- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hequila
őstag
válasz
TheReMiXeR #4033 üzenetére
Csökkentett módban sem megy? Nekem inkább hardvernek tűnik...
-
Djuree
félisten
válasz
TheReMiXeR #4028 üzenetére
simán
még jó hogy nem nekem kéne a megbízó elé állnom -
tbs
addikt
válasz
TheReMiXeR #4028 üzenetére
Na mivan! Nyúl vagy..?
-
Djuree
félisten
válasz
TheReMiXeR #4026 üzenetére
nem kell pöcsölni...partíció törlés és volt vírus nincs vírus
egyszer éjszaka vártam a buszra és egy hajléktalan odajött hozzám hogy adjak már neki kis pénzt, mondom nem tudok sajnos.
erre megkérdezi hova megyek, eldumálgattunk, rendes palinak látszott (persze nem kívűlről).
azt mondta hogy Dubai-ban élt és milliomos volt csak a haverja beszopatta és odalett mindene.
ez már kicsit sok volt nekem is, otthagytam a fenébe
[Szerkesztve] -
as_Rock
őstag
válasz
TheReMiXeR #3999 üzenetére
Nincs kizárva, hogy valaha egyetemi tanár volt, sok ilyen életképtelen mókus elvegetált/alkoholizált annó és voltak köztük nagy koponyák is, akik nem tudták magukat eladni
-
1010
őstag
válasz
TheReMiXeR #3999 üzenetére
sztem az iet hagyd a fenébe
ne is szolgáld ki.
hozzám is bejött egy...olyan büdös volt
csak azért nem hánytam mert nem reggelilztem még
legközelebb elbujok hátul mikor jön egy ien
nem szertnék tbc-s vagy tetves lenni
asszem mindeki megérti
[Szerkesztve] -
ML320
senior tag
válasz
TheReMiXeR #3902 üzenetére
És mi lenne, ha valamilyen alkatrész beszámítását kérnék? Az összes emberke padlót fog mostanában, mikor megtudják, mennyit ér a tavaly vásárolt ''csúcskonfigjuk''!
Egyrészt ugyebár lezúgtak az árak, másrészt meg elmentek a teljesítmények. Józsika otthon kigondolja, hogy milyen jó lenne egy csere még a tanév kezdete előtt, mert akkor az összes span irígykedne. A 300k-ért vett konfig megpróbáljuk beszámítatni 200k-ért, annyit biztos ér, majd veszünk egy újat!
Be is jön, és koppan. Egyrészt nem veszünk be használt cuccot.
- Mé???
- Mert akkor az új gépek ''új''-sága is megkérdőjelezhető lenne, másrészt nem tudunk annyit adni érte, amiért megérné itthagyni.
- Mé? 200-at tökéletesen megér a gépem.
- Szerintem meg ha 100-at kapsz érte, már örülhetsz...
Erre a megjegyzésre feldúltan elrobog a kis drága...
Másik:
- USB memóriát kérnék
- Pen drive-ot?
- Igen.
Megmutatom, nézegeti, de neki olyan kell, ami a RAMot bővítené. Hát az nem lesz...
A sok őrült meg szinte mind notivásárló volt. Nem tudom, máshol milyen a helyzet, de ezen a héten már a nyolcadik notit adjuk el. Közeleg a tanévkezdés... -
net84
őstag
válasz
TheReMiXeR #3902 üzenetére
szvsz ezek most szöktek meg valahonnan...
Kora délutáni fickó bejön, hogy ő jött egy mp3 játékosért, amit garanciális javításra adott le.
Ezt csak onnan tudtuk meg, amikor a kolléga utánnadübörgött, mert már a szervíz iránynába vette az utat, igaz az nem tűnt fel nek, hogy közben keresztül kell vágnia a ''raktáron''.
A lényeg, hogy tényleg megjött javítva a lejátszó. Mondom is neki:
- a lejátszó javították, a kollégák letesztelték, működik.
(USB + csatlakozók javítása rajt virít a munkalapon, gyáriszám ugyanaz...)
- szerintem meg cserélték!
- hááát a munkalapon javítás van írva, de megnézzük a gyáriszámot és kiderül.
- biztosan cserélték
- a gyáriszáma ugyanaz, mint a munkalapon, a doboza is a régi, ez bizony a régi és javítva lett.
- akkor nézzük meg, hogy bent van-e az elem és működik-e
bekapcsoltam működött...
- dugja be a fülhallgatót, szól is?
- zene nincs rajt...
- dehogynem, amikor behoztam volt rajt, pont az volt a baj, hogy nem lehetett letörölni...
(munkalapon hibafelvétel: nem kommunikál a PC-vel)
- valószínüleg a szervízben a javítás során törölték le...a teszt során.
- ha rossz lesz ugyis visszahozom.
- jó!
- viszlát...
Tegnap egy csávóval fél órát (ha nem többet) beszélgettem, onnan indult ki a sztori, hogy vegyen-e a mostani gépébe +1GB Ram-ot vagy majd ugyis vesz másik gépet max. fél év múlva, és abba vesz inkább egyböl 2 GB-ot. Aztán következett az új gép árának kikalkulálása. Remekül kerekített, mert ha 25k-t mondtam neki egy alkatrészre, akkor 20k-ra kerekítette. A végén úgy döntöttem, hogy én adom össze neki. Aztán jött az SLI, a DDR2 és még sok jó dolog, amiről elmondta, hogy miért is kell neki az ami - mert a haverjának is az van vagy mert a neten olvasta....és ezzel traktált 30 percen keresztül. Szerencse, hoy kialvatlan voltam, ezért sok minden nem maradt meg bennem.
-
törölt tag
válasz
TheReMiXeR #141 üzenetére
komoly topic!
Én ugyan nem eladó vok...
egy érdekes eset: Megyek a ''bótba'' és ugye nekem kéne 5db DVD és mondom neki kéne kéne 5db DVD lehetőleg slim tokos és mondja: nincs dvd-nk! Én meg már majdnem sírtam a röhögéstől, hogy nincs dvd de, ott van mögötte vagy 300db slim tokos dvd...
Másik:
szerettem volna venni egy Genius egeret (lehetőleg feketét mert megy a billhez... hülyeség?) és két hétig vártam rá (fölösleg lett volna ennyit várni... de ha már megrendeltem akkor megveszem...) na de, a legjobb, hogy megyek be és ott volt... de előtte 3x letárgyaltuk, hogy csörögjön ha megjön az egér... és azt mondta, hogy 1 hete ott van az egér... Kicsit morcos voltam(lusta voltam bemászni előbb...)
Nem off csak úgy... megkérdezhetem, hogy ''hol is vagytok''?röviden: hol a boltotok? Ha nem gond...
-
Shadows
senior tag
válasz
TheReMiXeR #3704 üzenetére
ha majd a 2. topic nyílik örülhetünk
-
föccer
nagyúr
válasz
TheReMiXeR #3700 üzenetére
Ez most az eznapi bevételed lenne?
-
bobsys
veterán
válasz
TheReMiXeR #3688 üzenetére
működik is mint állat a pda-ban
legközelebb majd kérek még egy kis pisztáciát is -
bobsys
veterán
válasz
TheReMiXeR #3686 üzenetére
amellik a kártyát vette, a napszemüveges
és te? a csomagolós vagy az eladós? -
bobsys
veterán
válasz
TheReMiXeR #3664 üzenetére
hali
esetleg véletlen Gödöllőn nem egy pék mellet van a boltotok? Ahova ma 10környékén bement két user és egy 1gb-s sd kártyáért az egyik meg szidta nagyon a gagyi cédéket? -
Szten Márs
nagyúr
válasz
TheReMiXeR #3646 üzenetére
Az ipodokhoz még zoknit is lehet kapni, ti meg még egy finom plüss tartót sem akartok szegény vevőnek adni?
[link] -
adik
őstag
válasz
-MP3-as lejátszóhoz van finom plüss tartótok?
Nekünk van!
Borzalmasan néz ki, azt hiszem 500 hufba kerül, fekete, vagy vehér hosszú szőr borítja kívűlről, belűlről meg rózsaszín. A klasszikus frissen csempézett fürdőszobához rózsaszín fúga esete
Mai:
sikeresen megnyertem a feladatot, hogy intézzek hitelt. (Óóó, anyám! szopás van!) Szóval jön a felhasználó és elkezd nekem puffogni, hogy miért kérek én el tőle ennyi papírt. Meg miért kérdezek annyi mindent. Mi köze egy hitelnek ahhoz, hogy neki mi a legmagasabb iskolai végzettsége. (főiskola) Legközelebbi ilyen bunkónak nem fogom elkérni az íratait, ha nem adja meg, akkor simán default értéken hagyom és elküldöm a bankba, majd vissza fogják dobni, hogy elutasítva, aztán 3 hónapig nem kap hitelt. Nem magamnak kérem el az adatait, hanem a banknak! -
Chaser
legenda
válasz
TheReMiXeR #3651 üzenetére
Raminél nincs, ex lesz a nyerő ha minden igaz..thx az infókat mindenkinek
-
Dzoli
tag
válasz
TheReMiXeR #3651 üzenetére
Nincs készleten. Van viszont az e*p*r*-nél.
-
1010
őstag
válasz
na most szegényt miért kellet bántani
abból indult ki hogy az ipod osok seg*** ki
akkor az ővéhez is tuti van 36 színben macikás tok
[Szerkesztve] -
Gabeee
tag
válasz
TheReMiXeR #3627 üzenetére
Csak szeretném jelezni, hogy én is lelkes olvasótok vagyok! Kb. két hónapja fedeztem fel a topikot, sokáig tartott, míg végigolvastam, azóta napi szinten követem az eseményeket! Nagyon jó, de tényleg! Ámbár itt vevőnek számítok, de egy bizonyos szempontból én is a pult másik oldalán állok. Napi 8 órában foglalkozom ügyfelekkel, hát nem egyszerű, de ezt Ti is tudjátok. A vevő az mindenhol vevő, az esetek pedig tipikusak. Folytassátok tovább, hogy legyen mit olvasnom a későbbiekben is!!!
-
erdey_a
addikt
válasz
TheReMiXeR #3622 üzenetére
No, addig addig amíg a végén kiderült, hogy emberünk kente-vágta a dolgot, majdnem hogy kellemetlenül éreztem magam...
utálom a tudálékoskodó eladókat -
Djuree
félisten
válasz
TheReMiXeR #3595 üzenetére
nagy az isten állatkertje
-
net84
őstag
válasz
TheReMiXeR #3583 üzenetére
egy két kombájn be-be esik, de semmi igazán kiakasztó nem történik... arra meg lusta vagyok, hogy leirogassak olyanokat, hogy bejön, felhangosítja a rádiót, mert tetszik neki a zene - és még dudorászik és rázza is magát hozzá
hogy az ilyet hogyan megtörölném a billentyűzettel...
Dehát a kolléga ügyfele
[Szerkesztve] -
ML320
senior tag
válasz
TheReMiXeR #3583 üzenetére
Itt a fórumon, vagy a boltban?
-
Shadows
senior tag
válasz
TheReMiXeR #3478 üzenetére
nekem is volt olyan fasziról lerít hogy se pénze se kutyája se semmi vett 200k-s gépet és azt mondta ha 2 órán belül kész lesz visz egy ugyanolyat !!!kész lett elvitte
-
Jester01
veterán
válasz
TheReMiXeR #3462 üzenetére
Nem mindegy, mert nem mindenki cseréli félévente a gépét. Nekem pl. a tévékártyám meg a hangkártyám lassan 10 éves lesz, de alaplap, proc, ram is túl van már a három éven. Amellett bizalomgerjesztő ha valaki mer 5 vagy több év garit is adni.
Tudom, nem vagyok boltos, kuss a nevem -
ML320
senior tag
válasz
TheReMiXeR #3462 üzenetére
Az előbb értelmiségi család volt bent. Nem vagyok előítéletes, de amikor az anyuka, a pici fia (16 év) és picikébb lánya (kb 12 év) bejön, de lerí róluk, hogy a trió összesített IQ-ja nem éri el átlagot...
- Vincseszter!
- Van olyan. Milyen kellene?
- Hát milyen van? felháborodott hangnem természetesen
- IDE vagy S-ATA csatolófelületű kellene? Hehe, most megfogtalak!!!
- őőőőőőőőőőőőőőőőőő..... IDE
- 40, 80, 160, 200, 250GB van
- Hát... Még meggondoljuk.
A meggondolás 10 percig tartott, de visszajöttek:
- Hol van a garancia?
- A gyártó szakszervizében, aminek a központja Budapest. A nálunk vásárolt eszközöket természetesen díjmentesen hozzuk-visszük..
- Aha, és ha megszűnik a cég?
-Nem tervezzük pár éven belül a cég felszámolását.
- De akkor sem megy olyan jól, nem?
- Hát asszonyom, ha bizalomgerjesztőbb egy sikátorban helységet bérlő üzlet, mint egy saját épülettel rendelkező, akkor vegye meg ott nyugodtan! Azt a büdös... Az ilyen ügyfél nyugodtan elmehet, inkább menjen is evégett rosszul a bolt!
Hang fennakad, lehelett megszegik. De vettek egy 160GB-os HDD-t. Már várom a telefont, hogy csak 137GB... -
Ygg
senior tag
válasz
TheReMiXeR #3450 üzenetére
Network.
Ott lehet csak igazán.
Szerintem mindenki kerülje el, ha csak nem megszállott.
Háló nélkül semmi sincs, mégsem becsülik.
(Mondom én - CCNA vagyok, CCNP-re készülök.) -
net84
őstag
válasz
TheReMiXeR #3382 üzenetére
több biztonsági őrös ''afférom'' volt már, volt ahova be sem mentem, mert az őr úr ragaszkodott, hogy a táskámat tegyem be a megürzőbe. Igaz azt már nem merte bevállalni, hogy ha eltűnik a táskám, akkor kifizeti nekem a majd 400k-s notit és sallangokat...
ON is egy kicsi:
délelött bejön két kiscsávó valamelyik gazdaságos áruház szórólapjának cafatjával, amin csak a gép specifikációi voltak fent.
- ez nálatok mennyibe kerül?
- ez semennyibe, ilyenünk nincs, csak hasonló
- akkor legyen olyan, ami ilyen teljesítményű, de legyen bent vga és tv tuner
- jó!
összeállítottam neki...
- akkor ennek most mennyi az ára vga és tuner nélkül?
ÁÁÁ
még pár hülye kérdést feltettek, az árakat összehasonlították egy másik cég áraival és megköszönték, majd távoztak...
Egyébként nagy a nyugalom, talán az időjárás űzi őket minél elöbb haza... -
szjoci
őstag
válasz
TheReMiXeR #3371 üzenetére
a faxnak faragta ki annak a kondinak a helyét. Ennyi erővel rárakhatta volna csak úgy simán is..
-
eastsider
nagyúr
válasz
öcsém ez milyen mod
remélem jó nagy lendülettel kivágtad az aszfaltra az egész gépet -
piqla
őstag
válasz
?F
S?S
:S?D
:d azok ott milyen usb nyilasok?D:S
?
AS
AS
?FD
S:S?D?D?D?D
-
Shadows
senior tag
válasz
EZ BAROM
-
Dzoli
tag
válasz
TheReMiXeR #3363 üzenetére
Ennél már csak az áruvásárlási hitel a még nagyobb lenyúlás. Múlt héten 41%-os THM-el adott az egyik legnagyobb bank áruhitelt a saját ügyfelének. De még a legjobb mutatók is 26% felett vannak.
A betétedre meg jó ha kapsz 7%-ot. Tiszta szerencse hogy nincs megtakarításom
-
gforce9
csendes tag
válasz
TheReMiXeR #3363 üzenetére
Az én boltom kisvárosban van, itt 'hálistennek' nem divat a kártya. Igazad van, egyébként, bankban én sem tartok pénzt, utálom, hogy használják a pénzed, és még plusz le is húznak mindenféle indokkal.
-
pulcsi
tag
válasz
TheReMiXeR #3326 üzenetére
A szervízes szombat vasárnap nekem is a kedvencem mivel NINCS, és szerintem csak elvétve vannak szervízek hétvégén.
Pali bejön itt egy notebook csináljam meg h a 3g-s kártyával mennyen a net, mondom hagyja itt ha lesz idóm megcsinálom, de nem igérem hogy kész lesz hétvégén válasz
- de mért
- mert egyedül vagyok, és ki is van írva hogy hétvégén nincs szervíz
- de most mért 2 perces munka ( ha így vágod akkor van csináld magad mozgalom is)
- itthagyod megnézem amint lesz időm
- ha hu dehogy hagyom itt keresek inkább egy másik helyet ahol megcsinálják azonnal
- sok sikert (szombat du. 2kör) -
Chaser
legenda
válasz
TheReMiXeR #3338 üzenetére
A kérdés az volt, hogy mennyi az az értékhatár, amire kötelezően kell 1 év jótállást/szavatosságot/garit adni, ki hogy nevezi..a törvényben előírt értékhatárra voltam kíváncsi, ami nagykerre és kiskerre 1aránt vonatkozik.
#3339 Ariadne: a 10k-s értékhatár már tiszta, viszont priviben kaptam egy üzit, hogy azalatt kötelező a fél év gari. Ez igaz? Tehát pl nekem egy 1020 ft-os hálókarira fél év garit kellene adnom? Majd utánaolvasok a témának, de ha ilyen témákban jártas vagy, akkor oszd meg velem, akár priviben is -
Whaskes
senior tag
válasz
TheReMiXeR #3327 üzenetére
mértnem kezdtél el szakbarbálkodni? egy síma villásdugónak a kábelét megblankolva a másikfelére meg egy usb-s csatit felrakva? ott a töltőd! 2K majd nézett volna nagyokat amikor bedugja
-
Chaser
legenda
válasz
Mi árulunk hálózatról üzemeltethető USB töltőt, kemény bruttó 1320ft-ért..hogy szoktak örülni az olyan userek, akik töltő nélküli mp3 playert vettek
Lehet kérdeztem már, mennyi a minimális értékhatár, aminél kötelező 1 év jótállást kell adni?Nálunk valahogy szóba került a bótba, és 10k-t mondott az árubeszerző.. hogy ennyi pár hónap óta, akkor vitték fel. Én 1k-t tudtam, és hogy nem vitték fel.
-
eastsider
nagyúr
válasz
lol, ménem mondtad neki, h vegyen mellé egy porszívot is
-
Thulcandra
senior tag
válasz
-
Shadows
senior tag
válasz
TheReMiXeR #3307 üzenetére
nekem 14 gépes telepítő projectem van a hétre 5-kor végzek és még van 6
[Szerkesztve] -
adik
őstag
válasz
TheReMiXeR #3285 üzenetére
ajjaj, kénytelen leszek akkor én is tolni egyet?
-
Shadows
senior tag
válasz
bazz én nem emlékszem rád pedig jobb oldaladon vagyok
-
válasz
Baloldali vagy, vagy a jobboldali
-
net84
őstag
válasz
TheReMiXeR #3280 üzenetére
na jó! nyertél.... nem mondok semmit, mert minnnyán megjelenik a lila hajú néni, és csúnyán lehord...
-
badgirl
csendes tag
válasz
TheReMiXeR #3280 üzenetére
És még azt is tudod, hogy jó a Q6600-os proci a Commando lapba
De jó neked!
[Szerkesztve] -
válasz
TheReMiXeR #3234 üzenetére
Az én számomon meg időnként nők érdeklődnek masszázstanfolyam felől... én meg persze mindig elküldöm őket...
-
eziskamu
addikt
válasz
TheReMiXeR #3230 üzenetére
Na akkor nem vettem észre, mire válaszoltál. Szóval ebbe még diódák sincsennek, kár, csinálhatok olyat házilag:[link]
Azért köszi.
[Szerkesztve] -
ML320
senior tag
válasz
TheReMiXeR #3230 üzenetére
Így már használható, de csak ha az aljaztnál és a patch panelnél is ilyet raksz fel. Tré megoldásként, illetve szűk kábelcsatornák esetében már direkt megosztást csináltunk, csak ugyebár itt emlékezzen az ember arra, hogy mit hova köt...
-
eziskamu
addikt
válasz
TheReMiXeR #3208 üzenetére
Engem csak az érdekel, hogy nem-e ismerős neki egy augusztusonként felbukkanó állat aki mindig, csak nézelődik és árlistát szeretne, mármint szerény személyem
-
badgirl
csendes tag
válasz
TheReMiXeR #3193 üzenetére
Mire vagy kíváncsi, kedves Kolléga?
Képet majd akkor, ha mindenki dob fel egyet.
Ezennel meghirdetem a ''Legjobb Számtekbótos Pasik szépségversenyét''
Ilyen pangós időben talán még ez is belefér. Ne csak ti gusztálgassátok a vásárló lányok fenekét. Neküncs csajoknak is legyen már egy kis szórakozásunk.
Várom a képeket
Hequila: Mit tudsz még rólam?
Adik: Szeretettel várlak, hogy bemutatkozz
[Szerkesztve] -
eziskamu
addikt
válasz
TheReMiXeR #3147 üzenetére
Na akkor a te elosztód is olyan amiről ML320 írt, és nem működött?
-
Ygg
senior tag
válasz
TheReMiXeR #3137 üzenetére
Beszarás...
Mennyi egy ilyen rettenet?
Valami linked nincs hozzá, hogy pontosan mit tud?
Már csak szakmailag is érdekelne...
Kösz előre is... -
eziskamu
addikt
válasz
TheReMiXeR #3137 üzenetére
És ez most switch vagy hub? Gondolom inkább ez utóbbi, mert ha jól tudom ahhoz nem feltétlenül kell áram, passzív alkatrészekkkel is megvalósítható. Ára?
Ha nem drága akkor egy Huawei modemre rákötve, azt előtte routerrré konfigolva máris kész a Tesco gazdaságos router
[Szerkesztve] -
eziskamu
addikt
válasz
TheReMiXeR #3097 üzenetére
Ez miben volt? Valami szerver?
-
Djuree
félisten
válasz
TheReMiXeR #3085 üzenetére
ez igaz persze, de én nem is azt akartam hogy 40 ft-ért adja hanem pl. 120 ft-ért.
ez reális ár lenne sztem. -
Ramius
őstag
válasz
TheReMiXeR #3072 üzenetére
jól gondolom, hogy EDO ramot keresel bele? egy 16 megás modult postázok neked ha kell
-
adik
őstag
válasz
TheReMiXeR #3068 üzenetére
legalább a vista matricát nem kereste rajta...
-
eziskamu
addikt
válasz
TheReMiXeR #3064 üzenetére
Szép toll
, de miért hozzátok ment miért nem papír-írószerbe?
Egyébként mit is kért pontosan? Tápnak a tetejét? Vagy lusta volt behozni a tápot, így hát fogta a tetejét, leszedte és összehajtogatta?
[Szerkesztve] -
Bazsee71
őstag
válasz
TheReMiXeR #3006 üzenetére
De mit keresne ez egy CD-s rádióban?
Én a kazettára szavazok...ez olyan dolog mint a kockásfüzet.
-
adik
őstag
válasz
TheReMiXeR #2950 üzenetére
nem, de típikusan még a kávémat se tudtam meginni eddig a pillanatig, pedig 11 óta készültem rá.
-
Shadows
senior tag
válasz
TheReMiXeR #2947 üzenetére
egyedül a canon bci-21-24 az amit szivesen adok utángyártotban mert az tom hogy jó is lesz de mikor visszahozza hogy nem nyomtatott vele 3 recepten kívül mást és levegvédő fóli meg a patrnon van akkor ki tok akadni. csak az van ráírva hogy PULL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
az epson speed nevezetű csodája az egy jó. mondjuk az epson is mert mindenhol kivan írva hogy a szines 90% nem megy t07 széria de megvesz 950ft-ért és az eredeti meg 2500 igaz kissebb töltöttségű de normális tinta van benne meg 99,99% hogy jó lesz
I hate foruse linkjet!! -
Dzoli
tag
válasz
TheReMiXeR #2891 üzenetére
Nálam azért ''sértődött'' meg az ügyfél, mert szerettem volna kímélni a pénztárcáját.
Mindenáron WiFi-t szeretett volna, kb 2 éve, én hülye meg nem akartam 30-40E Ft-os költségbe verni. De hiába mondtam neki, hogy általában van egy helye a gépnek, oda húz egy kábelt, és kész.
Ő még a budin is internetezni akart a notebookal. -
Shadows
senior tag
válasz
TheReMiXeR #2891 üzenetére
gyenge aggreszió lelhető fel az írásodban kolléga ,de rá se ránts amég a föld kerek mindig lesznek láma userek
-
Zebra
csendes tag
válasz
TheReMiXeR #2853 üzenetére
Nem esik le a pókoknak, hogy hiába szőnek hálót a PC-be, ott az életben nem fognak legyet ?
Nekem a fáraók sírjai jutnak róla eszembe, egyszer összerakták és többé felé sem néztek.
[Szerkesztve] -
finest
addikt
válasz
A nyalóka pálcika az elsőn állat, h tette bele?
-
szepi79
őstag
válasz
TheReMiXeR #2856 üzenetére
tekintve, hogy manapság a ''szakmabeli'' hölgyek 10es éveik végén, 20as éveik elején vannak, ő már kiöregedett ebből a maga 26 évével
-
szepi79
őstag
válasz
mivan, hugom bevitte a gépét?
-
adik
őstag
válasz
Dracula, vagy ilyesmi volt az alján?
kolléga: Megégett, vagy csak ilyen sűrűn van takarítva?
[Szerkesztve] -
Shadows
senior tag
válasz
TheReMiXeR #2847 üzenetére
tipiku esete az értek hozzá menni fog , de mi is az a jumper?? a jumper olyan mint a gugli a barétod.
-
Dzoli
tag
válasz
-
adik
őstag
válasz
-
Dzoli
tag
válasz
TheReMiXeR #2828 üzenetére
Akkor az ilyen hsz-ra nincs válasz a jövőben. OK
[Szerkesztve] -
Dzoli
tag
válasz
TheReMiXeR #2821 üzenetére
Amikor az első webboltot csináltuk az oldalunkon, többen kifogásolták, hogy a saját árlistánkon miért vannak más árak, mint a webboltban. Hiába mondtam, hogy a bank sem ugyanannyit számol egy elektronikus, meg egy papír alapú átutalási megbízás feldolgozásáért, csak azért sem értették meg egyesek. Jöttek itt a vevő megtévesztésével, meg a fogyasztóvédelemmel. Mondtam próbálják meg úgy elképzelni, hogy ez egy virtuális bolt az ország másik végén, csak itt kapja meg az árut, és én intézem a jótállást. Nekik a bolt az ott kezdődött, hogy bemegyek, és fogom a kosarat. Mostanra megszokták, vagy megértették, nem tudom.
-
ML320
senior tag
válasz
TheReMiXeR #2777 üzenetére
Nálam volt egy gép
Bejöttek, hogy MOST kéne egy giep ótókedre... AMD-ből volt X2, gyorsan összedobtuk neki.
De amúgy ma router mizéria volt! Reggel egy vezetékes, utána egy WLAN, aztán telefonon WLAN, majd telefonon WLAN erősítés, utánna megint egy érdeklődő internet megosztásra.
Ez a legutolsó a MM-ben vett egy Toshibát, bejött vele dicsekedni. De valami gond lehet, mert ha a kábelt átrakja a gépről a noteszbukeszre, akkor nem megy a net. Hát mondom nem is fog. Jó, akkor behozza a notit. Mondom, akkor sem megy. De igen, mert neki megmondták, hogy fel kell telepíteni a notira is! Még mindig nem nyert hangszórót. Megmondtam neki, ha behozza a gépet, hozzákonfiguráljuk a routert, és akkor műxeni fog. Nem hitte el, még máshol szétnéz. Lehet, hogy valaki mégis felrakta neki... -
badgirl
csendes tag
válasz
TheReMiXeR #2769 üzenetére
-
kicsitomi88
őstag
válasz
TheReMiXeR #2764 üzenetére
-Ha valami nem jó tökmindegy miért akkor ne 2hét múlva vidd vissza...
Mert az hülyeség, hogy nem kompatibilis és hetente 2 jelentkezik a hiba.
Most jöttem rá h az okozza a problemat, és nem hülyeség mert így van és én szívok vele napok óta és a csávó a pult mögött hülyének néz és azt hiszi h atbaszom. -
Olcsi
senior tag
válasz
TheReMiXeR #2764 üzenetére
Nos! Amilyen érveket felhoztál, azok közül egyik sem lehet válasz az előzőekben tárgyaltakra...
Csak azt nem értem, hogy miért nem tudja felfogni 100%-osan senki, amit leírtam már többször is. Szerintem ezt boltosként is meg lehet érteni, hiszen nem a boltosokat szidtam, egyszerűen a hangnem nem tetszett, ahogyan alapjában véve EMBEREKRŐL és AZOK ANYJÁRÓL beszélnek itt egyesek.
De legyen meg a ti akaratotok: nem írok többet, legalábbis megpróbálok és nyugtázom annyival a dolgot, hogy vannak olyan emberek, akik csak anyazva tudnak érvényesülni... Sorry, hogy elrondítottam a gyönyörűséges topikot, és ha ezzel valakinek álmatlan éjszakákat okoztam...
CSAK KULTÚRÁLTAN, SRÁCOK! -
Djuree
félisten
válasz
TheReMiXeR #2679 üzenetére
memtest ment mindkét ramon 12 órát (nem egyszerre külön külön voltak bent) és nem jelzett hibát.
mondom sztem csak a lapom nem szereti
hát igen de 3 nap alatt nem igazán derült ki semmi, így 1 hónap távlatából azért más a leányzó fekvése (azt meg nem mondhatják hogy nem értek hozzá mert durván ideges leszek).
-
erdey_a
addikt
válasz
TheReMiXeR #2644 üzenetére
Ez nem sérti a számítógépházak személyiségi jogait, hogy csak így felteszed a képüket a netre???
-
adik
őstag
válasz
őő, legalább egyedi vagymia...
-
Ygg
senior tag
válasz
Fasza
.
-
erdey_a
addikt
válasz
TheReMiXeR #2487 üzenetére
Namost ez a pluszos, minuszos dolog nálunk itt a cégnél (mondjuk nem számtech, hanem járműipar) egy ízben komoly fejtörést okozott.
Az egyik vevő reklamálta, hogy a pótalkatrész szettekben a csavarok a korábbi minuszos helyett most pluszosok.
Persze mindenki elkezdte vadul méricskélni a csavarokat, hogy miért pluszosok.
Aztán kisebb agyhalál kiséretében megszületett a megoldás. Eddig ugyanis hagyományos ''-'' csavarhúzónyílású csavarokat kaptak, most meg csillagot ''+''. -
parandroid
félisten
válasz
TheReMiXeR #2489 üzenetére
Ne, művelőggyé': [link].
''The boottime of this system is extremly long, 30 minutes!
After 13 minutes you can see the first icons, but there are 17 minutes more,
where you can do nothing, before you can start ''working''.''
p -
Ygg
senior tag
válasz
+ -
Ez nagyon jó!
Ezt még nem hallottam.
Pedig volt már pár érdekes megfogalmazáshoz szerencsém.
LOL -
parandroid
félisten
válasz
Tévedsz. 486-on is megy.
p -
ML320
senior tag
válasz
TheReMiXeR #2406 üzenetére
A világ vége felé közelítve a net csak 512... Éljen a kistérségi internet...
Ehhez kapcsolódan pár baki a nagyok részéről (hogy a fórumtémánál maradjunk):
300 lelkes falu (kutyákkal együtt), és az egyik internet szolgáltató cég remek szereld magad ADSL ajánlattal felhív mindenkit. Hét család meg is vette, ki is postázták, és jött a telefon, hogy szerel maga? Innen már csak az megint jó, hogy elmagyarázzam nekik, bocs, de az a vonal nem alkalmas ADSL-re! Nagy ám a csodálkozás! Hát akkor nekik hogy adhatták el? Át lettünk ba...., ba...., babzsákolva?
IGEN!!!
A fejlemények folyamatban... -
válasz
TheReMiXeR #2409 üzenetére
Hiába van akár tíz megabites netem, mikor ''rongyos'' 300 k-val jön az anyag...
Nagyobb sávszélességű ''szervert'' kérünk!!! -
paramedic
aktív tag
válasz
TheReMiXeR #2406 üzenetére
a minőségnek igen...
-
AmunRa
senior tag
válasz
TheReMiXeR #2403 üzenetére
Hogy esett volna bele a kamerátok a vödörbe!
Ekkora videot felrakni! -
ML320
senior tag
válasz
És mindez azért, hogy lássunk egy vinyót a vödörbe esni...
Ha legalább a 220-at is belevezették volna... Vagy utánna vizesen bekapcsolni...
-
paramedic
aktív tag
válasz
324MB
-
ML320
senior tag
válasz
TheReMiXeR #2379 üzenetére
És a ma reggel az utolsó alakalom, hogy gyorsan szerezzenek valamit! 8-kor már telefon
És persze a szokásos... ''Ha fel van tüntetve az árlistán, akkor miért nincs?!?''
És délig még hosszú az idő... -
Ygg
senior tag
válasz
TheReMiXeR #2366 üzenetére
A ventis mobilracket én is akartam írni.
De peace mindenkinek.
S pihenjétek ki magatokat a hosszú hétvégén.
Nekem egy ügyfél a ma délutáni menetet már áttette holnapra.
De nem baj, megoldjuk. -
Ygg
senior tag
válasz
TheReMiXeR #2357 üzenetére
Szerintem is igazad van.
néhány hete vettem egy 4000es szandit amire ráoperáltam a régi jol bevált hütömet,
4000-es szandi? 4000-ért vettél a kínainál szandált, és mégis izzad a lábad, vagy mi?
maradt egy 3000es winchesterem meg még egy rakat cumo külön. mondom összeoperálok egy gepet pluszba de ugye nem volt hütöm. nofene usgyi botba. beviharzok...
3000-es vinyó? 3000-ért vetted a havertól, vagy 3000 rpm, vagy 3000 a fantázianeve
Én: adj isten, egymagos 939es procira kéne hütö, nemérdekes milyen gagyi csak hüccsön
Ez viszont már konkrét volt.
Itt igaza van, elég jól megmondta, mit akar.
Én itt értettem meg, hogy miről van szó.
Csak később szegény gyereket bekavarta a winchesterrel.
Ha hozzámondja, hogy ''magos procira'', akkor egyértelműbb.
S sajnos, én találkoztam már emberrel, aki a vinyót hitte a procinak.
Meg fordítva.
Bár a San Diego-t se hallottam még szandinak aposztrofálni, bár lehet, én vagyok elmaradott.
ML320, mit szólnál, ha megkérdeném, mennyi egy 3500-as Velence?
Adok érte egypár 1000-es rézbányát.
De poénnak tök jó.
[Szerkesztve] -
zsiga667
addikt
válasz
TheReMiXeR #2357 üzenetére
Értem én amit írsz, csak azt nem értem hogy mi köze van ennek a mondatnak az előző háromhoz, amiben lehülyézed a vevőt mert ő tudja mi az a Winchester magos A64 meg a S939, az eladó meg nem...
Mellesleg ha valóban csak annyi lett volna a gond hogy félreértette / nem hallotta, akkor nem hozott volna ki egy racket. De tegyük fel hogy tényleg a vevő beszél hülyeségeket, és csak annyi értelmeset sikerül leszűrni a mondandójából hogy winchester meg hűtő. Ki az a majom aki mobilracket használ vinyóhűtésre? -
zsiga667
addikt
válasz
TheReMiXeR #2354 üzenetére
Mit nem értesz? Egy Socket939-be való winchester magos AMD A64 3000+-ra keresett hűtőt.
-
szepi79
őstag
válasz
TheReMiXeR #2331 üzenetére
a homáron volt mostanában egy egész cikksorozat benzinkutas trükközésekről... de olyan durvákról, hogy nekem égne a pofámról a bőr... igazából már nem is trükközésnek, hanem lopásnak számít...
-
Ygg
senior tag
válasz
TheReMiXeR #2305 üzenetére
Nagy az Isten állatkertje, és sajnos alacsony a kerítés.
Személyi? Lakcímkártya?
Esetleg Cövek-közeg, hogy igazoltassa LOL?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged