Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
válasz
eziskamu #9753 üzenetére
Ez mondjuk igaz, de nálam nem olyan régen kipróbáltuk haverokkal, hogy egy sima antennával megosztottuk a netemet és gond nélkül ment az emeleten is, igy nem hiszem, hogy egy rendes routerrel nem menne ez. Amugy meg már olyat is láttam, hogy a noti olyan indokkal jött vissza szervízre, hogy 10 percenként leáll ha netezik rajta.Nah ez engem érdekelne, hogy sikerült ezt összehozni.
-
Jégkokó
veterán
válasz
eziskamu #9750 üzenetére
Már nem először láttam ilyet, de ugyan ezzel az indokkal jött vissza több webkamera is, hogy nem lehet telepíteni. Jah meg volt egy 30 ezres wifi router ami azért jött vissza mert hogy csak 10 méterig viszi el a jelet , amit én kizártnak tartok. Meg egy másik wifi router állítólag eldobta a kapcsolatot bizonyos idő után.
-
Jégkokó
veterán
Többször láttam már javításra visszahozott terméken pl wifi adapteren ráírva, hogy nem ismeri fel a gép.De azt nem értem, ezt hogy a fenébe sikerült összehozni?De azt se igazán értem mikor egy játékot azzal az ürüggyel hoznak vissza hogy nem lehet telepíteni mert ki ír valamit.
-
Jégkokó
veterán
Csak azt nem értem, hogy ki adna egy ilyen selejt p4 irodai gépért 40-50 ezret ami sok esetben még csak nem is bővíthető mert nem fér bele egy normális videókártya vagy mert hely sincsen rá.
-
Jégkokó
veterán
Szerintetek van piaca a szutyok leselejtezett külföldről behozott számítógépek árusításának?
-
Jégkokó
veterán
válasz
parandroid #2491 üzenetére
Létezett olyan, hogy intel pentium 20mhz?
Mert nekem 100mhz meg 166 os volt , igaz azon csak ME-ot futtatam, de kegyetlen lassú volt rajta
-
Jégkokó
veterán
A héten volt szerencsém régi P2 gépeket szétszedni ,amik mind mentek megsemmítisére, de felmerült bennem a kérdés ezeket nem lenne egyszerübb a rászoruló iskoláknak és embereknek adni?Mert azért egy 200-300 mhz es gép annyira nem rossz, elfut rajta a windows 98 meg egy csomó régebbi játék is.
-
Jégkokó
veterán
Én a mult héten 880 Ft ért vettem 2 darab utángyártott patront, és semmi különbséget nem tapasztaltam az eredetivel szemben.Igy meg nem fogok 6 ezret kidobni egy eredetire
-
Jégkokó
veterán
Hamár itt olyan sok számtech boltos van, akkor megkérdezném, hogy a fenébe van az hogy sok helyen bizonyos proci 20 ezer másik helyen meg 40?Mert erre nem igazán tudok rájönni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAM topik
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Asztrofotózás
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Sony Alpha 7 (2300 expo) + 28-70mm f/3.5-5.6 + Takumar 55mm f1.8 M42 + M42-NEX adapter
- HP Compaq 8200 Elite asztali számítógép PC i5 / 8GB ram / 120GB SSD + 500GB HDD
- PS5 Original Disc Driveval
- FELTURBÓZOTT Dell Vostro 1015 (2,67GHz, 6GB RAM, 250GB SSD, gyors wifi) 2 órás akku, töltő, gari
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest