- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
d.véderjoe #34367 üzenetére
Ez nem probléma, ez "feature", a SkyShowtime nem támogatja, egyéb Android TV-s eszközökön sem működik, pl. Homatics sem támogatott.
-
Urguru
aktív tag
válasz
d.véderjoe #34367 üzenetére
Sajna még nincs megoldva Sky szarik rá.... (én is írtam nekik) te is írj hátha...
-
bence188
tag
válasz
d.véderjoe #33158 üzenetére
-
nicu71
addikt
válasz
d.véderjoe #32672 üzenetére
Van,412 -es igazából nem vettem észre semmi változást ezzel a verzióval/sem/,én meg vagyok elégedve a 805/55-el ,pár megbocsátható apróságtól eltekintve szó szerint imádom.
-
Swenk
aktív tag
válasz
Igen van: LF1 V412 OTA. Én feltettem, nekem nagyon jó, gyönyörű képe van, szebb, mint a 135, örülök neki. Ja, 65C805-ön fut. Nem félek frissíteni, mert még egy után sem lett baja a tv-nek. De ez az én bulim.....
-
HF77
őstag
válasz
d.véderjoe #32674 üzenetére
nekem még a v135 fut
-
rumkola
nagyúr
válasz
d.véderjoe #32674 üzenetére
Ha minden jó vele, akkor ne frissíts!!!!
-
HF77
őstag
válasz
nekem is c805 van és full megvagyok vele elégedve (streaming , xbox, tv adások is)
neked a LF1V143 magátol frissült? -
bnorci71
addikt
válasz
d.véderjoe #32246 üzenetére
aki azt a jelfolyamot továbbítja minden piszkálás nélkül amit a tv csatornától megkap.
Na ezt találd ki melyik
A földi dvb-t ha össze tudod hasonlítani a szolgáltatóddal kaphatsz esetleg támpontot, hogy a tiéd milyen.
Nekem Pr-telekom van. Ott egyszer azt mondta régebben a szerelő náluk nincs piszkálás újra tömörítés . Aztán, hogy ez ma is így van-e ki tudja. Minden esetre ami keveset nézek tv-t az HD és elég tűrhető volt mind oleden mind most a minileden. -
boborján2
senior tag
válasz
d.véderjoe #32246 üzenetére
Körítést nem nézve csak képminőséget szerintem így jönnek fentről lefelé.
voda OTT és a voda koax
trékom iptv
sweet tv
Direct one
direct now
Digi műholdMég román volt a digi dvb-c ,nyilván top1 volt, de ez mára elesett. Nincs hozzáférésem már, de valahol a lista alján lehet. Parisat koax dvb-c szintén zenész. Nem is országos , de ott is sokat butítottak.
Ami szintén nem országos az a kalásznet dvb-c ,mifelénk meglepően sok csatornával és konstans jó dvb-c minőséggel. De direkt nem írtam bele ,mert alig elérhető pár helyen.Pedig valahol a trékom iptv előtt/mögött lehetne.A vodánál megy a one-osítás , ki tudja mi lesz. Megvan a boxra a ont felület , szerencselére a képminőség maradt. (egyelőre
)
Diretc one műholdas ügyfelek szintén mennek a 4ig alá. Kell 1-2 év mire kiforrja magát, hol és mi lesz a végeredmény. -
Celtis
veterán
válasz
d.véderjoe #32090 üzenetére
Vérapó 29:50. DV világos mód, mozgásjavítás és egyéb szarság legyen kikapcsolva. Nem mintha bekapcsolt mozgásjavítással nem akadna.
-
kenicsab
tag
válasz
d.véderjoe #32090 üzenetére
Szia!
A 29 és 30. perc között, amikor elindul a nyársalt-tól az ablakhoz és a fenyőnél megáll. -
Stealth
senior tag
válasz
d.véderjoe #31568 üzenetére
Cső!
Nem mértem. Wifin is ment nekem a 4K film Kodival.
A kütyü akkor kell, ha kábeleznéd a tv-d. Én kábel párti vagyok. -
Celtis
veterán
válasz
d.véderjoe #21852 üzenetére
A digi kábel minőségéről már volt szó. Próbáld meg a földi MindigTV-t. Ha jó lefedettségű helyen vagy, akár egy darab dróttal is bejöhet. Lényegesen jobb a minősége.
-
Celtis
veterán
válasz
d.véderjoe #21829 üzenetére
Ránéztem a meccsre este és semmi hasonlót nem tapsztaltam sem a földi sem műholdas M4 HD adásnál. Nem lehet, hogy valami mozgásjavítót bekapcsolva hagytál vagy valamilyen egzotikus képmódban van a tv?
Nálam mozi mód és minden kikapcoslva, kivéve local dimming. -
szkutyi
addikt
válasz
d.véderjoe #21765 üzenetére
Mekkora vinyo?
-
HF77
őstag
válasz
d.véderjoe #21718 üzenetére
igen.... Euronics hoz nincs 5 ev garancia!
-
rainman72
nagyúr
válasz
d.véderjoe #21718 üzenetére
Igen az!
Ki kell választani a vásárlás helyét és az euro...nincs közte. -
winters123
tag
válasz
d.véderjoe #20056 üzenetére
Nekem Fehérváron 55C845-el beszarás milyen jól néz ki a Digi kábel. Másképp mondom: tróger, hányinger, kiabrandito minőség volt de vagy azert mert 2x is volt karbantartas a varosban mostanaban vagy a kalbiracio miatt de az elmult 1-2 hetben fasza lett minden. Foleg a reklamok tuelesek, az adas mar attol fugg hogy SD vagy HD, ill. hogy milyen kameraval vettek fel. De erezheto a különbség tenyleg.
-
F.B.I.
veterán
válasz
Asszony minden este nézi a Séfek séfét….semmi probléma vele ZV adáshoz képest. 65C728
-
nicu71
addikt
válasz
A digi fórumban mindenki el van keseredve a platform váltás utáni /4IG/ képminőségen,vagyis annak hiányán.És ez teljesen márkafüggetlen.😪
-
Old FatBoy
aktív tag
válasz
A 65" Philipsem sokkal szebben skálázza fel , én inkább monitornak használom a TCL.t.
Pedig a Philips régebbi készülék 65PUS6754/12 típusú. -
lasse001
senior tag
válasz
d.véderjoe #18784 üzenetére
Köszi. Meggyőző
-
S@c@
őstag
válasz
d.véderjoe #17543 üzenetére
Szia!
Te vagy az a kedves forumozo aki ennyit irt nekem, csak hogy beszoljon a hiredtesnel:
"Mennyiért, mikor és hol vetted?
Itt rajtunk akarsz nyerészkedni?"Viszont nem erdekelt a termek, pedig kulturaltan valaszoltam.
Azert nem tudom lemerni, mert videken van a doboza. Most pedig koltozes miatt pont szukseg lenne erre az adatra.
Sacco: koszi
-
motocoder
aktív tag
válasz
d.véderjoe #17404 üzenetére
TCL 65C835 HDR módban 180W
Standard fogyasztása 110W -
FJC
senior tag
válasz
d.véderjoe #17404 üzenetére
Na , ne bas...!
Nem mindegy mennyit fogyaszt? - Most komolyan?
Mennyi a villanyszámla különbség??
Nem kell TV és akkor 0 Ft...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL Qled 55coll 10BIT Android hibátlan dobozában
- Logitech Blue Yeti mikrofon állvánnyal
- Epson EH-TW740 Full HD Projektor 1500 óra üzemidővel
- Samsung 65" QLED 4K Q7F Vision AI Smart TV (2025) Bontatlan / 2 év gari
- HOPPÁ! Samsung QE65Q8FAAU - 65" (163cm) QLED - 2025-ös modell - 4K Q8F Vision AI Smart TV
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest