- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
supercharley
tag
válasz
LLKobe #35302 üzenetére
Ok, úgy tűnik,hogy félreértettük egymást. Amire te gondolsz, a hátom vízszintes jelű gombnál (egyébként mostanában szokás ezt a jelet hamburger menünek hívni, a három egymás alatti pöttyöt pedig morzsa menünek) be van ez nekem állítva.
Ettől szeretnék egyszerűbb, gyorsabb megoldást. Tehát hogy egy gombra fel tudjam programozni az ARC hangkimenetre váltást, és egy másik gombra az optikai hangkimenetre váltást. -
supercharley
tag
A múlt héten már kaptam tőletek nagyon hasznos megoldási javaslatokat arra, hogyan indítsak automatikusan alkalmazást a TV bekapcsolása után. Sikerült megoldanom, nagyon köszönöm a segítséget!
Azon a vonalon elindulva már más hasznos funkciókat is képes voltam beállítani a TV-n.Viszont van valami ami nem sikerül, és ehhez megint segítséget szeretnék kérni.
Arról van szó, hogy többféle hangkimenetet is használok a TV készülékemhez. Az egyik egy sima soundbar, a másik egy házimozi erősítő, és persze van hogy BT fülest használok.
Éjszaka BT fülest használok, sima TV nézéshez a soundbar-t, filmezéshez az erősítőt. Ezek között a váltás a TV menürendszerében elég nehézkes, macerás.
A BT most nem érdekes, de jó volna, ha egyetlen gombnyomással ki tudnám választani az ARC hangkimenetet (ezan van bekötve az erősítő), valamint egyetlen gombbal az Optikai hangkimenetet (ezen van a soundbar). A távirányító gombjainak a customizálására jelenleg a tvQuickActions Pro prpgramot használom, de abban nem találok ilyen funkciót alapból.
Esetleg van valakinek erre megoldási javaslata? -
supercharley
tag
válasz
LLKobe #35112 üzenetére
Az volna a cél, hogy a Yodeck nevű digital signage alkalmazás induljon el rajta a bekapcsolás után azonnal. Ilyen készülékek lesznek gyártóüzembe felszerelve a gépsorok végéhez, és mindenféle tájékoztató adatok lesznek rajtuk megjelenítve.
És hát jó volna, ha egy esetleges áramszünet után nem kellene végigjárni a TV-ket, és kézzel indítani rajtuk a Yodeck-et. -
supercharley
tag
Sziasztok!
TCL TCL 98P745 készülékem van.
Azt szeretném elérni, hogy minden bekapcsoláskor ugyanaz az alkalmazás induljon el automatikusan. Sajnos nem találtam rá lehetőséget, de pl. a Projectivy Lanucher-ben van ilyen. Ezért feltettem azt, viszont azzal meg az a problémám, hogy csak addig marad alapértelmezett launcher, amíg a készülék be van kapcsolva, vagy csak gyorsindítással van újraindítva.
Van erre valamilyen megoldás, hogy véglegessé lehessen tenni egy launcher cserét?
Mondjuk az érdekelne, hogy valaki konkrétan csinált-e már ilyet sikresen?!
Ezt olvastam : [link] , de nem merem meglépni, nehogy probléma legyen, csak ha valaki azt mondja, hogy neki működött!
Vagy az automatikus alkalmazás indításra tud valaki megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Vezetékes FEJhallgatók
- EA Sports WRC '23
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest