Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz
üzenetére
Igen-igen.. ősrégi, de én csak a Siyah-ról tudok ami normálisan megy MIUI alatt. Pl az Apolo kernel nem igazán vált be.. de lehet, hogy az zavart be, hogy nem csináltam előtte utána wipe-olást... meg a Siyah béta 5 előtt béta 4 volt.. ott se volt gond.. lehet, hogy akkor a Siyah béta 5-t is rosszul raktam fel.. pedig ott volt wipe-olás... nem tudom mi lehet a gond... próbálkozok még.. meg pl. a repülő üzemmódot se akarja kikapcsolni.. a bekapcsolás megy.. nem értem.. igaz ezt az előző kernelen ( béta 4-es Siyah-n) nem próbáltam.
A Siyah béta 4 és béta 5-ben az STweaks-ben nem lehet állítani se WIFI se BT wake up-t...
Amúgy már megy a profil, írtam is.. csak a bolondja nem veszi észre, hogy kapcsolódva van az ezközhöz és már fut is tovább a task ... aztán ma kipróbáltam.. most jó volt.. egszer jó, egyszer nem... WTF??
Lehet, hogy keresek egy másik ROM-t ami már KitKat alapú. Csak kellene valami MIUI launcher, mert már annyira megszoktam és megtetszett... ha lenne MIUI v6 nem is gondolkodnék mit raknék fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Futás, futópályák
- Házimozi haladó szinten
- Witcher topik
- Jövedelem
- E-book olvasók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- További aktív témák...
- ELADÓ - Apple iPhone 14 Pro - 128gb
- Kiváló Thrustmaster T248 kormány + Posta! PS5 PS4 PC
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17e 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Aorus RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3333MHz GP-ARS16G33
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- DAHUA 16GB DDR4 2666 és 3200 MHz laptop RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest