- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
Az írásjelekre látok esélyt, mert a Tasker -es Get Voice simán megértette az origo.hu -t és nyitotta utánna a böngészőben. Viszont a szmájli és a törlés szerintem már nagyon necces. Legfeljebb úgy tudom elképzelni, ha a taskban a %VOICE tartalmát átmented egy tömbbe, majd figyeled, hogy az utolsó parancs mi volt. Ha számára ismeretlen, akkor visszaugrik az elejére és várja a folytatást, ha "törlés", akkor megy a levesbe az egész / utolsó, ha "ennyi", akkor megy a szöveg oda, ahova szántad.
Mondom ezt úgy, hogy az Általad használt AutoVoice -t nem használom / ismerem.
(Ezt az egész beszélősdit nem is használtam eddig, csak Miattad próbáltam ki!)Szerk.:
Persze ha már vizsgálgatjuk, hogy milyen parancs hangzott el, akkor a "szmájli" -ra akár ki is cserélnetjük egy "
" -re! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- Új Dobozos Lenovo Thinkpad P14s G5 Workstation Laptop 14,5"-60% Ultra 7 165H 32/512 RTX 500 3K 120Hz
- Samsung Galaxy A20e, gyári dobozában, 32Gb, Dual sim, független, szép kijelző
- PC Architech NOVA Gamer PC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + 512GB // ÁFÁS számla // GARANCIA //
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
" -re!