- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dízelracer
őstag
Hát pedig nálam semmit nem emeltek. Hajszálra ugyanaz a sebességem mint 2008-ban a bekötéskor. Csak sima internet előfizetésem van a Tarr-nál kábel tv és telefon nélkül ha ez számít valamit. Anno 1024/128-as starrtolóra szerződtem ami azóta sem lett semmivel gyorsabb:
Azért az tényleg eléggé fura, hogy állítólag mindenkinek emeltek nekem meg nem. Megvan a véleményem.
-
dízelracer
őstag
Akkor csak engem szartak le? Vagy a vidéki parasztnak nem jár semmi csak lassú net kurva drágán? Esetleg pofára megy a dolog vagy mi? Az egy dolog, hogy kvázi 1éve folyamatosan gondok vannak a nettel ehhez mérten még drága is de az, hogy ilyen kivételezést megtegyen egy szolgáltató az mindennek a teteje. Szerintem erre még sehol nem volt példa csak a tarr nál. Rá fogok kérdezni telefonon, hogyan lehet ez. Ejj de korrekt kis cég ez a Tarr kft ...
-
dízelracer
őstag
"a szokásos év végi sávszélesség emelést követő pár hétben szoktak gondok lenni."
Te miről beszélsz? Milyen szokásos évi sávszél emelés? 2,5 éve vagyok az előfizetőjük de nekem ezalatt az idő alatt kurvára nem emeltek semmit rajta.
A többiektől kérdezem: emeltek-e innen valakinek sávszélt valaha is csak úgy ingyen grátisz?
-
-KP-
addikt
ugyanez a helyzet nálamis. mondjuk én még nem kötöttem újra szerződést, de Kombi K5-be vagyok már jórégóta. 9-10mega jön, cserébe a korábbi 700kbps helyett 400-500
ja és a pingjeim durván kétszeresre emelkedtek.
egyszer legyen optinet bonyhádon (nemérdekel kivárom) úgy húzok el ettől a köcsög tarr-tól hogy csak na.
holnap megkötöm erre az évre is a szerződést. kár hogy az ügyfélszolgálatos csajok csinik és jófejek, mer így nincs szivem leordítani őket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged