-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deceiver25
csendes tag
Hát igen úgy tünik az nCore is a tarrnál hostol
Nah jó ez vicc volt de lassan az az érzésem nagyobb léptekkel akar haladni a tarr mint amire képes egyre több hiba.
De meg kell hagyni a technikai személyzet sincs a helyzet magaslatán, de javítsatok ki ha tévednék ez az én véleményem. -
emre33
addikt
-
emre33
addikt
És nekem tudod mi a legrosszabb a tarr-nál?
5.690.- Ft analógba kapok 56 csatornát!
Miért kell ezeket lekódolni? Miért kell + pénzt fizetném, hogy + eszközzel nézhessem?
Már elég sok mpeg4-es dvb-c tuner-s LCD kapható.
Mennyivel kényelmesebb egy távirányítót használni.Extra sávra (450Mhz felfelé) felrakni az összes analóg csatornát kódolatlanul!
Így csak az férhet hozzá, aki kifizette! Illegális vétel lehetetlen. + védelem? Minek is?Analóg digitális átállásnál tartunk, javasolnám ezen kérdés felterjesztését a tarr vezetőség felé.
Földi digitális átállásnál vagyunk, földön jön digitális minőségbe jópár adás, digitális műhold egyre olcsóbb....
Analóg hagyát/zavarjelet el kell felejteni, vagy legalább segíteni az átállást. -
emre33
addikt
Szerződési feltételek 59. oldala 11.01 lép hatályba.
NET 20M*
Garantált sávszélesség: 10240/2048 kbps
Maximális sávszélesség: 20480/4096 kbps
Havi előfizetési díj: 25000 Ft + ÁFANET 25M*
Garantált sávszélesség: 12800/1536 kbps
Maximális sávszélesség: 25600/5120 kbps
Havi előfizetési díj: 30000 Ft + ÁFA*Csak egyedi felmérés alapján telepíthető, amennyiben a felmérés eredményeképpen műszakilag van rá lehetőség!
-
emre33
addikt
Paks és Bonyhádra jön be a két 2x2 vonal (máshonnan is jön)
Onnan szépen átmegy Szekszárdra.ugyan azon a vonalon, ahol a tarré felmegy pestre, másnak volt net kapcsolata. Akkor szerinted ki a hibás?
Nem Szekszárdi példát kell felhozni. (Aki szerintem tarrtól bérel, persze majd mástól, szoljatok ha a t-online nem lesz közvetlen optikai kapcsolata Szekszárdal)
De azért hogy ne feledje senki:
25/5MB net 30.000Ft/hó
Garantált sebességet le se írom, mert ország szégyene. -
Tutu7030
veterán
Tuti,hogy tolna.net-es smtp van beállítva?
közvetlen smtp tiltás -
dízelracer
őstag
Na hallod hétvégére hazajöttem. 9körül felkelek benyomom a gépet és (már megint) nincs net. Röhögtem egyet és visszabújtam az ágyba. Szarr kft.
Örülök, hogy már nem szorulok rá a szolgáltatásaikra. Szánalmas az egész cég ahogy van. A kábeltévé rendszeresen szar, net meg nincs, de azért a csekkek jönnek...
A közelmúltban megesett, hogy az 1 megás net napokig a fél megát sem hozta most meg ez van, 1megás (régi) Szarrtoló:
Szerintem ezek azt sem tudják mit csinálnak, de tényleg.
-
emre33
addikt
Bix-be minden szolgáltatónak van saját eszköze. Ez az ő felelösségük.
TARR ezt kiadta alvállalkozónak.Itt van a gond: Külső cég nem ért hozzá, nem tudja pár pec alatt elhárítani. De nincs backup rendszer, ami a meglévő rendszertől full független..
Majd ha az UPC-nél lesz hasonló egész napos, egész országot lefedő leállás, akkor szóljatok...
Vasárnap van, örülhetünk ha hétfőre jó lesz.
-
emre33
addikt
Igen, megint nincs digitális tv!
Digitális TV-n ami most bejön az müholdról jön!Nem értem Szekszérdon miért nem lehet összekapcsolni a t-online rendszerével.
Vicc hogy több 10.000 embert egy darab bix kapcsolaton keresztül láták el nettel.
Minden normális szolgáltatónak van backup vonala (routere)
Tarr-nak nincs, minek az. Mindha nem lenne pénzünk rá.
Egyszerüen nem értenek hozzá.
Én is kezdem elveszteni a türelmemet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest