- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kiskutya
veterán
válasz
Aaron14 #1888 üzenetére
Nemtom mert én sokat szívtam a t-vel volt valami műszaki hiba. Elméletileg csütörtökön tudták felvenni a rendelést, hétfőre ígérték viszont a t fiókomba nem mutat függőben lévő rendelést a dokumentumok között meg ott van a tv garanciája...... Holnap délig várok utána felhivom őket ha nem jön SMS a rendelésröl.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Aaron14 #1863 üzenetére
Ha minden igaz jövöheten én is megkapom és tesztelem de videó alapján érdekes mert nekem most egy ips lg van és sokkal feketébe a fekete mint ezen a videón pedig a tcl va paneles. A bevilagitas a sarkoknál is furcsa mivel leírás alapján direct ledes.
Ha gáz lesz visszaküldöm de én bízom tothjani81ben mert van mihez hasonlítani, szerintem nem lesz gáz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest