Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Android szakmai topik
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
Sztupidka
üzenetére
Egy picit módositottam az időjárás lekérést, mert ez csak a bp-i régiót kéri le. Egy másik profilban a locationhoz kötöttem a szokásos balatoni helyem egy 20km-es körzettel, ami egy változót 6-osra állit. (ez a balatoni régió), elhagyáskor pedig törli a változó értékét, a task futtatásakor ha a változó törölt, akkor az 1-es régióval kéri le az adatokat, egyébként pedig a változóval, igy automatikusan kapom a megfelelő időjárást.
(a többi nem érdekel, de fel lehetne venni további location profilokat Pécs, Győr, Miskolc, Szegedhez, csak én sosem járok arra )Teasüti zoom widget-jét szerettem volna használni, ami 1*2-cellás. Szerintem találtam egy kis bugot ebben az appban, mert én nem tudom rávenni, hogy legyen ilyen méretű widgetem. A beállitásoknál bejelölve az 1*2-est (alapértelmezésben nem volt ilyen), akkor szólt, hogy újra kell inditani a telefon, amit már többször is megtettem, de nem segitett.
Azóta nem szól soha sem a módositásoknál, az alapértelmezetten bejelölt widgeteket el tudom tüntetni a widgetek közül, de nem tudok kirakni új fajtát.Ha megtenné valaki, hogy leteszteli, hogy ez csak nálam hiba e, vagy csak nekem kellene még valamit frissiteni?? (Android 4.1.2, Samsung Note 2)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Végre kíméletesen fog bánni a CPU-val a Corsair méregdrága PC-je
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Android szakmai topik
- Wuthering Waves
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- 182 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest