- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheReMiXeR
senior tag
Nem azért mert én is ''inteles'' vagyok, de érdekes, hogy nincs egyforma proci (mint tudjuk).
3,0gigás preszkott 48-50fok gyári hűtővel ázusz lapban... abitban 44-46fok
3,2gigás preszkott 40-42fok gyári hűtővel abit lapban... ázuszban 48-52fok
2,4core2duo 30-32fok passzív hűtéssel ázusz lapban...
Ezzel csak azt akartam szemléltetni, hogy az elvakult srácnak lehet, hogy épp keveset mutatnak a hőmérsékletet mutató szoftverek. Ez alapján mondott véleményt.
Ájemdében is vannak szórások rendesen. Ráadásul a biosz is mindig mást mutat mint a windóz alatt futó figyelők. Kövezzetek meg ha nem igy van... -
Sándor -P20-
senior tag
Pont erről van szó..
Ha ért hozzá a csaj, ha lehet vele normálosan beszélgetni, neadj isten még segíteni is tud, mivel tuti több dologgal találkozik mint én, az biztos hogy én ott visszajátó vendég lennék még akkor is, ha valamivel drágábbak mint a konkurencia... (én már csak ilyen balek vagyok.)
[Szerkesztve] -
Sándor -P20-
senior tag
''Egyebkent vonzotta is oda az embereket.''
Nos ennek megvan a tökéletes ellenpéldája.
Dunántúli kisváros. PC-s korszak kezdetén két cég indult közel azonos esélyekkel.
Az egyikben csini néni, (eleinte vonzotta a vevőket) de setét mint az uránbánya. Egyszerűen azt sem volt képes eladni ami a polcon volt... Amikor mondtan neki, hogy -dehát ott van a polcon! - Na akkor nagykegyesen kiszolgált. Ha valóban kellett valami, szóltam neki, hogy hívja ki a tulajt. Egy idő után, ha odamentem, nem is álltam szóba vele, hanem mindjárt mondtam, hogy vívja a tulajt. Szal elegem lett az egészből, és egy idő után már oda sem toltam a képem, mert totál felesleges.
A másik cég azóta asszem a harmadik helyre költözött mert mindet kinőtte. Értelmes, normális népek, és segítenek ha kell....
Másik bolt maradt ahol volt, néni még mindíg vigyorog, de vevőt nagyon régen láttam náluk. De valamiből megélnek, és a néni is tudhat valamit, mert még mindíg ott van....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Zephyrus G14 GA403UV 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó vadonatúj, Sovol SV06 Plus 3D nyomtató
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest