- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RCH
tag
Csináltam egy ilyet munkahelyre. Persze szopás volt, meg kompromiszumos, de mûködik. (Pontosabban mûködött a régi rendszeren, de majd megjavítom.)
Az alap az volt, hogy munkahelyen a telefon némítva van. Csináltam egy listát és szerettem volna ha a listában szereplô hívásakor a telefon visszakapcsolja a hangot. Kiderült, hogy ezt nem támogatja az android (?) a telefon (?) a Samsung (?) ezért kerülômegoldásra kényszerültem: listás híváskor csippantott egyet a telefon (üzenet hang be, hangereje fel, csippantás, hang ki), majd SVOX hozzá teszi: "Szia! XXX szeretne veled beszélni!"
Egyfelôl a kollegák nem utáltak az eszement csengôhangjaim miatt, másfelôl ha nem voltam telefonközelben, már azzal vártak, hogy "keresett XXX!"

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- TCL LCD és LED TV-k
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hálózati / IP kamera
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Diablo IV
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs