- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz
Kiskutya #2497 üzenetére
Igen a 2 fájlt ugyan az. CRC szinten megnéztem.
Felraktam a 363-at majd nyomtam egy full resetet. Azaz service menüben NVM reset majd rendszeren belül gyári visszaállítás.
Így jobb a 363!
4K60-at este néztem. Gemini Man Dolby Vision-ben ts fájlban a TV saját lejátszójával tökéletes volt.Amúgy ahhoz képest, hogy belső Wifi antenna van ugye a TV-ben ami gyakorlatilag egy lap antenna 5GHz AC-n 200Mbitet simán össze tud hozni 3,5méterre a modemtől.
-
tomp
félisten
válasz
Kiskutya #2448 üzenetére
Nincs PS.
Jelenleg még Zidoo X8 van.
HDR nálam 321-el jó volt. Itt is jó. Habár az X8 butított HDR jelet küld így lehet lenne változás ha teljes értékű HDR lenne. Dolby Vision és HDR10+ változott ahogy látom.
Alita HDR10+ képe jobb lett. Ezt a TV belső lejátszójával nézem.
Majd a végén tesztelem a gyorsindítást is, hogy javítva lett e háttérvilágítás vezérlési bug vagy nem. -
-
Mr/Brooks
csendes tag
válasz
Kiskutya #2401 üzenetére
Köszönöm mindenkinek!
Néztem az EC780-is de papíron gyengébb a képe mint a C715-nek, nem is qled, az egyetlen pozitívum a hangrendszer. De ahhoz képest amennyit adnék érte drágának ítélem.
Így úgy döntöttem, hogy a Hisense lesz a befutó, nekem egyébként a TV adás, netflix, HBOgo meg ilyenek telejesen lényegtelenek, csak bluray, youtube, illetve gaming lesz a használva. Mediamarkt-ban gyorsan be is rendeltem, kipróbálom, és majd leírom a tapasztalataimat, habár nem hiszem hogy az LG 42LA660 után nagy csalódást okozna!😂
-
-
tomp
félisten
válasz
Kiskutya #2344 üzenetére
Dolby Digital.
Hang továbbítás "Automatikus" opcióra van állítva. Meglepett, hogy a TrueHD-t is tovább adja a TV mint sima Dolby Digital. Ez jó mert a soundbar nem tudja a TrueHD-t.
Na majd megnézem este részletesen. Van még pár dolog amit nem tudok, hogy milyen állásban a legjobb.
Pl részletes kontraszt, micro dimming, fekete sáv. Ami az első dolgom volt, hogy a default max fényerőt levettem mert hát na. Max fényerőn eleve fekete helyett szürkeség van. -
tomp
félisten
-
tomp
félisten
válasz
Kiskutya #2331 üzenetére
Akkor oké. Végülis nem buhera fw hanem gyártói csak nem rakják ki az oldalra mint hivatalos. Gondolom oda csak a nagyobb changelog fw-t rakják ki. Már ha van changelog.
Az általad írt HDR alatti furcsa arc hibát pedig nem a TCL fogja javítani(a most felrakott verzión is tapasztalod?) hanem a Realtek. :-)
Az 55-ös méret még elférne az ágyon kényelmesen de a 65-ös már húzós. Na majd holnap kiderül.
-
tomp
félisten
válasz
Kiskutya #2329 üzenetére
Ez a friss fw sem javított rajta? Vagy ez "nem hivatalos" mert nincs fent a TCL oldalán?
Ez ismerős nálam. A szintén Realtek SoC-s Zidoo lejátszómnál is sok fw volt ami csak a Zidoo fórumra raktak fel és maga a Zidoo lejátszó szerint nem volt frissítés pedig a fórumon ott volt. Így aztán letölt, pendrive bedug, helyi frissítés. -
tomp
félisten
válasz
Kiskutya #2325 üzenetére
Gondolom az összeakadás miatt mindent visszaállít default-ra ha régebbit raksz fel.
Lehet hülye kérdés lesz de a lábak felrakásához miként fektessem le a TV-t? Simán a dobozása kijelzővel lefelé? A régi Sony TV-t simán megfogtam az oldalára állítva de hát az 32-es volt...
-
Bjoe007
csendes tag
-
-
Piftuka
veterán
válasz
Kiskutya #2163 üzenetére
Első sorban nem az számít, hogy ki mit "reklámoz", hanem, hogy a gyártó mennyi jótállást vállal a termékre. (Jogvita esetén viszont jól jön egy a gyártó oldaláról mentett fotó a gyári garanciáról, vagy a termék dobozán a gyári garanciát hirdető felirat fotója, ill. maga a doboz.)
A TCL televíziók esetében ez 5 év. Amennyiben a Telekom a hivatalos hazai importőrtől vásárolja a TCL termékeket, úgy semmi problémája nem lehet azzal, hogy az 5 év gyári jótállást továbbadja a fogyasztónak.
Erre egyébként jogszabály is kötelezi.
Az 1 éven túl felmerülő esetleges garanciális igény esetén (de akár azon belül is) sem küldhet tovább a "szervizhez", hogy velük intézd a javíttatást/cserét, mert a fogyasztói szerződést velük kötötted, ők felelnek egyetemlegesen a garanciális jogaid biztosításáért.
Tehát amennyiben szükséges, nyugodtan fordulj hozzájuk. (Fordulhatsz közvetlenül a szervizhez is, ha számodra az a kényelmesebb, egyszerűbb, de a lényeg, hogy erre a forgalmazó nem kötelezhet. Ez a te döntésed.)
Ha pedig esetleg "saját szakállukra", a hazai importőrt megkerülve ők maguk szerzik be a TCL termékeket, akkor a törvény értelmében importőrré válnak, tehát megint csak kötelesek a gyári jótállást továbbadni. (Ráadásul közvetlen beszerzés, és EU-s képviselet hiányában, még gyártónak is minősülnek, tehát nem csak a fogyasztói jogokért, de még a termékbiztonságért is ők felelnek.)
Plusz info-ként érdemes tudni, hogy idén augusztustól a hazai fogyasztóvédelem nagyobb hatáskört kapott, mert immár a teljes ellátási láncot ellenőrizheti (forgalmazó, nagykereskedő, importőr, gyártó, és még ezek raktárai is), amennyiben a lánc végén a fogyasztó áll. Ez egy nagyon-nagyon fontos lépés a hazai fogyasztóvédelem történetében, és nagyon jó dolog a fogyasztókra nézve. (Pláne azok után, hogy az elmúlt évtizedben mennyire "megnyirbálták" a fogyasztóvédelem hatáskörét.)
És még azt is érdemes tudni, hogy amennyiben a Telekom minden hazai fogyasztónak a fentieket kommunikálja (márpedig az itteni hozzászólások alapján így tűnik), akkor még a GVH felé is lehet tenni közérdekű bejelentést.
Hiszen nem elszigetelt esetről van szó, hanem több száz, vagy több ezer fogyasztót érintő jogsértésről. (Fogyasztók széles körét érintő tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat.)
Arra vonatkozóan ugyanis nekik van hatáskörük intézkedni.
Legyetek mindig tudatos fogyasztók! -
-
Fantomas80
tag
válasz
Kiskutya #2155 üzenetére
Megjött a válasz :
A kötelező jótállási idő a gyártó vállalása alapján kiegészülhet önkéntesen vállalt további jótállással, melynek feltételeit az egyes termékek, gyártók weboldalán, használati útmutatójában és/vagy honlapunkon tüntetjük fel.
A plusz 5 év jótállással kapcsolatban kérjük keresse fel a TCL ügyfélszolgálatát.
További kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésére a chaten, ahol kérdésére azonnal tudunk válaszolni. Chat szolgáltatásunkat weboldalunkon felugró chat ablakban éri el.
Hát ez nem sok szerintem így. Világ garanciát nem is találtam a csomagban.
Meg jött de csak 7 végén tudom beüzemelni.
Majd valaki tudna egy képi beállítást küldeni amivel érdemes használni. -
-
kiserik
senior tag
válasz
Kiskutya #2109 üzenetére
Egy ultimate kép beállítás jól jönne
Jelenleg feltettem az itt található legújabb Firmwire-t és rányomtam a Smart HDR-re. Olyan szintű elmaradásom van ezekkel a TV beállításokkal kapcsolatban, hogy azt sem tudom mi mit jelent
A TV első benyomásra jó. Szép a képe (még ezzel a gyári beállítással is, bár nálam a bal oldalon észlelhető enyhe foltosság a teljesen fekete képen, alap esetben ez nem észrevehető), jól is szól. Még az asszonyt kell meggyőznöm, hogy nem túl nagy ez nekünk
-
Kiskutya
veterán
válasz
Kiskutya #2113 üzenetére
65 méretbe 250 alatt nem fogsz szerintem jobbat találni. Arra azért készülj fel hogy a méret különbség miatt a rossz minőségű anyagok hibái jobban láthatósk lesznek de egyébként egész jól felskálázza a dolgokat nekem jobb mint az előző lg tv-n. Ps szépen megy rajta szépek a színek és én akadással vagy elmosódással nem találkoztam van játék képbeállitas meg játék mód is! Nálam viszont a dts hang nem megy ps-röl dolby d be használom. Lehet egyedi eset ha nem remélem később frissítéssel megoldják.
-
-
-
peti665
lelkes újonc
válasz
Kiskutya #2075 üzenetére
Szia. Nekem is ugyan úgy lg6950 volt, de 1 év után offolta magát. Ahhoz képest a c715 mennyivel másabb? A képminőségre lennék kiváncsi, illetve hogy a feketék hogy produkálnak. Valamint a 10 bit miben másabb mint a 8 bit + frc? Csak mert gondolkodok az 55 és a 65 méret között. Köszönöm előre is
-
Beniii06
addikt
válasz
Kiskutya #2020 üzenetére
Sry, elnéztem, valamiért azt hittem DP600-as tv-d van, ez esetben tárgytalan, amit írtam.
A Telekomnál tudtommal két opció létezik, ha cseréltetni akarod: elküldöd garanciába, ami ki tudja mennyi idő és egyáltalán hibásnak vélik a tv-t. A másik, hogy szerintem még 14 napon belül vagy(ha neten vagy telefonon rendelted), akkor visszaküldöd, de akkor egyben ki kell fizetni a tv-t és a szolgáltatásokkal is variálni kell. Telekomos otthoni topikban szerintem többet fognak tudni mondani erről.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- SAMSUNG (QE75QN90FAT) 190CM 4K NEO QLED SMART 165HZ 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65QN800CTXXN) 165CM 8K NEO -QLED 100HZ AKCIÓ!!
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75QN900D) 190 CM NEO -QLED SMART UJ MODELL CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő