Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
lyp
csendes tag
Android 6.0.1-es telefonom (ASUS Zenfone 2) helyett újat vettem (Xiaomi Redmi Note 9Pro) Android 10-eset, áthoztam az összes profilomat, sajnos nem nagyon aktiválódnak. Ha kézzel nyomok rá a task futtatásra, akkor a legtöbb dolog lefut (néhányat nyilván javítanom kell majd), de maguktól szinte egyáltalán nem aktiválódnak (nagyon ritkán előfordul, hogy pl. bemondja, hogy ki hív). Meg pl. az Autovoice continuous ki-be kapcsolása nem megy Taskerből, de ha az Autovoice appban elindítom, akkor bemondásra elindítja a megfelelő Tasker taskot és válaszol.
Persze lehet, hogy a sokkal magasabb Android verzió is okoz néhány problémát, de van csomó egyszerű profil, aminek illene működnie, pl. akkumulátor % kiírása (alert, flash, variable %BATT jól kiírja a %-ot, de ha bizonyos % alá merül, akkor nem írja ki, sosem aktiválódik a profil).
Ezen a telefonon xiaomi.eu ROM van (még nem rootoltam), a MIUI kötelező dolgait már többször végigjártam (akkukímélő mód Taskeren kikapcs, stb) minden engedélyt is megadtam, amit csak lehetett, elvileg semmi nem nyírja ki a taskert a háttérben, az értesítési sávon mindig ott van az ikonja (bár néhány naponta feldobja, hogy engedélyezzem a draw over other apps-t, pedig sosem tiltom le, rányomok, engedélyezve van, kilépek és pár napra békén hagy ezzel).
Találkoztatok hasonló problémákkal?
Szerintetek mivel van a probléma, merre induljak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest