Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
palancsa
üzenetére
Nem tesz semmit, a köz javára raktam fel ezeket, örülök, ha célt értek végül.

(Ettől függetlenül az én szellemi tulajdonom, ha viszontlátom vmelyiket a Play-en, velem gyűlik meg a köz baja.
)
A gyári androidos ébresztésre reagál az Alarm event. Igen, beszél majd. De ha előzőleg nem töltötte le a naptárból az adatokat, akkor csak az időjárást olvassa fel. Ami meg nem automatikus, hanem felmész a Köpönyegre, letöltesz egy rss feed-et, miután megnézted a saját városod időjárását, majd az rss feed url-jében megtalálod a regió kódodat, amit meg kell változtatni Tasker-ben a Http Get parancsnál. Meg lehetne csinálni automatikusra, de túl bonyolult - beszerezni a régió kódokat, majd a lekért pozíciót egyeztetni Magyarország régióival (utóbbira ötletem sincs, de talán a Google Maps API-ja képes lehet rá).(#950) LordRajZoL
Hát jah, elvégre sosem volt célom univerzálisan használható kész megoldásokat szolgáltatni, csak amolyan tanuló példákat.
Ezek ebben a formában nekem vannak testre szabva.
Gondolkodtam már rajta, miként lehetne ebből univerzálisan futtatható app-okat készíteni, de annyi mindenre kellene gondolni hozzá, h nagyon nyögve nyelősen lehetne ezekből Play-re való app-okat gyártani.

Már egy telefon inicializálása is fejtörés okoz, hogy bármilyen telefonon azt csinálja, amit szeretnék, vagy ha nem, akkor automatikusan hozzá idomuljon az adott környezethez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- WD My Cloud NAS
- BestBuy ruhás topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Parfüm topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Háztartási gépek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)