- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- iPhone topik
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Ez lehet a Vivo X300 Ultra premierjének dátuma
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
Sziasztok!
Lehet, hogy már alaposan lerágott csont, de belefutottam egy problémába, ami vagy a saját tudatlanságom, vagy a Tasker korlátja. Kerestem a topikban is, de nem találtam erről szól írást.Ha úgy állítok be egy profilt, hogy akkor legyen aktív, amikor a naptáramban (nem a google naptár, de tudja kezelni a tasker) van egy "készenlét" nevű bejegyzés (ez egésznapos, de kísérletképp létrehoztam pár órás találkozót is ilyen névvel), az működik ahogy kell. A profil érzékeli, hogy van ilyen bejegyzés, ha egész napos, akkor egész nap érvényes.
Mivel a tasker a profilok triggereléséhez max négy feltételt tud használni, és egy speciális eset miatt kellett volna egy ötödik is, megpróbáltam más módon használni a "készenlét" bejegyzést.
Csináltam egy profilt, a négy lehetséges felétellel. Aktiválódik is ahogy kell. A profil indít egy taszkot, amiben be akartam álltani, hogy ha van "készenlét" nevű bejegyzés a naptárban (If %CALTITLE eq készenlét), akkor csináljon valamit, ha nincs (else) akkor csinálja annak az ellenkezőjét.
Nos ez a feltétel semmiképp nem akar teljesülni ebben a formában. Akár egész napos eseményként, akár egy-két órás eseményként van felvéve a naptárba készenlét nevű esemény aznapra, nem válik akívvá a fenti IF ág.Mi erre a megoldás, ha van rá egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ThinkPad T14s Gen5 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Eladó Lenovo Yoga Tab 11 (4GB/128GB, 2K kijelző) JBL hangszórókkal, dobozában!
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 3 5400U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest