- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- iOS alkalmazások
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grillo
őstag
válasz
Dani_kp #34718 üzenetére
Én 55C655-öt vettem bő hónapja, a menükben néha röcög, műsoron belül 1-1 alkalommal tapasztaltam ilyet, de szerintem csak azért tűnt fel, mert itt ilyen sokat olvasni róla.
Soha nem bámulom sötétben a full fekete képernyőt, de nem kérdés, hogy ez itt biztosan rosszabb, mint a drágább típusok, de nekem a nappaliban nem okoz gondot, és a 10 éves Samu után mindenképpen nagy előrelépés.
Igazából nekem igényem sem volt drágábbra, de nem kérdés, hogy ebben nem vagyok irányadó semmiképp.A hang jó, de azért közelében nincs semmi külső megoldásnak, nekem a korábbin egy 5.1-es Genius rendszer volt, van vagy 20 éves, de annak van rendes basszusa. Amit kb. soha nem tudok kihasználni, így bőven elég ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő