- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zako
tag
válasz
Franz51 #20218 üzenetére
"Akkor várom amíg a 250-es csomag megszűnik akkor úgyis lépni kell."
Nem kell lépni, ha megfelel a jelenlegi csomag... Ha lejár a hűséged, akkor ugyanazon az áron megy tovább az előfizetésed, ugyanazon a sebességen, csatornakiosztással, stb. Én jelenleg is egy megszűnt kombi prémium csomagban vagyok (Kombi - Prémium 250M Tel), hűség nélkül. Bár pár száz forinttal lenne drágább a 300-as csomag, lehet, hogy váltok.
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
Franz51 #20220 üzenetére
Emlékszem, még annak idején itt a Tarrnál mikor megalakult mint szolgáltató 128kbps sebességgel kezdtem, mellette csak a frankó adsl betárcsázós csoda volt, na az karcsú volt, de hogy örültem annak is
Igazából attól függ ki mire használja az internetet, facebookra és nagyon általános dolgokra bőven elég és még sok is, komolyabb dolgokra természetesen szükség van a sávszélre
-
Leki78
tag
válasz
Franz51 #20210 üzenetére
Nekem is ilyen csomagom van annyi különbséggel, hogy a tv csomag Extra. Tavaly járt le a hűség és azóta nem írtam a hosszabbítást. Nekem is emelkedett a havidíj az emelésnek hála, de azóta is megvan a -400ft az eszámla miatt. Ez az új szerződésnél már nem lenne. Számomra nem éri meg a +7200 ft éves szinten azt az 50mbit sebességet.
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
Franz51 #20216 üzenetére
Nagyban függ a 2.4Ghz-nél, hogy mennyire is telített a csatorna. Pl társas/panel házakban ahol rengeteg wifi van, ott már eleve sokkal gyengébb a 2.4-es sáv, de mint tudjuk ugye ezt a sávot még rengeteg más eszköz is használhatja, távirányítók, okos eszközök és stb.. Nálam az ezres csomagnál is a routertől 2 méterre szabad rálátással is 110Mbps a maximum 2.4Ghz-en, míg az 5Ghz-en kimérem simán a 800-890Mbps-t is. Pedig falun lakom kertes házban, wifik sehol viszont sok eszközöm van ami a 2.4Ghz-es sávot "szemeteli" ezért sajnos csökken a sávszél is.
(Asus AX86S routerem van szintén bridge üzemmódban az arris modem)
A kérdésedre válaszolva, nem fog arányosan nőni a legnagyobb valószínűséggel a sebességed ha csomagot váltasz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HP notebook topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autóhifi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged