- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
noroutehost
csendes tag
------"Aki igazán akarja és fontos neki (pénze múlik rajta), az megoldja, hogy legyen net minden esetben. Szerintem minden más mellébeszélés és másra mutogatás."
Hoppácska:
2011-et írunk, a mai világban nem hiszem, hogy az adattovábbítás nem megoldható szünetmentesen.Pl.: Mi lenne, ha az autód szervója beadná az unalmast egy kanyar előtt?
A közháló már 2 éve működik ADSL vonalon mindenféle rebut meg nokonekt nélkül. Ha Te úgy látod, hogy a jövődben jó lesz hibásan is az internetnet kapcsolat, akkor csak gratulálok.
De így nem lehet jövőt építeni. Magyarországon 2 jövő van: a pénzlenyúlás és az elismertség.
Az illetékeseknek igenis be kell fektetni bővítés címszóval és nem bmw X luxusbuszsluszkulccsal mászkálni.
"Mi lenne, ha például nem boltoznál, hanem tőzsdéznél és egyszer csak újraindulna a modemed." -
PH 5.5
aktív tag
Kicsi cégnél nem volna túl kifizetődő az üzleti előfizetés.
No meg itt van a szerződésben szereplő garantált sávszélesség, ami ugyan nem túl nagy, de ha ilyen esetekben legalább az megvolna, akkor nem lehetetlenülne el órákra, olykor napokra a tevékenységünk.
Tehát, ha a garantált egyáltalán nem garantált, minden okunk megvan a panaszkodásra, mivel ez szerződésszegés. -
dízelracer
őstag
Röhej, mint valami diktatúrában. Remélem a srácok lázasan dolgoznak a hiba elhárításán mert ha nem bemegyek, otthagyom a modemet, szerződést bontok és ez újabb fizető ügyféllel kevesebb lesz. Ha ezt továbbra is így folytatják belátható időn belül elfogyunk...
Most megint az van meglőve aki aláírt xy év hűséget. Szopacs.
szerk: illetve ha nem az ő saruk akkor legalább kiírhatnák a weboldalukon, hogy ne őket szidjuk ha rajtuk kívülálló okok miatt van fennakadás.
-
Pupako
csendes tag
Béreltem én is seed szervert 10tb töbletem van azon az oldalon nem lenne muszály vissza seedelnem csak én is szoktam feltöltö lenni bizonyos fájlokat amit kérnek és az lassu sajnos nagyon...a letöltés jó kivagyok vele békülve,volt 10 és 5 netem is pár hónapja még az volt.
Volt a tarrnál olyan dolog amiért írtam emailt is nekik ,mert nem tartottam reálisnak amiket művelnek..voltak a k1-5 csomagok ezek teljesen jók voltak nem kellett hüségnyilatkozat ahoz hogy elöfizess,igy nekem speciel januártól -áprilisig nem kellene k5 csomag ha nem elég a max 5m költségcsökkentésböl,viszont a többi hónapokban megy a letöltés 1000-el a pénz sem számit annyira ilyenkor,de mióta variálltak a duo meg a trio csomagokat behozták csak hüségnyilatkozattal köthető meg ráadásul telefonon is életbe lép a az aláírás,ezt érdekesnek tartottam mikor vissza akartam mondani a szolgáltatást.
Amikor szerettem volna a legnagyobb csomagot az meg nincsen benne akcióban,külön kell megrendelni ami nagyon nem olcsó,mert igy külön-külön kell minden egyes szolgáltatást megrendelnem ami 15 körül van havonta...ez is rosszul van megcsinálva...meg hogy az uj előfizetőknek adunk 3 hónap 50% engedményt?Nekem vagy neked aki már valószinü 6-8 éve ügyfél nem jár semmi -
Pupako
csendes tag
ok,csak nem mindegy hogy mit kapok mennyiért...sokat töltök fel torrentezek,nem megy úgy a gépem hogy ne töltsek le vagy fel teljes sávszéllel csak hát ugye 7 óra alatt töltök fel 7gb-ot,más aki szed tölem ugyan az idő alatt3x annyit rak vissza ez a nem mindegy...jah és az fizet 4e havonta a netért..ezzel nem vagyok kibékülve...vidéki vagyok nem nagyobb városi akkor elégedjek már meg az 5m....az igen karcsu számomra,mert ugye hiába lett szélessávú internet,régen megelégedtünk a 700mb-os filmel ami lejött pár óra alatt,de most HD-ben nézzük a filmeket ha egy mód van rá az pedig jóval nagyobb méretü,ugyan annyit kell várjak a filmre mint anno.Mindekinek más az igénye nekem kevés,feltöltésbe pláne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest