Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bohus

aktív tag

válasz Bohus #6882 üzenetére

Nem adtam fel, segített a log fájl, megoldódott a szenzor érzékelési problémám! :DD

Szépen begyűrűztek a gondok. Azt szerettem volna, ha az időjárás felolvasó taskot a mobil "arcra" fordításával el tudom némítani. Ezt a Shut Up parancs végezte volna egy profilban akkor, amikor fut a task és a mobil "Face Down" állapotba kerül.
    A probléma gyökere az volt, hogy a task say paranccsal olvassa fel az aznapi előrejelzést, és a parancs paramétereinél be volt pipálva a "Continue Task Immediately" opció. Ez a beállítási lehetőségek végén van, nem is találkoztam vele, csak a képernyőt lefelé görgetve tűnik elő (és talán ez az alapértelmezett). Ennek hatására a task lefut és befejeződik, miközben a say még mondja a magáét... Ez ezért volt kellemetlen, mert emiatt a task egy pillanat alatt lefutott, de a task running state nem aktiválódott. Az orientáció változásra pedig azért nem reagált a profil, mert amíg a többi állapot nem aktív - esetemben a running task - addig a Tasker nem bajlódik az accelerometer és egyéb szenzorok ellenőrzésével. Vagyis volt egy profilom, ahol sem a running task, sem a proximity, sem az orientation state nem működött, egy nyavalyás pipa miatt!
    :W

Új hozzászólás Aktív témák