Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Masszív akkumulátorral várható a Magic8 Pro Air
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz
üzenetére
Igen-igen.. ősrégi, de én csak a Siyah-ról tudok ami normálisan megy MIUI alatt. Pl az Apolo kernel nem igazán vált be.. de lehet, hogy az zavart be, hogy nem csináltam előtte utána wipe-olást... meg a Siyah béta 5 előtt béta 4 volt.. ott se volt gond.. lehet, hogy akkor a Siyah béta 5-t is rosszul raktam fel.. pedig ott volt wipe-olás... nem tudom mi lehet a gond... próbálkozok még.. meg pl. a repülő üzemmódot se akarja kikapcsolni.. a bekapcsolás megy.. nem értem.. igaz ezt az előző kernelen ( béta 4-es Siyah-n) nem próbáltam.
A Siyah béta 4 és béta 5-ben az STweaks-ben nem lehet állítani se WIFI se BT wake up-t...
Amúgy már megy a profil, írtam is.. csak a bolondja nem veszi észre, hogy kapcsolódva van az ezközhöz és már fut is tovább a task ... aztán ma kipróbáltam.. most jó volt.. egszer jó, egyszer nem... WTF??
Lehet, hogy keresek egy másik ROM-t ami már KitKat alapú. Csak kellene valami MIUI launcher, mert már annyira megszoktam és megtetszett... ha lenne MIUI v6 nem is gondolkodnék mit raknék fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Animal Crossing: New Horizons
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Robotporszívók
- Motoros topic
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest