- iPhone topik
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz
Maxximus
üzenetére
Az a baj, hogy ha nem kapcsolod be a hívásvárakoztatást, akkor a telefon nem értesül róla, hogy keresnek. Ez nem a taskeren múlik, hanem Rajtad!
Aztán, ha már van várakoztatás, akkor lehet próbálkozni. Bár kérdéses, hogy ha blokkol, akkor tud-e különbséget tenni a folyamatban levő és a várakozó hívás között! Ilyet még nem csináltam.
Első ötletem, hogy ha hívás van folyamatban, akkor aktiválja a csörgés figyelő profilt. Majd ha az aktiválódik, akkor mentse a hívó nevét és blokkolja. Persze kérdés melyik hívót menti, ha az aktívat, akkor azon kívül mindenkit.
Mondom mindezt úgy, hogy nem próbáltam ilyet, így nem tudom miképp működik ez a taskerben ha egyáltalán van ilyen lehetőség.
De a logikáját én ilyennek képzelem.
Aztán majd kijavítanak, ha rosszul gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- HP Zbook Fury G8, I7-11850H,32 gb, 512 ssd, MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET, hibátlan állapot
- Creative Sound Blaster Z SB1500 PCI-E Hangkártya
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I W10 I Gari!
- iPhone 13 128Gb akku: 100%
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás / ÚJ AKKUMULÁTORRAL!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs