Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem Tasker -t használok (ráadásul cellainfós műveletem sincs), ezért a kérdésnek erre a részére nem tudok válaszolni. De sztem a Lama sem tehet arról, hogy dual SIM -mel nem működött jól. Ugyanis bármíly meglepő, ilyen opció csak 5.1 -től van az Androidban. 5.1 -ig semmilyen Android SDK -val fejlesztett alkalmazás sem tudja értelmezni azt, hogy "dual SIM". Ennek a kezelését az OS készen "kapja" anélkül, hogy értelmezné. Az Androidos alkalmazások futnak a saját kódútjukon, de ha történik egy slot váltás, (amiről azt sem tudják, hogy mi fán terem), akkor törlődhet a temp és újraindul a cellainfó keresés/találás. Az ő értelmezésükben ilyen csak akkor történhet, ha megváltozik a pozíciód. Vagyis, újra beléptèl oda, ahol addig voltál.
Ami az outputot, vagyis a kapcsolgatást illeti, MTK SOC esetén van lehetőség a slotok/hálózatmódok Taskerből kezelésére, de nem Android API -k segítségével (merthogy olyan nincs). A Secure Settings -ben megtalálhatók az MTK Engineer menü kapcsolói, de sztem egyszerűbb a Dual SIM Control pro -t közbeiktatni (Tasker plugin).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest