Hirdetés
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
válasz
Teasüti
üzenetére
Ahogy ismerkedem a Tasker-al látom hogy lehet külső programokat, scripteket is irni hozzá és azt felhasználni. Programozó vagyok, úgyhogy utánanézek ennek a dolognak. Javascript-el is ki lehet olvasni az EXIF-et. Szerintem ha lövök egy automatikus beállításokkal egy képet és kiolvasom az Shutter Speed-et és az Aperture értékeket, akkor abból lehet következtetni hogy a fényképező automatikája milyen fényviszonyokat "tapasztalt". Utánajárok a témának.
Köszi a hozzászólásokat!Teasüti: ahogy írtam jelenleg egy célszoftvert használok a fényerő automatikus állítására. A neve Lux Lite. Van Pro változata is. Szóval ezzel tökéletesen működik az előlapi kamerával méri a fényt és korrektül állítgatja is. Tud periódikusan is mérni adott időközönként, de én úgy használom hogy akkor mérjen amikor bekapcsolom a képernyőt. Nagyon hasznos kis app, de a Tasker éppen azért tetszik, mert gyakorlatilag az ilyan hasznos kis utilityket lehet kiváltani vele. Óriási lehetőségeket nyújt ahogy egyre jobban belemerülök...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Eredeti játékok OFF topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Egér probléma
- Napelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 2 év garancia ajándék tok
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 512GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone Air 256GB sky blue égkék független Apple 1 év garancia
- szinte új Magic Keyboard 11 hüvelykes iPad Pro -hoz (M4 - M5) magyar fehér
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs