Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
Sziasztok!
Lehet, hogy már alaposan lerágott csont, de belefutottam egy problémába, ami vagy a saját tudatlanságom, vagy a Tasker korlátja. Kerestem a topikban is, de nem találtam erről szól írást.Ha úgy állítok be egy profilt, hogy akkor legyen aktív, amikor a naptáramban (nem a google naptár, de tudja kezelni a tasker) van egy "készenlét" nevű bejegyzés (ez egésznapos, de kísérletképp létrehoztam pár órás találkozót is ilyen névvel), az működik ahogy kell. A profil érzékeli, hogy van ilyen bejegyzés, ha egész napos, akkor egész nap érvényes.
Mivel a tasker a profilok triggereléséhez max négy feltételt tud használni, és egy speciális eset miatt kellett volna egy ötödik is, megpróbáltam más módon használni a "készenlét" bejegyzést.
Csináltam egy profilt, a négy lehetséges felétellel. Aktiválódik is ahogy kell. A profil indít egy taszkot, amiben be akartam álltani, hogy ha van "készenlét" nevű bejegyzés a naptárban (If %CALTITLE eq készenlét), akkor csináljon valamit, ha nincs (else) akkor csinálja annak az ellenkezőjét.
Nos ez a feltétel semmiképp nem akar teljesülni ebben a formában. Akár egész napos eseményként, akár egy-két órás eseményként van felvéve a naptárba készenlét nevű esemény aznapra, nem válik akívvá a fenti IF ág.Mi erre a megoldás, ha van rá egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest