Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
Új hozzászólás Aktív témák
-
RCH
tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Tök jó, hogy pont a kérdésedre nem válaszoltam.

Nem tudom, hogy a promixity bûvölés mûködik-e kikapcsolt képernyônél, mert mindig megy nálam a navigáció, ami ébren tartja a telót. Majd kiprábálom. Volt olyan beállításom, hogy autó módban a screen timeout 1 óra, de valamiért a visszaállítás nem ment megbízhatóan és nem vettem észre, hogy a teló folyamatosan világít.Viszont adtál egy ötletet: ha elindítom a hangjegyzetelést, arra az idôre majd némítom a telót (pontosabban halkítom, hogy azért halljam, ha van valami esemény), hogy ne kavarjon be a hangrögzítésbe.
Ezt még beledrótozom.Ezek után ki kell javítanom a szülinapi emlékeztetô projektet és akkor egyelôre kifogytam a Tasker ötletekbôl.
Az Autonotifcation új verzióját már nagyon várom, mert a mostani nem mindig lövi ki a felesleges értesítéseket, az új (beta) szemlátomást jobban paraméterezhetô.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xbox Series X|S
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- 100% Akku - Makulátlan új állapot 128 GB (Graphite) és 256 GB (Sierra Blue)
- Apple Macbook Pro 13" a1708 2017 (I5/8GB/256GB)
- Szuper Akciós Ajánlat! Eredeti gyári Asus Rog és Rog Phone gamer kiegészítők új állapotban!
- Samsung S22+ 256 GB eladó (fekete)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest