- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
Új hozzászólás Aktív témák
-
HateEternal
tag
válasz
Grillo #33335 üzenetére
Alapjáraton ha hibátlan éppen a rendszer nálam, akkor hdmi1 en van a box és kapcsolom a tvt ( a boxot sose kapcsolom ki) és megkeresi a hdmi 1 nek a jelét és betölt oda ahol voltam. Ha appba azt, ha tvztem azt. Ha tvn néztem a saját appján valamit, akkor kikapcsolásnál ugye bezárja az appot és akkor home screen lesz.
Így működik, ha jó. De nálam is néha "elfelejti", hogy hdmi volt az utolsó bemenet és home screenre kapcsol vissza.jesszjessz:
Nálam össze vissza csinálja, hol emlékszik rá, hol nem mi is volt az utolsó bemenet. Szerintem ez fw be javíható, nem készülék hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell PA12 43NY4 65W utángyártott töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest