Hirdetés
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Képek és Geekbench eredmény a Red Magic 11 Airről
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Magisk
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
válasz
eziskamu
üzenetére
Ez mondjuk igaz, de nálam nem olyan régen kipróbáltuk haverokkal, hogy egy sima antennával megosztottuk a netemet és gond nélkül ment az emeleten is, igy nem hiszem, hogy egy rendes routerrel nem menne ez. Amugy meg már olyat is láttam, hogy a noti olyan indokkal jött vissza szervízre, hogy 10 percenként leáll ha netezik rajta.Nah ez engem érdekelne, hogy sikerült ezt összehozni.
-
Jégkokó
veterán
válasz
eziskamu
üzenetére
Már nem először láttam ilyet, de ugyan ezzel az indokkal jött vissza több webkamera is, hogy nem lehet telepíteni. Jah meg volt egy 30 ezres wifi router ami azért jött vissza mert hogy csak 10 méterig viszi el a jelet , amit én kizártnak tartok. Meg egy másik wifi router állítólag eldobta a kapcsolatot bizonyos idő után.
-
Jégkokó
veterán
Többször láttam már javításra visszahozott terméken pl wifi adapteren ráírva, hogy nem ismeri fel a gép.De azt nem értem, ezt hogy a fenébe sikerült összehozni?De azt se igazán értem mikor egy játékot azzal az ürüggyel hoznak vissza hogy nem lehet telepíteni mert ki ír valamit.
-
Jégkokó
veterán
Csak azt nem értem, hogy ki adna egy ilyen selejt p4 irodai gépért 40-50 ezret ami sok esetben még csak nem is bővíthető mert nem fér bele egy normális videókártya vagy mert hely sincsen rá.
-
Jégkokó
veterán
Szerintetek van piaca a szutyok leselejtezett külföldről behozott számítógépek árusításának?
-
Jégkokó
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Létezett olyan, hogy intel pentium 20mhz?
Mert nekem 100mhz meg 166 os volt , igaz azon csak ME-ot futtatam, de kegyetlen lassú volt rajta -
Jégkokó
veterán
A héten volt szerencsém régi P2 gépeket szétszedni ,amik mind mentek megsemmítisére, de felmerült bennem a kérdés ezeket nem lenne egyszerübb a rászoruló iskoláknak és embereknek adni?Mert azért egy 200-300 mhz es gép annyira nem rossz, elfut rajta a windows 98 meg egy csomó régebbi játék is.
-
Jégkokó
veterán
Én a mult héten 880 Ft ért vettem 2 darab utángyártott patront, és semmi különbséget nem tapasztaltam az eredetivel szemben.Igy meg nem fogok 6 ezret kidobni egy eredetire
-
Jégkokó
veterán
Hamár itt olyan sok számtech boltos van, akkor megkérdezném, hogy a fenébe van az hogy sok helyen bizonyos proci 20 ezer másik helyen meg 40?Mert erre nem igazán tudok rájönni.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Battlefield 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CSS topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Energiaital topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mert nekem 100mhz meg 166 os volt , igaz azon csak ME-ot futtatam, de kegyetlen lassú volt rajta