Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Még csak botladozom Tasker -ben. Próbálnék átültetni egy régi, Robotos megoldást. A lényege, hogy egyes appok ikonjait leszedem a Play -ről és társítom egy manuális utasítással induló profil, (vagy task?
) parancsikonjához. Ezt indítva, a task "kierőszakolja" a szenzor szerinti forgatást, majd fél mp. múlva indítja az alkalmazást. Olyan appoknál használtam, amik alapból nem fordultak el fekvőbe. Pl. MyTV, PH kliens, Photo Editor, Netpincér, stb.). Taskerben kerestem olyasmit, hogy "force sensor orientation", de nem találtam. Ti hogyan csinálnátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
Aktív témák
- Mikrotik routerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- GARANCIÁLIS Acer Nitro 5 Gamer Laptop RTX 3060 144Hz 16GB 1TB SSD
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 64GB+256GB MicroSD + okositott, Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 5 Digital Edition 825GB (CFI-1116A) + 1 Joy + töltő 6 hó gar., Bp-i üzletből eladó!
- 700w psu
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) parancsikonjához. Ezt indítva, a task "kierőszakolja" a szenzor szerinti forgatást, majd fél mp. múlva indítja az alkalmazást. Olyan appoknál használtam, amik alapból nem fordultak el fekvőbe. Pl. MyTV, PH kliens, Photo Editor, Netpincér, stb.). Taskerben kerestem olyasmit, hogy "force sensor orientation", de nem találtam. Ti hogyan csinálnátok?