- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
Geza74 #25604 üzenetére
Nem értem Vhiktor miért mondta azt, hogy ilyennel nem találkozott, amikor ez a darabosság az egyik leggyakoribb panasz. Az oka a nagyobb képernyő és a gyorsabb panel válaszidő (lassabb panel elmossa a képkocka váltásokat).
Filmeknél mégiscsak javaslom a dejudder-t 2-esre felhúzni. Nem lesz szappanopera, megmarad a mozis mozgás, de nem lesz annyira zavaróan darabos. Magam is ellene vagyok ezeknek a "képjavítóknak" de ez szerintem jó kompromisszum.Sportnál (tv adás) nem kéne darabosságnak lennie, ott a dejudder beállítás hatástalan, a blure reduction ami működik, de az ugye az elmosódást csökkenti. Csak próbából húzd fel ezt, hogy mi változik.
Van ezen kívül valami sport beállítás is a tv-ben (nem képmód), de azt nem tudom mit csinál.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL 85'' C735 QLED 4K 120Hz VRR DolbyAtmos/Vision, HDR10+,
- SAMSUNG (QE65QN800DTXXH) 165CM 8K NEO Q-LED UJ MODELL! AKCIÓ!
- Samsung QE65Q80TATXXH (4K-120Hz HD) Hibátlan állapotban!
- SSAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- LG 55UT80003LA 55 colos UHD AI UT80 4K Smart TV Magic Távirányítóval!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest