Hirdetés
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
van rá egy nagyon jó youtube videó! Step by step le van videózva minden. Úgy keress rá, hogy Always on display tasker
(meglepő módon..) 
más....
Az este alig tudtam elaludni, mert azon pörögtem az ágyban fekve, hogy milyen profilokat fogok készíteni

1. Mivel sokat használom az NFC-t fizetésre reggel, így mondjuk bekapcsolna 7:30- 8:00-ig. Ez még talán menne nekem, de mi van ha csak hétköznapokon kapcsoljon be??

2. A következő pedig tényleg jó ötlet mint ahogy írtátok is, lefordítom a telefont, elnémul, ha vissza, akkor pedig normál üzemmód.
3. Ez az ötletem nem tudom megvalósítható-e... A főzött rom készítője számomra nagyon alacsonyra állította be a kezdeti automata fényerőt, tehát mindig azzal kezdem az újraindítást követően, hogy 25%-ra húzom a fényerőt automata módban. Erre van esetleg ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
(meglepő módon..)