Hirdetés
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bluetooth-headsetekről általában
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila961
csendes újonc
rá lehet bökni, és meg is lehet venni a linken lévőt, de játék közben sokszor kérdezik a túloldalon, mennyi az eredmény,
át is lehet kiáltani...
de sokszor 3 pálya egymás mellett, ott nem szokás hangosodninyilván megoldás 4 óra, ami a linken volt és mindenki nyomkodja
és nézegeti de az vicces lenneTalán abból volt rossz az indítás, hogy azért nem jól fogalmaztam, mert nem adott cuccokat nem tudtam megoldani az elején
mert akkor írtam volna okosóra típusa, tablet típusa.....mivel Somatom írta nem tudta az óra nincs meg
olyat veszek hozzá, ami kell, ha kellLehet azt kellett volna kezdésnek, nincs tablet, nincs óra, semmi...hanem miként oldható meg?
Lehet induljunk innen???? És a távolság miatt a wifi az egyetlen megoldás.
Bogarászva a neten még elképzelhető, egy mini infra távirányító, de az amit eddig találtam az mobilról kifelé megy, kontrollálni pl. infrát, tv-t, stb.
https://www.cnx-software.com/2014/07/21/transform-your-smartphone-into-a-universal-ir-remote-control-with-zazaremote/Ez lenne jó visszafeé....
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- Milyen autót vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest