- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kiskutya
veterán
válasz
peti665 #2093 üzenetére
Az lg-től jobb de nincs viszonyítási alapom megmondom őszintén szobai viszonyokba soha nem láttam még egy jó oledet vagy egy jobb qledet meg csak netflixes hdr filmeket néztem azok nemtom mennyire vannak tömörítve.Én úgy érzem az 55uk6950-hez képest mindenképp előrelépés a tv! Szebb élesebb a kép szebbek a színek és jobb a fekete de gondolom olyan minőséget nem kell tőle várni mint egy 5-600 ezres azonos méretű tv-nek van.
-
Kiskutya
veterán
válasz
peti665 #2083 üzenetére
Nálam semmi folt nincs fekete háttéren ha gondolod lefotozom este. YouTube-on leginkább 55 méretet tesztelnek ahogy írtam az hva paneles valószínű az lesz az oka. Fekete nem egy oled vagy egy q80 Samsung de jobb lesz mint az uk6950 en. A képet be lehet szépre lőni természetesek a színek jobb mint az LG. Nálam csa hanggal voltak gondok de egy része már ok.
-
Kiskutya
veterán
válasz
peti665 #2077 üzenetére
Mindenképp a 65-öt ajánlom mert adatok szerint az va az 55 hva paneles és árban is jobban megéri. KB egy nap alatt meg lehet szokni a méretet én kB 4 méterröl nézem. Fekete feketébe de nem oled szint. Mozgás jobb mint az LG-nek. Színek is szebbek sterintem. Távirányító hiányozni fog de 1-2 nap alatt meg lehet szokni. A rendszer áttekinthetőbb az LG-nek de én felraktam egy frissítést amivel kicsit jobb lett. Én erősítővel használom a hanggal sokat szívtam ami részben megoldodott a frissitessel. (ha a tv hangszórói használod akkor semmi gáz nem lesz frissítés nélkül se kivéve hogy a Ps4 nem dts csak dd de ezt a frissítés se oldja megy talán a következő) ha valami még érdekel kérdezz nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest