Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SaGa59

őstag

Sziasztok!
    Lehet, hogy már alaposan lerágott csont, de belefutottam egy problémába, ami vagy a saját tudatlanságom, vagy a Tasker korlátja. Kerestem a topikban is, de nem találtam erről szól írást.

Ha úgy állítok be egy profilt, hogy akkor legyen aktív, amikor a naptáramban (nem a google naptár, de tudja kezelni a tasker) van egy "készenlét" nevű bejegyzés (ez egésznapos, de kísérletképp létrehoztam pár órás találkozót is ilyen névvel), az működik ahogy kell. A profil érzékeli, hogy van ilyen bejegyzés, ha egész napos, akkor egész nap érvényes.

Mivel a tasker a profilok triggereléséhez max négy feltételt tud használni, és egy speciális eset miatt kellett volna egy ötödik is, megpróbáltam más módon használni a "készenlét" bejegyzést.
    Csináltam egy profilt, a négy lehetséges felétellel. Aktiválódik is ahogy kell. A profil indít egy taszkot, amiben be akartam álltani, hogy ha van "készenlét" nevű bejegyzés a naptárban (If %CALTITLE eq készenlét), akkor csináljon valamit, ha nincs (else) akkor csinálja annak az ellenkezőjét.
    Nos ez a feltétel semmiképp nem akar teljesülni ebben a formában. Akár egész napos eseményként, akár egy-két órás eseményként van felvéve a naptárba készenlét nevű esemény aznapra, nem válik akívvá a fenti IF ág.

Mi erre a megoldás, ha van rá egyáltalán?

Új hozzászólás Aktív témák