Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
valakky #19171 üzenetére
Gondolkozom benne alkalmanként. Csak itt a fórumon sem kapok egyértelmű válaszokat a kérdéseimre, hogy mennyit tud segíteni.
Illetve arra sem találok infót, hogy ahhoz feltétlen Adaptive QoS típust érdemes-e vagy a tradicionális QoS-sel szerelt Asus routerek is megfelelőek-e. Nagyon kevesen használnak QoS-t. -
cs.david94
tag
válasz
valakky #18286 üzenetére
Én most novemberben hosszabbítottam hűséget, el is vitték szerencsétlen Ciscot, akármennyire is ragaszkodtam érte, kaptam helyette egy Arrist, kétszer annyit fogyaszt, bridge módból már kétszer kirakta magát autómatán, de hát ez van ezt kell szeretni, ja és állítva kell használni, nem fektetve.... vissza is sírom.
Amúgy meanwell 15v-os tápegység, dugót meg keresel valamilyet, és polaritáshelyesen kötöd be. -
ftamas0201
Topikgazda
válasz
valakky #17921 üzenetére
Közvetlen modemre akarjátok dugni a laptopot? mert ha igen, akkor a modemet is újra kell indítani mivel a tarr rendszere rögzíti a rácsatlakoztatott eszköz MAC címét a rendszerben. Általában egy modem újraindítás az új rádugott eszköz után meg szokta csinálni a váltást, de manuálisan is tudják frissíteni ha betelefonálsz. Ha pedig a routerre dugnád akkor semmi különöset nem kell tenni. Bedugod a laposba a routerről hozott kábelt és mehet.
-
farkas-j
őstag
válasz
valakky #17098 üzenetére
Itt van a táblázat, ez alapján keress rá manuálisan a hiányzó frekvenciákra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest