- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
wallace 234
őstag
válasz
Fantomas80 #2158 üzenetére
Tcl garancia érdekes helyzet, mivel a gyártó által adott garancia papíron 2 év van!
érdekes helyzet lesz! Szerviz szerint a Telekom adja az 5 évet! Telekom szerint a gyártó
-
wallace 234
őstag
válasz
smidipeti1 #2073 üzenetére
Amiket eddig látunk róla jónak tűnik!
-
wallace 234
őstag
válasz
Beniii06 #2034 üzenetére
14 napon belül el állsz úgy müködik, hívod a Telekomot, hogy el akarsz állni akkor felveszi a jegyzőkönyvet, küldik a futárt és elviszik a tvt. Max a vissza szállítási költséget kérik, de annak idején tőlem ezt se kérték. Ha minden rendben van, lesz egy sztornó számlád. Utána újra lehet venni mást!
-
wallace 234
őstag
válasz
Kiskutya #2002 üzenetére
Conelser Kft.
Címünk: 8000 Székesfehérvár Berényi út 72-100.Telefon: +36 22 502 866;+36 20 501 5170 itt tudsz érdeklődni -
wallace 234
őstag
válasz
interstate76 #1996 üzenetére
Nekem igaz X815 van de szerintem az a fényerő kicsit alacsony, kontrasztra is mehetne kicsit feljebb, van olyan hogy dinamikus háttér világítás?
-
wallace 234
őstag
válasz
interstate76 #1992 üzenetére
Rendszer menübe van olyan, hogy környezet, az kezdő lapon van? Autómatikus bolti üzemre vált, ha nem kezdő lapon van!
-
wallace 234
őstag
-
wallace 234
őstag
válasz
wallace 234 #1952 üzenetére
Hang-speciális videó-digitális hangkimenet-automatikus itt van ez a menü, ott nézd meg mire van állítva. Hdmi arc ot nem próbáltad, vagy nem is lehet?
-
wallace 234
őstag
válasz
smidipeti1 #1947 üzenetére
Jó döntés! Kíváncsi várjuk, hogy tetszik amint meg lett
-
wallace 234
őstag
válasz
smidipeti1 #1945 üzenetére
-
wallace 234
őstag
válasz
tothjani81 #1902 üzenetére
Jó képek! De hasonló tartalmú képeket, csinálj ha lehet! Akkor jobban látni, de az X815 nek se kell szégyenkeznie, de gondolom élőbe jobban látni! Köszi a képeket!
-
wallace 234
őstag
válasz
tothjani81 #1873 üzenetére
Szép képek, de sötétbe is csinálj képeket, ott jobban elő jönnek a dolgok
X815 röl is csinálhatsz hogy lássuk a különbséget köszi
-
wallace 234
őstag
válasz
viharhozo #1835 üzenetére
Szerintem ebből még lehet, peres ügy mivel a tcl tv dobozában, gyártó garancia 24 hónapot ír! Ill a Telekom garancia papír 1 évet ad! Beszéltem én is a szervizzel ők azt mondták Telekom viseli a garanciát
De olyan verzió is van, hogy a gyártó adja Telekomnál, halvány lila gőzük sincs! Erről ami cseppet aggasztó
-
wallace 234
őstag
válasz
tothjani81 #1825 üzenetére
Tedd 1 re a hangerőt és eltűnik az x és a hangja nem lesz zavaró.
így mehet optikán a hang
-
wallace 234
őstag
válasz
tothjani81 #1805 üzenetére
Micro dimming X815 ön is van, meg local dimming is de az utóbbit vette ki a tcl! A lényeg hogy ezek szerint jól sikerült tv lett!
-
wallace 234
őstag
válasz
tothjani81 #1801 üzenetére
Szóval jobb a fekete
Többi funkció? Ahogy előbb is kérdeztem, local dimming hiánya? Azt olvastam, hogy a tcl idei tvből, ki vette a local dimminget, és helyette a kontraszt zónákra osztották a kijelzőt. X815 egy jó tv de ahogy látom, c715 jól sikerült darab
lehet cserélnem kéne rá
-
wallace 234
őstag
válasz
tothjani81 #1798 üzenetére
Értem lehet, hogy fényesebb panel miatt jobb a fekete? Local dimming hiánya? Mennyire szembe tűnő? X815 ön elég furán viselkedik, olyan mintha nem is direkt ledes lenne. Picit jobb lenne a fekete nem bánnám
-
wallace 234
őstag
válasz
tothjani81 #1784 üzenetére
Gratula a tv hez! Állítólag ebbe a C715 be nincs local dimming, hanem csak kontraszt zóna ez miatt lehet jobb a hdr? Hogy látod?
-
wallace 234
őstag
válasz
gipsykrisz82 #1772 üzenetére
Szerintem próbáld pendrivre, ki csomagolás nélkül! Nekem úgy ment fel
-
wallace 234
őstag
válasz
tothjani81 #1771 üzenetére
Szerintem is egy nagyon jó tv! Csak az Arc funkció tréfált meg! Remélem egyszer jó lesz! Q7 röl váltottam én is
-
wallace 234
őstag
válasz
tothjani81 #1768 üzenetére
Akkor várhatsz, amúgy nem értem miért vették a gls töl,, de akkor már pár nap és lesz új tv.
biztos jó tv lesz
-
wallace 234
őstag
válasz
tothjani81 #1765 üzenetére
Számla elkészült? Ott van bal oldali részén áru kiadás dátuma, ha van ilyen akkor már futár cégnél van, aki nem egy kapkodó cég
-
wallace 234
őstag
válasz
tothjani81 #1762 üzenetére
Telekomnak nem nagyon szokása, hogy jeleznek, főleg mióta ez a csoda Hdt futár cég hozza tvket! Nekem is kész kabaré volt mire ide értek
-
wallace 234
őstag
válasz
wallace 234 #1761 üzenetére
Fent az új frissítés! Hát úgy látszik ez már így marad! Egyenlőre nem látok mit változtatott. Csak azt mit nem
-
wallace 234
őstag
válasz
gipsykrisz82 #1750 üzenetére
Bekapcsolásos módszerrel, kell előző verzióval jártam így, kicsit vissza olvasol,1710 es hozzá szólást keresd.le van írva részletesen!
-
wallace 234
őstag
Igen minden ki körbe lett járva! Optikán van hang, csak bosszantó a dolog mert 3 hónapig tökéletes volt, Dolby Digital plusz 640kbit/s míg a Dolby Digital 192 volt a netflixen. Így hdmi n jobb a hang, de optikán se olyan vészes a dolog. Új frissítés mintha javított volna a képen is, dinamikus háttér világításnál, automatikus mód mintha nem lett volna.
-
wallace 234
őstag
Igen persze, hogy megy a T link control be van kapcsolva, hangerőt vezérli de a tv valamiért nem akarja az erősítőt! Dolby Digital pluszt a Netflix már abba adja egy ideje és az csak hdmi n jön ki! Optikán csak Dolby Digital és a DTS elérhető! Szerviz még a múltkor beszéltem velük, posta futár vinné én meg abból nem kérek!
-
wallace 234
őstag
Ahogy írtam többször is a hdmi jeltovábitás eltűnt a menüből! Igen jó helyre van be dugva, át néztem! Az frissítést meg hogy lehet le szedni, mert a link portugál tcl oldalra visz, nem oda ahova korábbi drive oldalra! Amiket küldtél képet, azokon túl vagyok, kivéve a kodit. Új a menü Mi változott még ?
-
wallace 234
őstag
Írtam, hogy 2.0 a hdmi kábel, lehet hogy rosszul írtam valamit, erősítő kezeli Dolby Digital pluszt, írtam azt is hdmi bitfolyam eltűnt. Autómatikusra téve sincs hang. Erősítő jó mert ki próbáltam másik tvvel. Forrás Netflix, HBOgo, tv hdmi 2.0 an van
köszi, hogy próbálsz segíteni
Gyakorlatilag olyan mintha a tv nem adná ki az ARC kapcsolást.
-
wallace 234
őstag
-
wallace 234
őstag
Esetleg valaki tud segíteni? vagy ha kicsit bonyolult a kérdésem akkor semmi
?
-
wallace 234
őstag
Ezt a csoda frissítést nem engedi le tölteni! Valami le töltési limitet emleget!
-
wallace 234
őstag
válasz
gipsykrisz82 #1684 üzenetére
Milyen tartalmat? WiFi routert nézted? igazából nem kell állítani, lehet hogy az amit át akarsz küldeni sérült lehet pont ott!
-
wallace 234
őstag
X815 HDMI Arc teljesen elszállt!
ez azért bosszantó! sehogy sem jön vissza! múltkor vissza jött de már kampec!
Erősítő jó! más tvvel
-
wallace 234
őstag
válasz
S.Zoliy #1625 üzenetére
X815 ön teljesen jól mennek, a YouTube és a Netflix, HBOgo is stabilan megy rajta! Képfrissités nos 4K eleve 60Hz így én nem érzem a 120Hz hiányát,Igazából meglepően jó a tv képe ezek ellenére, hogy nem 120hz es
Mivel elég jó a panel így a mozgás megjelenitése is teljesen jó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest