- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Mobil flották
- iPhone topik
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
tag
válasz
mikrofon
üzenetére
De ez nem a te problémád, hanem az enyém meg azoké akiknek szintén problémái vannak.
Tényeket írunk mi is a rossz oldalról, mert van, hiába nem tapasztaltad. Örülj neki. Nevezheted magad többségnek tökmindegy, attól a MI problémánk még nem fog megoldódni, hogy másnak jó és teljesen mindegy, hogy neked ezekről mennyire rossz olvasni. Téged ez nem érint. Ezért nem is érted. Manapság divat mindenkire a nárcisztikus jelzőt aggatni, úgy látszik életemben először én is nárcisztikus lettem egy online fórumon sikerült diagnosztizálni. Nem baj, az még úgyse voltam. Most tényleg magyarázzam, hogy az a fene nagy irreálisan nagy elvárásom van, hogy ne akadjon meg a kép random mint egy 15 éves lesajnált PC-n? Még a DSE-t is benyeltem, a pixel hibát is, ekkora nagyok az elvárásaim, hogy legalább a mozgás legyen normális. 240ért (másoknak nagyobb méretben többért) ez nem elvárás hanem elvárható
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Horgász topik
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor