- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheReMiXeR
senior tag
Nem azért mert én is ''inteles'' vagyok, de érdekes, hogy nincs egyforma proci (mint tudjuk).
3,0gigás preszkott 48-50fok gyári hűtővel ázusz lapban... abitban 44-46fok
3,2gigás preszkott 40-42fok gyári hűtővel abit lapban... ázuszban 48-52fok
2,4core2duo 30-32fok passzív hűtéssel ázusz lapban...
Ezzel csak azt akartam szemléltetni, hogy az elvakult srácnak lehet, hogy épp keveset mutatnak a hőmérsékletet mutató szoftverek. Ez alapján mondott véleményt.
Ájemdében is vannak szórások rendesen. Ráadásul a biosz is mindig mást mutat mint a windóz alatt futó figyelők. Kövezzetek meg ha nem igy van... -
Sándor -P20-
senior tag
Pont erről van szó..
Ha ért hozzá a csaj, ha lehet vele normálosan beszélgetni, neadj isten még segíteni is tud, mivel tuti több dologgal találkozik mint én, az biztos hogy én ott visszajátó vendég lennék még akkor is, ha valamivel drágábbak mint a konkurencia... (én már csak ilyen balek vagyok.)
[Szerkesztve] -
Sándor -P20-
senior tag
''Egyebkent vonzotta is oda az embereket.''
Nos ennek megvan a tökéletes ellenpéldája.
Dunántúli kisváros. PC-s korszak kezdetén két cég indult közel azonos esélyekkel.
Az egyikben csini néni, (eleinte vonzotta a vevőket) de setét mint az uránbánya. Egyszerűen azt sem volt képes eladni ami a polcon volt... Amikor mondtan neki, hogy -dehát ott van a polcon! - Na akkor nagykegyesen kiszolgált. Ha valóban kellett valami, szóltam neki, hogy hívja ki a tulajt. Egy idő után, ha odamentem, nem is álltam szóba vele, hanem mindjárt mondtam, hogy vívja a tulajt. Szal elegem lett az egészből, és egy idő után már oda sem toltam a képem, mert totál felesleges.
A másik cég azóta asszem a harmadik helyre költözött mert mindet kinőtte. Értelmes, normális népek, és segítenek ha kell....
Másik bolt maradt ahol volt, néni még mindíg vigyorog, de vevőt nagyon régen láttam náluk. De valamiből megélnek, és a néni is tudhat valamit, mert még mindíg ott van....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konteó topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple TV+
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Banggood
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest