Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Íme, a Samsung One UI 9.0
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumuss
aktív tag
válasz
üzenetére
Köszönöm a segítséget, nem haragszom
De mivel nem mindig ugyanarra a számra kell küldni az sms-t, így ez nem biztos hogy kivitelezhető. És most jöttem rá, hogy a mostani sem jó megoldás, mert elindítom az sms appot, aktiválódik a profil. Ez eddig rendben. De ahogy kilépek a Handcent Sms-ből, a profil már nem aktív, és így nem is jelez sajnos.Egyébként azt nem tudom ,hogy tudom beállítani amit Te írtál. Ennyire nem vagyok jó a Tasker programban. (figyelés,stb)
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De mivel nem mindig ugyanarra a számra kell küldni az sms-t, így ez nem biztos hogy kivitelezhető. És most jöttem rá, hogy a mostani sem jó megoldás, mert elindítom az sms appot, aktiválódik a profil. Ez eddig rendben. De ahogy kilépek a Handcent Sms-ből, a profil már nem aktív, és így nem is jelez sajnos.