Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• krysn95
    csendes tag

A Sonny SBH50 BT fülesnek nagyon jó a mikrofonja. nyilván akkor ezt kell mndig kb. 20 centire tartanod a szájadtól.
    Nem egészen ezt szeretnéd... :) Szerintem az nem is fog menni androidon a jelenlegi szoftverekkel, hogy pár méterről üzembisztosan megértsen...

Az SBH50 BT fülessel használom a AutoVoice-t, Taskerrel.
    Mindent meg tudtam oldani offline UK szótárral (Gogglevoice), és tökéletes.
    SAjnos offline magyar nincs. De neked mehet az online mivel otthon akarod használni.

Végre a BT buttonnal való inditás is megy. Akár külső BT gombbal: pl ez:[link]

Minden más beszédfelismerő progival tett kisérlet halott volt. (Utter, Klets, Voice Control without internet)
    Az egyik nem igazán megy offline, a másik nem tudja a taskert kezelni normálisan.

Sokat leveleztem a magyar Klets forditóval, mert ő eléggé benne van a témában és végül arra jutottam, hogy Autovoice lett...

Nagyon jó fejek vagytok, hogy ennyi tapasztalatot megosztotok..

Nagyon jó 5letnek tűnik egy ilyen androidos mini pc. Ezek alkalmasak arra hogy folyamatosan üzemeljenek és stabilan futassák az androidot illetve azon a taskert és az autovoice-ot?

A leírt architektúrák közül melyik lehet a legalkalmasabb egy célgépbe? Jelenleg azt tapasztalom néha galaxy s2-őn, hogy folyamatos figyelésnél, néha mintha elaludna.

- Ez a hiba egy csupaszabb, rootolt hw-en megszűnne?

- Lehet/kell egy ilyen TV-re köthető android okosságot rootolni?

- Mikrofon kérdésben szerintetek mi a jobb írány?

- Valamilyen aktív/erősítős jack vagy OTG mikrofon keresése,

- Olyan megoldás amivel több mikrofon egy időben csatlakoztatható a rendszerhez (vezetékesen vagy máshogy)

- Tudna arra bárki bármilyen megoldást (akár csak elméletben) hogy zenelejátszás közben is megértse/meghallja a parancsokat?

Rengeteget segítettek, amit köszönök..remélem sikerül összehozni valami megbízható stabil kis rendszert..

Új hozzászólás Aktív témák