ne kelljen agyfaszt kapni egy élvelezeti cikk használata közben. A TCL-t azért preferálnám, mert tud kb mindent is (kép,hang,appok). De nem szükséges ilyen áron...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest