- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhydas99
senior tag
válasz
Öcsielvtárs #31109 üzenetére
Igen, most latom hogy kb. 1 hete van ra. Az tenyleg friss. Ha lett volna mar korabban is lehet Hisenset vettem bolna, nem mintha a TCL-lel bajom lenne. Igy viszont a Hisense u6k teve verhetetlen aron van.
-
mhydas99
senior tag
-
mhydas99
senior tag
válasz
noblem1983 #31010 üzenetére
55 col alatt ne vegyel TCL Qled tv-t mert azokban nincs 120 Hz-re "javitas" jatek alatt, 2K-ban. Illetve asszem VRR es ALLM is csak 55 coltol es felette van szoval azok jobban megerik.
-
mhydas99
senior tag
Csaladban van ez a tipus, az arat megeri hisz annyiert nem lehet fullHD-s markasabb tv-t kapni es amugy nem rossz. Android tv rendszere van, nem szelveszgyors de elheto. Kepminosege alsokategorias. Skalazasa 480p-rol nem tul jo. De alap tv-kent amugy teljesen okes. Hangban nem tul szo szinten, pc hangszoro szintu. Szerintem jobb ajanlat a Hisense 32A5KQ 10 ezerrel tobbert, gyorsabb es egyszerubb menuvel es ami fontosabb, Qledes. Igaz alapkategoria ez is de a TCL-tol jobb szerintem. Rendszere Vidaa nem android, de minden fontosabb appot le lehet ra tolteni streamingre, HBO MAX az nincs ra.
-
mhydas99
senior tag
Sziasztok, uj vagyok meg a forumban. Nemreg vettem egy TCL C645 tipusu tevet es hogy ne kelljen tobb taviranyitoval szorakozzak igy egy CI+ kartyat raktam bele, a tv-be dugva az antenna coax-kabelt. Par oran at tokeletesen mukodik, aztan (gondolom ahogy bemelegszik) elkezd szetesni a kep. Csak akkor lesz jobb ha kihuzom a coax-kabelt, megtekerem kisse es visszadugom. De ez mindennapos problema. Ugy tunik csak a TCL-nel all fenn, mas tv-nel nem. A Coax-kabel ilyenkor egyebkent nagyon forro (marmint a vege, a femcsatlakozo a kabelen). Van valakinek megoldasa erre? Lehet hogy tipushiba? Egyebkent a CI+ kartya Vodafoneos. A sima set top boxuk (legujabb) gond nelkul mukod(ne).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged